Merhaba arkdşlar. Az çok İngilizcesi olan birisi bir haber var da ona bakabilir mi. Çevirisi konusunda yardımcı olucak, Mood diye yabancı bir kaynaktan bir magazin haberi bu, güncel değıl sanırım ama gecen yıllardan kalma sanırım, yeni değil yanı, yardımcı olucak varsa bir bakabilir mii, ben kısmen anladım da metnı, tam anlayamadım iste, ısteyene atıcam öyle cümle cümle olmasına gerek yok, ıngilizce bilgisini konusturmak ısteyen varsa beklerim. Haber 2 sayfa idi, ekran görüntüsü almıştım. Altta d sırasıyla paylaştım iste ya bağlantılarını. İlk sayfada da sol tarafa dev bir emojı koyulmuş. Onun nedenini de anlamadım. Yardımcı olana da yardımı dolasıyle Google Play kartımı da atabılırım bu arada (ıcınde 300 lira civarı bakiyesi duruyordu) Haberin ilk sayfası Haberin ikinci sayfası
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yemin ederim profesyonel manyak dolu burası
neden
soru sormak suc mu, anlamadım 🙄
sizi irrite eden bir şey varsa soruya hiç yanıt yazmayıp gecmek elınızdeydı, durup dururken hakarete varan cumlelerınız hos olmadı
Yok buna ben karar veririm sorunun görseli görseldeki yazı senin sana ait bu çok çok belli, neden kötü bi rolünmü var tilt oluyosun? 2 esnek insan konuşuyo ne var bunda
ben ingilizce nin i'sini bilmem, bilseydim sormazdım değil mi?
size de dert oldu sanırım soru bilmiyorum d neden ise
Yok sen tatlı su kurnazısın görseldeki foto ve içerik reklamını report etmiş birisin beni boş yere açıklamaya sunma
Bi de tek tek yazma cümle kur bak bu dert olabilir
report ne demek
Hadi diyelim sen değilsin foto sahibinin bilmem kaç kadınla çeşitli fantezi, seks hayatını ele alan hikayesi senin neyine yarıyo
ne hikayesi
benım de umurunda değil anlamadığm için burada sordum iste
İçeriği nerden buldun hangi site
Mood diye bir sıte idi dedim y bu tarz magazın haberler var iste
genelde
Andavalın biri fotosuna caps yapıp dalga geçmiş belki başkasının fotosunu kullanmış bile olabilir. Seks hayatından bahsediyor klasik reklam yapmış
https://www.moodmagazine.co/
site burası idi pek öyle capslik durmuyordu ama neyse 😐
profesyonel bir site imajı var yanı o tarz bahsettıgınız ucuz paylaşımlara yer verır mı, vermez gıbı, umarım yıne dedıgınızde haklısınızdır d ben sanmıyorum iste
Sen sanma tatlım
zaten gizliyim burada, ıtıraf etmemde sakınca yok sanırım, ben bu haberdeki cocugu kıskandım y bıraz 🤦♂️başta şüphelendim ztn burada sordum ıngılızce anlamadığımdan
Siteye mail at
bekledıgım gıbıymıs haber
Sonrada bana yaz amaç neymiş
ne maili atıym
ingilizce bılmıyorum ki
İçerik sahibini merak ettiğine dair mesaj at mal ettin beni burada bende inattan yazıyorum yemin ederim
ingilizce atmam lazım değil mi ama Türkçe atsam yanıt alır mıyım?
Ben metin hazırlarım bu adamı napıcan sen, tr değil misin bunun gibi milyon tane vardır
mılyon tane vardır derken
evet turkıydym
Kendim kaşındım şu soruya yazarak o ne bu ne şu ne
tm haberde daha ne diyor valla merak ettim sonra mail atarım ben y
Transleteye bak
tr değil misin bunun gibi milyon tane vardır dedınız de onu anlamadım son olarak bunu da cevaplayın
Oldu canım ellerim yoruldu mola ver çok konuşuyosun sen ya
yoo sanırım beni rahatlatmak için milyon tane var dediniz de ondan kıskandm dedim ya 😐
pekı,
Tqbi görev edindim kendime
haberı anca cevırdım d cevırmez olaydım y 😐 haberdekı çocugun yasamı baya uclaraymıs, bir kat daha kıskandım ama
uçlardaymış yani