Bunca zaman bu kadına hak veriyordum ama bu giydiği kıyafeti görünce bende anlamsız buldum. Yani bu bir sahne kostümü değil. İç çamaşırı direkt olarak. Bilerem, konuşulmak için bedenini kullanan bir kadınmış gerçekten. desteklediğime pişmanım
Estetik bulamadım. Ayrıca bunu beğenenlere de beğenmeyenlere de kimsenin laf söyleme hakkı olduğunu düşünmüyorum. Ne beğenmeyen bağnaz ne beğenen anormaldir. Herkesin kendi tercihi, görüşü. Milletin düşüncesiyle kafayı bozmayın artık. Yap yorumunu geç.
Vücudu gerçekten güzel bir kadın. Çok beğeniyorum ancak amaç ne? Sahne kıyafeti giyinmek varken kar kışta neden böyle giyinir insan anlamam. Bu görüntü insanların zihninde sadece p*rno düşünceler yaratır, düşünmeyen var ise garipserim. Eski sanatçıların sahne özenlerine, seyirciye saygılarına bakılınca sanatçı demek bile ayıp olur...
Tabii ki onlar sanatçı kot gömlek çıksınlar sahneye demiyor kimse, yine dekolte giyinsinler yine şovlar yapsınlar ama bu çok aşırı. Bunun bi tık ötesi komple çıplak olmak. Videolarda +18 şovlar sergiliyor poposuyla. Normal mi buluyorsunuz gerçekten? Bu kadarını da normal buluyorsanız ahlakınızdan hiçbir şey kalmamış demektir. Gelecek nesiller adına kaygılıyım.
Cidden hiç estetik durmuyor ve daha fazla ne kadar açacak acaba gosterebilecegi ne kaldı? Şaka gibi sahne kostümü olarak güzel durmuyor. Deniz kenarında giysin bunları hatta üstsüz güneşlensin denize girsin takılsın ama sahnede olmuyor. Abarttikca abartıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Gereksiz buluyorum bu kadarını. Ayrıca destekleyen kadınları da anlayamıyorum! Çünkü erkekelerin çoğu bu görüntüyle tahrik oluyor ve ulaşamadığı için onlara, ulaşabildiği kadınları taciz ediyor ya da daha fazlası. Sahnedeki kadınsa hiç bir mağduriyet yaşamıyor tahrik eden olmasına rağmen. Bunu bir kadın zaferi olarak değerlendirmeden önce bu bakış açısıyla da bakın bence olaya.
Açık saçık diyen, saçma sapan nutuk çeken tiplere gıcık oluyorum. İstediğini giyer ki kadına da çok yakışıyor zaten fizik desen var, ses desen var, kendi tarzı desen var kraliçe resmen.
Bunu herhangi biri giyse bir sürü sıfatla yaftalanir.. Sahneye şarkı söylemek icin çıkan kişilerin bu şekilde vücudunu sergileme amacını anlamış degiliim. Bu kadar soyunmaya ne gerek var..
Of kes be ıkı cıplak kadını egdıren adam fotosundan ne çıkar kendınce dalga gecıyor umursama en komık olan da bunun gıbı cok p. o ızleyen abazaların zekı kadın ıstıyorum demesı.. sen oyle degılsın kı zekı kadınlar sana gelmıyor
@Süperlegs bir gün bir görünüşünüz altına yorum yazarım. Ama burada şimdi değil. Çünkü insanların saygısız davranışını, özellikle kadınların çok fütursuzca davranış sergilemelerine karşıyım ve kızgınım.
Gülşen teşhirci bir jnsan bunu hepimiz biliyoruz. Cidden öyle düşünüyorum ama Kimseyi ilgilendirmez hicbirimizi Herkes kendine yakışanı yapar kalite asla tesadüf değildir.
Benim sanatçı tanımıma uyacak biri değil. Nasıl daha fazla alçalırım diye düşüne düşüne kendince en dibe iniyor. Devam. Kadın obje değildir diyenler bu nedir?
Üst hadi neysede alt neden öyle olmalıydı 🙄 bari bi etek bir şey giyeydi saçmalamış çok ucuz görünüyor oysaki sesi güzel ihtiyacı da yok yani bu tarz şeylere
Aslında beğendim. diger giysilerinden aciklik olarak fark yok. ama millet şarkılarını dinlemeye geliyor neden böyle kendilerini göstermeye çalışıyorlar anlamadim
En İyi Cevap