Arkadaşlar bu kadının işi bu , yaşı da bir hayli ileri , gündemde kalma şekilleri bu, siz konuşacaksınız ki onlar para kazanacak , show must go on , tabi ki makyaj yapacak isterse açık da giyinir , bu kimseyi ilgilendirmez, beğenmiyorsan izlemez takip etmezsin olur biter, mesela ben iki yıldır tv izlemiyorum çok mutluyum.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Normal Sahne de o kadar Açılıp Süslenmesi Daha çok şöhret sahibi olmak Parayi daha çok kazanmak İçin yapıyor Ulan Para için İnsan Ahlakını Namusunu Hiçe Sayar mi Be bu nasıl Akılsızlık Beyinsizlik He birde Aleyna tilki var Oda Gülşene özeniyor diyeceğim Aleyna tilki Daha Rezil duruma geldi Yeni çıkan Şarkısını bilirsiniz Motorun üstünde eteğini çıkarıyor donla geziyor Kimse buna normal demesim Çağdaşlık özgürlük mus bu Uydurma bi söz Özgürlük ahlak dışına çıkılmadigi sürece Özgür Olmalı insan
Çok şasırmadım açıkcası kadının yaşı var ve geçmişte yaptığı makyajlar vs yüzünün yıpranması kadar doğal bişey yok. Ben sahnedeki halinide pek beğenmiyorum ya yüzüne kat kat boya vurulduğu çok belli oluyo gerçi tüm şarkıcılarda var ama.
Helal Çok İyi konuştun Buna Kadın Denmez Bu Rezil Birisi Hiç Utanma Ahlak Namus yok Tabi umrunda mı Amacı para Bazı İnsanlar Ne Kadar böyle Kötü duruma geliyorlar sırf Para için İnsan namusunu satar mı
@Cod2009 olanı yazdım bana çok itici geliyor bunu görünce içimdeki cinsellik duygum yer yariliyor yerin dibine giriyor kapanıp üstüne 15 katlı bina çıkıyor o kadar yani ne deyim daha