Ya elbiseyi falan da bırakın, nasıl taşıyor ona bakın. Mükemmel gerçekten.. 

Yine olay🔥
Yine çok abartı🙄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Mestmi? 😂 Bu KS dekilerde baya komik. Şu kadın estetikten uzak. Sırf bir taraflarını açarak ve sizin gibiler sayesinde birşeyler kazanıyor. Ne moda bilgisi var ne estetik vücudu var ne güzelliği var sesdesen oda yok. Biraz daha ilgi bitsin sırf gündemde kalmak için sahnede sevişecek tiyniyette birisi
Kadın vücudu erkekler için erojen değil mi? Dahası genellikle ülkede cinsellik bastırılıyor. Bu çarpıklık değil mi? Dahası insanlar neden eğlenmeyi bu kadar anlamlı buluyor. Ben mi sapığım, ben mi bitiğim arkadaş? İnsanlar neden bu kadar eğlence düşkünü, anlamıyorum.
yeminle iğreniyorum ya bu kadar ucuz olmamalı kadın bedeni kadının bedeni sır olarak saklı kalmalı medeniyet bu değil bu artık sapkınlık tamam açık ol ama bu kadar da müstehcen değil
Cevap
69Cevap
Harika görünüyor
Bu yakışmış bence aslında güzel kadın taşımayı biliyor
Silikonlu ufak yuvarlak memelerini esas alan elbiseler giyiyor şarkı yeteneği sıfır çıplaklık üzerinden yol alıyor acınası zavallı
Gülşen ve Hande Yener sanatından çok abartılı dekolteleriyle gündem oluyor. Sevmiyorum bunları
Flashback yapmaya başladı bu da artik anladik avangart seviyosun bizler de sevdik sürekli kostümle gündeme gelmekten memnun bence ama sulandirdi işi yeto doyduk be
bu kadindan midem bulanmaya basladi awk. yobaz birisi degilim ama bu sekilde gundeme gelip gundem olunca da sarki cikartiyor bunun uzerinden prim kasiyor. git sesinle muziginle gundem ol bir sanatcinin giydigi, taktigi seyler ile gundem olmasi onun sanattaki degerini dusurur. sevmiyorum artik bu kadini
Kadın bedeni dünyanın en estetik objesi olduğundan hiç giyinmese bile Gülşen her daim bombadır. Sonuçta “Kadın soyunukken, erkek giyinikken güzeldir” diye bir tez var ortada…
Kadının fizigi güzel. Erkekler alısmıs balina görmeye kadına laf atıyorlar. Verse gözleri kapalı giderler ama gel iste
Ya istediğini giyer kafasindayim ama Gülşenin ki artık biraz cılkı cıktı bence. Nedense kıyafeti sesinden ön planda bu ne kadar mantikli muamma
Yine kapalıymış en azından bi taraflar kapalıymış olduğunda şıklık olmuş diğer türlü heryeeri meydan da olunca cezbetmiyor
Abartıyor gerçekten abartıyor yani samimiyet ile varoşluk arasındaki bu açık giyinme arasındaki çizgiyi yıllardır öğrenemedi.
bu yürürken eklemlerden kapı gıcırtısı sesi tahta çalı sesi geliyordur sede açlıkdan kurumuş zavallım
Kadin muhafazakar seriatcilara inat her gecen gun daha guzel seyler giyiyor harikasin gulsenim cok seviyoruz seni
Zevksiz biri olduğunu zamanında reha muhtar ile evlenmesinden anlayabiliriiz
Bu kadın çirkin eskiden çok güzeldi ama şimdi çirkin ve elbise de çirkin.
salın şu kadının giyimini artık, gereksiz prim veriyorsunuz
Ne elbisesi yahu
bırakın bu saçma sapan magazinleri
Fiziği güzel olmadığı için giydiği iddialı elbiseleri taşıyamıyor
Bu kadını niye bu kadar abartıyorlar tajta gibi vücut sürekli görmekten sıkıldım
Biri şunu sksn de istedigini alsın artik. Az mis kari
İskelet gibi bir fizikte elbisenin hiç havası kalmamış , -O beden sanırım
Bu mu seni mest etti sksnb allasen bu ne ya
Bişi diyim mi bence karı olay herkes bu kadar iyi taşıyamaz bu elbiseyi 🔥🔥🔥
Umrumda değil isterse çıplak çıksın, ben sesine ve şarkılarına bakıyorum. Türkiyenin en iyisi.
Gülşen şarkı söylemeyi bırakıp gidip mekanlarda dansöz olsun
İğrenç görünüyor az daha ugraşsa kaybolacak.
bu mest eden elbise mi 😒 benim gözlerim kanadı da
Bu mu mest eden, giymesin şöle şeyler artık. fizik yok. Zayıf bi de bunları giyiyo
Sanatıyla değil teşhirciliğiyle gündeme gelmek istiyor
Yürüyen iskelet hicbi albenisi yok nesine mest olcaz şunun 🥴
Abla zaten tahta gibisin giyin bari olmayan şeyin nesini sergiliyosun ya
Kötü görünüyor güzel durmuyor sadece taşımak önemli değildir kıyafetinde güzel olması önemlidir
Gülşen bu alıştırdı artık. Benim bu kadını gördükçe aklıma Reha Muhtar geliyor.
Fazla iddialı bir elbise. Gülşen'den de bu beklenirdi zaten
Bu beyinsiz bir gün sahneye çırılçıplak çıkacak.
"Bu kız doğru demişti"dersiniz
Bune ya olanida cikarsaydi o zaman bir seye benzerdi
çok güzel bulmadığım bir kadındı ama fiziği efsane olmuş.
Boşuna uğraşıyor 4 tane incir yaprağı bunun sorununu çözer
90 larda çok güzeldi bu kadın. ama şu anki halini beğenmiyorum. ve hiçbir şey ona 90 lardaki gibi yakışmıyor
Giyindiğine karışmamız doğru değil de zaten zayıf birisi bu kadar da gündem olma çabası neden anlamadım
Ben özellikle sanatçıların cesur giyimini takdir ediyorum ve destekliyorum
Cesur giyimmi nesi cesurluk la bunun etrafında korumalar bir ton sanarsın en tekinsşz sokaklarda tek basına böyle geziyor
Ahiret için cesur bak orada katılıyorum baya cesur yanacağını bile bile giyiyor
Düşüncesini soegulamıyoruz cesur dedin ya onu korumalarla gexmek bana cesurluk gelmiyor
Bence çok ahlaksız ca giyiniyor! Hatta giyiniyor!
bu reha muhtara baktıktan sonra bu karı gözümden düştü astronot elbisesi giyse boş artık
Gülşen'in vajinası, poposu ve memeleri var. Emin olduk.
bu kadın güzrl değil şarkıları da hilkat garibesi gibi. Nasıl ünlü ve konuşuluyor anlamıyorum diyeceğim ama burası Türkiye
Her giydiğini çok beğenmiyorum ama özenmesi farkli olması bence guzel
artık dikkatimi bile çekmiyor gördüğüm an aklıma gelen tek şey et parçası.
Bu karı çirkin arkadaşlar ne yaparsa yapsın yaprak kıpırdamaz
Beğenmedim abartılacak kadar güzel değil sadece gündemde kalma çabası
Kimseyi umursamayıp istediği gibi giyinmesi güzel bir şey ama sırf gündemde kalmak için yaptığından dolayı çok itici geliyor. Ne sesi ne tarzı benlik değil, dinlemem kendisini hiç ama saygı duyarım
İyiki düşmemiş o elbise dişe ne yapacak merak ettim diyorum
Elbise nerde ben etek gördüm
Gülşen güzel bir kadın ya idolümdür
Çok zayıfladı ya 😕
Bu kadın neden böyle ediyor.
Demişki " nirhamm asla benden daha popüler olmamalı, o yüzden her şey mübah"
🌷🌹❤️🤣🤣🤣🤣😎
Bende dedim ki bu hallerle asla benim doğal köylü güzeli nirhamıma yetişemez 🤣🌷
Yüzlerine küçük erkek çocuklarının kesilmiş sünnet derilerini enjekte ediyorlarmış az araştır görürsün, höğk bunlarda mide yok
Yorumunun güzelliğinin yarısı, bu yorumun yapılmasını sağlıyandan geliyor (aramızda kalsın senden bahsediyorum) 🤣🌷❤️
İlgi çekmeye çalışıyor başarıyor da
Eh iste yaw beğenmedim pek
Mest olan var mı gercekten😂
A 101 posetini gecirse daha fiyakali olurdu
Yine çok abartı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?