Mestmi? 😂 Bu KS dekilerde baya komik. Şu kadın estetikten uzak. Sırf bir taraflarını açarak ve sizin gibiler sayesinde birşeyler kazanıyor. Ne moda bilgisi var ne estetik vücudu var ne güzelliği var sesdesen oda yok. Biraz daha ilgi bitsin sırf gündemde kalmak için sahnede sevişecek tiyniyette birisi
Kadın vücudu erkekler için erojen değil mi? Dahası genellikle ülkede cinsellik bastırılıyor. Bu çarpıklık değil mi? Dahası insanlar neden eğlenmeyi bu kadar anlamlı buluyor. Ben mi sapığım, ben mi bitiğim arkadaş? İnsanlar neden bu kadar eğlence düşkünü, anlamıyorum.
yeminle iğreniyorum ya bu kadar ucuz olmamalı kadın bedeni kadının bedeni sır olarak saklı kalmalı medeniyet bu değil bu artık sapkınlık tamam açık ol ama bu kadar da müstehcen değil
Flashback yapmaya başladı bu da artik anladik avangart seviyosun bizler de sevdik sürekli kostümle gündeme gelmekten memnun bence ama sulandirdi işi yeto doyduk be
bu kadindan midem bulanmaya basladi awk. yobaz birisi degilim ama bu sekilde gundeme gelip gundem olunca da sarki cikartiyor bunun uzerinden prim kasiyor. git sesinle muziginle gundem ol bir sanatcinin giydigi, taktigi seyler ile gundem olmasi onun sanattaki degerini dusurur. sevmiyorum artik bu kadini
Kadın bedeni dünyanın en estetik objesi olduğundan hiç giyinmese bile Gülşen her daim bombadır. Sonuçta “Kadın soyunukken, erkek giyinikken güzeldir” diye bir tez var ortada…
Beğenmedim abartılacak kadar güzel değil sadece gündemde kalma çabası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kimseyi umursamayıp istediği gibi giyinmesi güzel bir şey ama sırf gündemde kalmak için yaptığından dolayı çok itici geliyor. Ne sesi ne tarzı benlik değil, dinlemem kendisini hiç ama saygı duyarım