Gülşen'in dün akşam giydiği mavi elbise yine çok konuşuluyorr. Göğüs ve bacak dekoltesine ek bir de beline kadar sırt dekoltesi olan elbiseyi bu sefer ben de beğenmedim☹️. Bence biraz aşırıya kaçmış. Elbise dışında saç ve makyaj da baya kötü bence👎. Siz Gülşen'in dün giydiği sahne kıyafetini beğendiniz mi yoksa benim gibi abartı bulanlardan mısınız??Gülşen
Yaş ilerledikçe insanlar olgunlaşır ama bu Gülşen de ters etki yapıyor sanırım. Son zamanlarda baya saçma işler yapmıştı onlara bir yenisini eklemiş. Keşke eskiden olduğu gibi sadece güzel şarkılarıyla gündeme gelseydi bizde buna göre notumızu hep yüksek tutsaydık.
Gülşen'in artık inat için böyle yaptığını düşünüyorum. Sözsüz bir tepki ya da kendini gündemde tutma çabası yaz geliyor bu sayede hem takvimini doldurup hem de yenş bir proje çıkaracak olabilir. Yeteri kadar gündemde kaldı. Bence herkes kendine neyi yakıştırıyosa kullansın. Çok rahatsız olan yapmasın ya da görmesin izlemesin yani
Sadece acik olmasi degil aslinda burada olay acik olmasina alistik ama bi yandan cok cirkin. Sac makyaj desen o da oyle. O yuzden ekstra garip ve kotu gorunuyo.
Çok kötü. Son zamanlardaki tarzı giyinisi o kadar berbat ki artık soğudum Gülşen'den. Biri ona daha fazla açılınca daha çok dikkat çekeceğini söylemiş olmalı o da bunu uyguluyor yoksa mümkün değil bu kadar saçma görünmesine rağmen devam etmesi
Beni ilgilendirmez kimin ne giydiği. Ben şahsen giyinmem o şekilde ayrıca kimin ne giyindiği sadece kendisini ilgilendirir. Bu kadar magazin malzemesi yapılıcak bir mesele de değil.
ben bunu evime perde olarak bile asmam perdesiz kalırım daha iyi millet de üstüne pelerin gibi atadursun anca :D gerçekten zevk mi yok dikkat çekmek için mi her şey muamma
Sahneye gelirken zombiler saldırmış elbisenin yarısını yemişler linç etmeden araştırın kadının günahına girmeyin haha
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bazı kadınlar gündem de kalmak adına açılır, saçılır da saçılır. Gün gelir ilgi biter ama o kadın da biter mum gibi ilgi göremeyince erir gider aniden yaşlanır çirkin mi çirkine döner. Halbu ki sesinle ve güzel düşüncelerinle olsan herkes seni daha çok sever ölsen dahi seni yüreklerinde fikirlerinde yaşatırlar. Gülşen imtihanı kaybedenlerden olma yolunda umarım kendine döner.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eskiden sevdiğim bir şarkıcıydı ama bana Merve Boluğur u hatırlatıyor bu aralar onun gibi psikolojisi çok yerinde değil. Sahnesinin ilgi çekmesi için dansı ve sesi gayet yeterliyken kıyafet tercihleriyle kendi profilini düşük gösteriyor bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elbisenin ön duruşu proporsiyonuna uymamış öne dogru dar bir kesim olması gerekiyodu ön tarafı göbege doğru çapraz gelseydi kemer daha yukarda olsaydı mükemmel bir sahne kıyafeti olurdu özellikle saçlara kaynakla kabartılıp derin bir maşa atılsaydı çok daha harika durardı ama böylede begendim farklı bir duruşu var 👏🏽👏🏽
Elbisenin rengi ve taş işlemeleri çok güzel. Tam yaz mevsimi rengi cıvıl cıvıl Gülşen'e de bu renk yakışmış.. Fakat elbisenin alt dekoltesi işi bozuyor.. yoksa üst dekolte gayet hoş..
Bu ne rukusluk ya gulsene yakismamis. Sirf dekoltesi olsun diye ne giymis boyle 🤦🏻♀️ Rengi desen olmamis, kiyafetin modeli panyon havasi vermis te allahim
Çocuktan sonraki psikolojisi konuşulmak için her şey ses desen yok fizik silkon tahta bacak kocası aranje etsin buda besteci olsun hiç gereksiz şişme bi sanatcı
Bu kadın gündem işini çözmüş Don giyer gündem olur Kucaga oturur gundem olur Abi kadın ucube giyer sonuç aynı Kadın akıllı parayı kazanıyor Sosyal medya kadını konuşuyor Gülşenin umrunda mı? Hayır hayır hayır
Sesi güzel başarılı sevilen bir sanatçı soyunarak şimşekleri niye üstüne toplarki daha mütavazi ustruplu olamaz mıydı? Açılmak saçılmak neden bu kadar moda oldu.
@bilmemkacinciuyelik isteyen izlesin internetten ama benim çocuğum TV ye bakarken paparazilerde bunları görüp zoraki izleyip normal sanmasın o düşünceyle büyümesin başkası beni ilgilendirmez
Ya ezbere laflarla gelme çocuğunun gizli sekmede nelere girdiğini nerden bilicen çocuğun da p*rnoyla büyüyecek bu etki bile etmicek bunu da bal gibi biliyosun!!!
@bilmemkacinciuyelik senin yorumlarına bı baktimda herkese erzbeere laflarla gelme demişsin kimseyi kendin gibi sanma bebiş bunu bir ayırt önce. Sonrasında kimse seninle aynı fikirde olmak zorunda değil sevmek zorunda değilsin ama düşüncelere saygı duymak zorundasın. İnsanların düşüncelerini yargilayamazsin. Kimsenin kimseye karıştığı yok isteyen istediğini yapiyo zaten bu değişmez. Sende benim düşüncemi degistiremezsin benim senin düşünceni degistiremiycegim saygıyı ogretemiycegim gibi anladın bebiş :))
Bunu 2. Yazışım gittin ona mı baktın ve evet bunlar ezbere laflar çocuğum ergenliğe girdiği gibi internette kadınların vajinasına kadar görecek ilişkiye girişlerinin videosunu izleyecek bir şekilde sen kalkmış Gülşen’i bu halde görürse ahlakı bozuluyor demişsin malsın
@bilmemkacinciuyelik ağır abazasin yemin ederim ağzım açık kaldı şu an sizin gibi utanmaz insanlardan Allah korusun çocuklarımızı yemin ederim bakıyorum halen ekrana yazdıklarına bak sen kafayı yemişsin ya
Gülşeni çok seviyorum kıyafetleri dekoltesi kimseyi ilgilendirmez ayrıca gayet güzel bir kadın ama bu kıyafet çok çirkin ya olmamış modacısını değiştirse iyi olur gibi bu ne🤔