31 Mayıs'ta Disney+ platformunda yayına girecek olan Aktris dizisi dün akşam lansman yaptı. Ünlü oyuncuların giydiği kıyafetler dikkat çekti.
Siz nasıl buldunuz?

31 Mayıs'ta Disney+ platformunda yayına girecek olan Aktris dizisi dün akşam lansman yaptı. Ünlü oyuncuların giydiği kıyafetler dikkat çekti.
Siz nasıl buldunuz?
Ben diziyi çok merak ediyorum. Disney aboneliğim yok lakin sırf diziyi izlemek için abone olacağım. Aslı Enver'in dizisini de izlemek istiyorum (dizi mi , film mi onu da tam bilmiyorum, izleyince göreceğiz artık)
Aktris dizisinin fragmanını gördüm de izlemeye değer bence, farklı bir senaryosu var gibi, merak ettim, ne kaldı ki 31 mayısa.
Kıyafetlerine gelecek olursak, dikkat çekici gerçekten. Uraz Bey'in çizgili takım elbisesi hiç aklımdan silinmeyecek
Cevap
9Cevap
Denizin gözlük olmamış
Uraz da parasını alamamış ellam kilolu günlerinden kalma pijamasiyla çıkıp gelmiş gibi
Tabi ünlü olunca aslında giydiginin yakisip yakismamasi önemli olmuyor
Bu Uraz on numara çocuk da, kıyafetleri çok çok kötü. Modacısı mı sponsoru mu kimse artık. Cok kötü giydiriyor bu çocugu
Uraz’a 5 saniye bakınca kafanızın içinde bir ses yükseliyor. “KİYMETLİ KARDEŞLERİM, KİYMETLİ DOSTLARIM.” Hoş olmuş bence 😃
Urazin giydiği benim dedemin köyde giydiği takım ama içinde ünlü bir genç olunca moda oluyor tabi. ben pek sevemedim
Kişileri tanımam ama eril kişi Charlie Chaplin' e cok benzemiş.
Abi bunlar ünlendikçe zevkleri mi ölüyor bu nasıl saç nasıl giyim böyle ya
Buradan pınar denizin kıyafeti iyi görünüyor da Uraz k. Kıyafeti saçma duruyor
Uraz oynuyorsa izlerim.. Adamın acaip bır aurası var oyuncu olmak için doğmuş
Ya kıyafet sormuşsun benım aklım dızıye gıtmıs sjdkdl bazen boyle ezbere cevap verıyom kbakma Pınar 'ın kombınınde gozlukler bozmus.. Uraz zaten komedı sabah kalktığı pijama ile gelmıs 😅
O tipler o sifatlar ne öyle göz zevki olur insanda biraz
Hiç beğenmedim ya bu ne
Hayır beğenmedim.
Uraza bayılıyorum cok da güzel giyinmis pınar noo
urazka yine kendi tarzında pınar denizi sevemiyorum ya
İkisinide beğenmedim
Pınarı bella sandım bir anda
Hayır
İyi bence
Korkunç.
Bence çok kötü idi
Hayir