Oktay Kaynarca atv’ye “Kafkas” adlı yeni dizi hazırlıyor. KYN Yapım imzalı dizinin senaryosunu Mehmet Ercan Erdem kaleme alıyor. Usta yönetmen Mustafa Şevki Doğan’ın çekeceği dizi İstanbul dışında çekilecek.

Magazin
Oktay Kaynarca atv’ye “Kafkas” adlı yeni dizi hazırlıyor. KYN Yapım imzalı dizinin senaryosunu Mehmet Ercan Erdem kaleme alıyor. Usta yönetmen Mustafa Şevki Doğan’ın çekeceği dizi İstanbul dışında çekilecek.

Magazin
Hayir bu adam Kurtlar Vadisi her defasında eleştiriyor nefret kusar gibi konuşuyor fakat bir taraftanda muadili dizilerde oynuyor. Halbuki Turkiyede Kurtlar Vadisiyle tanindi sevildi fakat geldigi yeri unutan birisi. Bende saygimi unuttugu dizide biraktim
Eleştrilerinde haksız değil sen kurtlar vadisiyle tanımışsın olabilir iyi oyuncu her dizide kendini tanıtır muadil dizisi yok mafya dizilerini seviyor kv dne sonra izlemediğiniz için sadece ön yargı dağıtıyorsunuz
Kendinle celisiyorsun. Kurtlar Vadisi Devlet mafia dis guc iliskisini en iyi yansitan ve turkiye de öncü olan bir dizi. Muadili derkende alcak gonulluk yaptim. Oynadigi diziler amatör taklidi sadece. On yargi degil hakikat. Geldigi yeri unutan ve unutuldugu yerde kalacak birisi.
Kv hakkında söyledikleri de hakikat kendisi o projenin içerisinde yer aldı ve en iyi kendisi bilir ama herkes işine geldiği yeri alıyor en iyi yansıtan dizi değil orijinal de değil türkiye ve dünyada olanları anlatması ilgi çekiciydi bu kadar başarılı bir dizi sen bir mafya dizisi veya kumarhane gördüğünde kv taklidi dersin çünkü tek penceren o sevmiyorsunuz belli ki söylemn yeterliydi
Diyaloglari icerigini sevmiyorum Kv de gecen diyaloglar oyuncu kadrosu hicbir dizide yok olmayacakta. Nasil kiyas yapiyorsun inanilir gibi degil. Deginilen cogu konu gunumuz gundeminin sorunlarina bile o zaman dan isaret ediyordu. Turkiye de belki dunya da bir ulke cumhurbaskaninin rol aldigi tek diziydi. Rauf Denktas. Ayrica Tv de sigara dahi bu diziyle yasaklandi. Pp yaptiginin insanin dahi izledigi diziydi. Realist ol biraz...
Boş beleş savunmalarını kendine sakla dizide geçenler Geçmişte Türkiye de ve dünyada olan şeyler zaten ilgi çekmesinin sebebi buydu başarılı bir diziydi oyuncuları mükemelldi ve hakettiği ilgiyi de gördü benzer şeyleri senin deden yaşadı z kuşağın bu diziyle sürekli geviş getirmesi çok saçma beğenmediğin oyuncu diziden çıkınca ortada dizi kalmadı zaten bi bakıma izlediğini ona borçlusun o sana diziye veya bir başkasına borçlu değil hikaye bu kadar
Uslubunda cumlelerinde malum zihniyetin yansimasi. Hic sasirtmiyorsunuz seviyesizsiniz her zamanda oyle kalacaksiniz.
Sizi ciddiye aldığımız içindir önce emeğe saygı göstermeyi öğrenin iyi günler
Aaa evet ya, Oktay Kaynarca deyince zaten insanın aklına direkt karizma ve ağırlık geliyor! İlk duyunca bir heyecanlandım, kesin aksiyon dolu ve ağır abi vibes'li bir şey olacak! Açıkçası adamın dizilerinin atmosferi genelde tokat gibi vuruyor. "Kafkas" da baya iddialı olacak gibi duruyor, bu kadro sağlam görünüyor çünkü. İzleriz biz bunu, konuşuruz 👏✨
Cevap
1Cevap
izlemem.
Türk yerine Türkiyeli dediği için hiç beğenmem 😌. Umarım dizisi tutmaz.
Hayır, sevemedim gitti
Atv' ise tutmaz hiçbir dizisi tutmadı
Geçen sene hiçbir kanalın dizileri tutmadı bu sene kadrolar sağlam ve Oktay Kaynarca yaparsa tutar!
Bu sene now ve trt1 iyi ATV'de başlayan aşk ve gözyaşı da çok güzel dizi tutmadı baris Arduç Hande ercel var birde
Kötü oyuncular Dizi tutmadı değil tuttu ama yurt dışında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?