Nasıl buldunuz? Gülşen hep sahne kostümleriyle dikkat çekiyor ve hepside yakışıyor. Taşıyor bence o kostümlerin hepsini. Hadise gibi onun kostümleri de güzel oluyor.

Nasıl buldunuz? Gülşen hep sahne kostümleriyle dikkat çekiyor ve hepside yakışıyor. Taşıyor bence o kostümlerin hepsini. Hadise gibi onun kostümleri de güzel oluyor.

Yazık o kadına çok üzülüyorum gerçekten geçmişten bu zamana kadar kaliteli bir sanatçıydı yani tamam insanlar istediğini giyebilir istediği gibi sahneye çıkabilir ama kendine gündemde tutmak için elinden gelse çırılçıplak gezecek Yani evli bir çocuk annesi kadının da bu kadar ahlak yoksun olmasını anlam veremiyorum.
Mesela ona bakarsanız Merve özbey'i de şarkıcı ama kız adam gibi evlendi çoluğun çocuğu oldu çok beğendiğim ve sevdiğim bir sanatçı
gülşenin gerçekten böyle şeyler yapmasına gerek yok
yani dış görünüm olarak dikkat çekmesine veya dans etmesine ihtiyacı yok aslında
kadın mum gibi durup şarkılarını öyle söylese bile yeterli olur
çünkü çok kaliteli bir sesi var ve onun şarkıları ile zamanında çok güzel zamanlar geçirdik
Cevap
44Cevap
Normal buldum ayni istediğini giyebilir insan şarkıyı dinlemek şarkıya odaklanmak istedikten sonra yapar zaten. ama derdi kıyafet olan ne giyerse giysin eleştiri zaten. zihin de bitiyor her şey
Bence abartı. Keyfi bilir herkesin ama gözümden düştü kendisi zaten kişilik olarak sanatının dışında. Kucak dansı yaparak gündem olmasına gerek yoktu benim gözümde ama maalesef o raddeye gelmiş. Keyifli geceler..
İstediğini giyemekte özgür ama ben güzel bulmadım. Zaten gülşenin şarkıları da bana hitap etmiyor, o yüzden sahnede nasıl yer aldığıyla ilgilenmiyorum. 🙂
Herşeye bir yasak geliyorken şu Gülşen'in saçma kıyafetlerine de bir yasak gelse yaknda incir yapraklarıyla çıkacak sahneye. Simge de bunun iznden gitmeye başladı
Her zaman ki gibi iğrenç buldum. Bu kadına bir modacı birde beslenme uzmanı lazım
Bilerek yapıyor konuşulmak için. 90 lar gülşenine hastayım, 2020 ler gülşenine mide bulantısı ile bakıyorum
90 ların Gülşeninin gel gel sarışınım gel klibine bak istersen sonra tekrar düşünürsün kanka :D
90 lar gülsenine hasta olmaya devam edeyim en iyisi bakarsam kötü olur ysjsjsjsj
Valla lincleyebilirsiniz isterseniz beni ama bu benim fikrim,
Aşırı zayiflamiş ve bana gore asiri derecede cirkin gozukuyor eskiden cok guzel kadindi kendini ne hale getirmis boyle..
Gel bir takılalım dese koşa koşa gidersin yapma şimdi :D Zamanında Adriana Limaya dibi düşen modelleri beğenen adamların zayıf filan demesi. Kadının özellikle bacakları kaslı ve fit.
@cileksarisi kari meraklisi değilim gitmem herkesi kocan gibo gormekten vazgec
Gülşeni hiç ciddiye alamıyorum ya. Artık sesiyle dikkat çekemeyeceğini anladığı için saçma kıyafetler giyip o şekilde dikkat çekmeye, gündemde kalmaya çalışıyor
Turkce dinlemedigime sevindim bi kere daha kadın şarkıcı dinlemek istersem evanescence ya da the cranberries dinlerim
Dolores :')
İkisi de o kadar mükemmel ki
@vigilanteshit evet cok severim
Aynen bence de anımsatıyor
@vigilanteshit rock soft rock grunge ve metal haric baska tür dinlemiyorum
Benim dinlediğim çok tür var ama rock/metal en sevdiğim tarzdır.
@vigilanteshit soylemek istedigim seyleri benim yerime dile getiriyolarmiş gibi
Evet öyle en çokta Linkin Park dinlerken hissediyodum bunu
@vigilanteshit evet r. i. p chester hala dinlerim
Chester öldüğünde zar zor kendime gelmiştim. Dperesyonun bir insanı getireceği nokta çok korkutmuştu beni ben de o zamanlar depresyonla savaşıyordum tabi öyle ergenlerin dilindeki depresyon değil zorlu bir süreçti ve Chesterin bütün sözlerini hissediyordum resmen
@vigilanteshit evet bende hala depresyonla savasiyorum
Umarım atlatırsın ama bu süreçte dinlediklerin çok önemli bu yüzden biraz ara verebilrsin bunları dinlemeye bence
@vigilanteshit tesekkur ederim
Çıplak buldum. Yani sesin de kötü değil. Kıyafetlerinle niye gündeme gelmeye çalışmış olduğuna anlam veremiyorum sevgili hemşerim.
Üzerinde kıyafet var mı ki?😅
Neye göre yorum yapacağız? bir şey giymiş olsa güzel ya da kötü derdim de..
Söylenecek kelime yok konserde giyinmeyi unutup çıkan Gülsen verdiği konserde şarkıları ve görüntüsüyle ön plana çıkıyor !
Bu kadın ne giyerse! Giysin gördüğüm değişmiyor
Keşke o güzelim bacaklar sende de olsa spor yapmış kaslandırmış ya. Model fiziği var kadında evde salan balinayı balık et diyerek kendini avutan bir kadın gibi değil. Muhtemelen anonim olarak da sallamıyordur kadınlara.
Ahah Hiç mi spor yapan kadın görmedik demek ki herkese gitmiyor , istediği kadar açılsın zaten en açık haliyle görüyorum benim düşüncem bu tartışmaya gerek yok bayan âşikar (!)
Aşırı ince yapılı olduğu için avam görünmüyor. Bir şekilde yakışıyor haspama.
Ben yakıştıramıyorum:/ sanat için değil sergilemej için gibi geliyor.
Ayy çok güzelmiş, yakışıyor da kadına, taşımış elbiseyi
Kişi hak ve özgürlükleri anayasa kanun maddesidir.
seks sells yani seks satar taktiğiyle sürekli kendini gündem yapmaya çalışıyor.
Üstünde elbise mi var ne güzel görünmeyen elbise yapmışlar 😂😂👍
Yaptığı fiziğini gösteriyor. Kimse görmeyecekse neden yapsın?
Bu kadını sahbede çırılçıplak izlemek istiyorum artık, bunlar kesmiyor ne onu, nede onu izleyenleri!
Sahne kostümü demişsiniz de üstünde bir şey yok ki. Çıplak bu 😂
Bi Gülşen bı Demet A. Birde Gülşah üçü de berbat şekilde para var ama üçü de vizyonsuz 🤷
Ninemim çeyizlik perdesini almış cirilciplak üzerine sarmış 😂😂
Hani bu yurtdışına yerleşiyordu babalari izin vermedi demek mi
hangi elbise? hazırlanırken kuaför perdelerinde gözü kalmış sanırım.
Bu daha diğer taraftaki yerine kavuşmadı mı tez zamanda kavuşur inşâAllah
Buna giymek denmiyor yalnız çok iğrenc bir hale geldi bu k. aariii artık
Gülşen eşofman da giyse, transparan da giyse haber olmayı başarıyor ya. Olay budur. :-)
Bir de kadının sportif fiziğine sallayanlar var. Bacakları bile kaslı kadının.:D Bazı gay ruhlu erkekler ve kıskanç kadınlar.
@cileksarisi Çekemeyen çok :-)
İşim gücüm yok millet ne giymiş diye mi düşüneceğim. Kimseyi ilgilendirmez
Zaten ülkemizde yayılmaya başlayan çıplaklık modasına uymuş ne diyelim
Ülkede özgürlük olmadığı için, kadınlar baskılandığı için bu şekilde çıkmış olmalı
Küçükken perdeye dolanip gelinlik giymis gibi yapardim ona benziyo
Yahu biri bu kadına sadece incir yaprağı ile çıkma izni versin
Elbise diyemem pareo gibi bir şey ama artık şaşırmıyorum Gülşenin her zamanki hali
Başka türlü adından nasıl söz ettirsin ki bir taraflarını açmadan
Elinde mızrak bir taraflarında yaprak kombinini bekliyorum
Bir tarafına yaprak dayamak istiyorum
Hadiseyi beğeniyorum ama Gülşen'i beğenmiyorum açmak için açıyor sanki hiç tarz gelmiyor
Depremzedeler şu kadının donları kadar konuşulmadı
İsrailli bir şarkıcı, Rinat Bar. O da şarkıcı, sahnelere çıkıyor ama bizim şarkıcılar gibi gövde gösterisi yapmıyorlar, çıpl@k çıkmıyorlar.
Bizim şarkıcı diye küçümsüyorsun. Sen peki Beyonce'nin konserlerinde kullandığını fotoğraflarını gördün mü? Milletimizi bu kadar yermeye bir tek biz Türkler meraklıyızdır.
Kullandığı*
Çıplaklık övünülecek bir şey mi? Bir taraflar açılmadan da şarkı söyleniyor.
seviyorum bu kadını sevgilisi olmak isterdim 💖💖
Cıplaklik iyidir kapalilari sevmiyorum beden bizim istedihimiz gibi açar saçariz
Sonunda komple ev hapsine alıcaklar bunu, riske giriyor bence, 5 sene daha iktidar sabit
20 yıl önceki Gülşene bak şimdiki Gülşene bak 🤮🤮🤮
Gülşeni sevmiyorum, iğrenç giyiniyor zaten Allah ona akıl fikir versin.
Her yeri transparan olsa nolacak tabuttan fırlamış kırk günlük ölü gibi
Bacım kadının bacağı full kastan göbeğinde bile kas var bu kadının fiziği nasıl kötü olabilir? Kadın sportif spor yapıyor. Selüliti yok bir şeyi yok.
Kadın dediğin etli butlu olur.
Bu iskelet gibi..
Az kaldi anadan üryan çıkacaklar..
Kadının fiziği mükemmel ya
Çok seksi kadın cidden ne giyse yakışıyor
Harika bayıldım
Yine başına iş açacak.
Berbat bu arada
Nasıl buldunuz? Bulamadım çünkü yok , yok 🤷
Bu bir tarz değil. Aşırı itici görünüyor.
elbise yokki konuşulsun
Igrenc. Bu unlulerde hic class yok
şeriat gelmişti buna en son hım
Önünde sallnan şey garip
Kudurtsun güzelim kızım
altına külot giymesi beni şaşırttı
Hiç hoş olmamış ofsayt
Ha gayret Gülşen abla 2 parça kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?