- Magazin konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılKatılmıyorum. Sanırım bunu söyleme sebebi Haluk Levent'in kumar geçmişi fakat bu demek değil ki insanlık söz konusu olduğunda yönetemeyecek. Gayet de güzel yönetiyor, o kadar insana yardım ediyor. Belki uyku bile uyumuyordur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne amaçla bunu dediğini biliyorum ama dedikleri kısmen doğru bu aptalın, çünkü bir STK çok yüksek bir parayı verimli kullanamaz ve zaten Haluk Levent te şu an devletin asli görevi olan projelere soyunmaya başladı. Ama insanlar Kızılay gibi bu ülkenin güzide bir kurumuna güvenip bağış yapamıyorsa bu ülkeyi yönetenler bir düşünmeli bunun sebebini, keşke herkesin güvenebileceği doğru yönetilen bir Kızılay olsa ve bir STK ya aşırı bağış olmasa ama durum dediğim gibi işte
00 Yorumla
+1 yılHalûk Levent orada cansiperane çalışıyor. Keşke herkes onun yapabildiklerini yapabilse ama Turgay Güler'in söylediği şey bana mantıksız gelmedi. Halûk Levent işletmeci mi, ekonomist mi? AHBAP'ta organize olabilecek kaç ''vasıflı'' eleman var? Bunlar gerektiği yerde gerektiği harcamaları zamanında yapabilecekler mi? Para bağışlanan bir yer için bunları tahkik etmek normal değil midir?
05 Yorumla- +1 yıl
AFAD'ın harcamalarını, personelinin niteliklerini, başındaki adamın aslında ilahiyat fakültesi mezunu olmasını da sorguluyor musun böyle? AFAD hakkındaki yolsuzluk iddialarına bir Google aramasıyla ulaşabilirsin. Soma için toplanan yardım parçalarından, madenci ailelerine zaten verilmesi gereken tazminatı düşerek verdiklerini de biliyor musun? www.cumhuriyet.com.tr/.../tazminat-kurnazligi-74361
- +1 yıl
@Banker_Bilo Sorguluyorum. Ben günahımı vereceğim adamı bile sorgularım. Zaten Halûk Levent için ''şöyle yapıyor'' ya da ''bunun altından kalkamaz'' gibi laflar etmedim. Ancak bunun soruşturulması abes değil. Malum para verip kazıklanma hususunda dünyada Türk'ten daha büyük bir örnek yok. Geçmişte çok gördük örneklerini.
- +1 yıl
*yardım paralarından
- +1 yıl
Daha önce yaptıkları işlerde harcamalarını paylaştılar, bu sefer de faturaları yayınlayacağını Haluk Levent kendisi yazdı zaten.
- +1 yıl
@Banker_Bilo Ne güzel benim Haluk Levent ile bir sorunum yok zaten ki ben de bağışımı bu yönde kullandım. Kullanmadan önce araştırdım Ahbap neyin nesidir diye. Uzmanların sorgulaması ekibinin yeterli olup olmamasının soruşturulması abes değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaluk levent çok büyük işler yaptı, vallahi helal olsun. Topladığı para ilk başta umurlarında olmadı ama sonra toplanan meblağ yükseldikçe gözlerine batmaya başladı. O para kendi ceplerine girmiyor diye kafayı yiyorlar. Bi ülke düşünün ki, kendi halkı devleti yönetenlere güvenmek yerine bi müzisyene güvenip milyarlarca lirayı ona atıyor.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanlar güvenilir buluyor
10 Yorumla Haluk levent ve ekibine, bu konuda emeği geçen tüm sanat camiasına güveniyorum, haluk levent 'e böyle bir para teslim edilebilir, kaldı ki kimden ne kadar aldı, bu paraları nereye kullandı hepsini aktarıyor, işin kötü yanı ise bu konuda maalesef devlet kurumlarına güvenim ve ya inancım yok, çünkü istemsiz bir şekilde böyle bir hal aldırdılar insanlara, amacım asla siyaset değil lakin, aynı düşünceye sahip bir sürü kişi olduğunu düşünüyorum, tabi karşıt düşüncede de bir sürü kişi olduğuna eminim...
30 Yorumla
+1 yılYardım için toplanan paraların "yenebilecek, yenmesi gereken, başkası yemesin biz yiyelim denecek paralar olduğunu düşündüğünün itirafı. AHBAP'a giden paraları kendileri yiyemeyecekleri için kuduruyorlar. Öyle de bir açgözlüler. Sayıştay raporlarına göre, toplanan onca yardıma rağmen AFAD her yıl zarar ediyor, millet niye güvensin? Kişi herkesi kendi gibi bilir. İçi kötü olan, niyeti kötü olan, karakterinde hırsızlık olan kişi, herkesi de kendi gibi hırsız zanneder. Bu da bunun somut örneği.
21 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca, biraz düşünme becerisi varsa, AHBAP derneğine neden bu kadar güveniliyor da AFAD yerine oraya bağış yapılıyor diye düşünsün.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoordinasyonun tek elden yapılması her zaman için daha sağlıklıdır.
Ayrıca neticede AFAD profesyonel bir kurumdur, Haluk Levent sanatçıdır. Bu işin uzmanı da değildir. İyi niyeti takdire şayan ancak unutulmamalıdır ki o da bir insandır ve zaafları vardır ve yeri geldiğinde ne kadar güvenilirdir bilinmez. Hakkında daha yakın zamanlarda şu haberleri hatırlayalım.

Bunlar tabi şu an konuşulacak şeyler değil, bunu da kötülemek için yazmadım. Şu anda bölgeye yapılacak her türlü ufak/büyük yardım gereklidir ve katkısı olan herkes sağ olsun. Sadece çoğu zaman yaptığımız gibi sorgulamadan veya sırf taraf tutmak için bazı insanları, kurumları vs.. ilahlaştırmamak gerek.
Son olarak dediğim gibi bu gibi durumlarda en önemli şey koordinasyon ve organizasyondur. Birlik olalım bu günleri de hep birlikte aşacağız.
20 YorumlaBak güzelim o iş öyle degil. Haluk leventi insan olarak sevebilirsin ama para işlerini Kızılay ya da AFAD üzerinden yapmalısın. Şu an 1 milyar TL kayıp. İlk gün açılan ahbap Vakıfbank hesabı aynı gün isbankasina aktarıldı. Para nerde bunu herkesin sormaya hakkı var. 1milyar TL az para değil.
28 Yorumla- +1 yıl
Tabi devlet kurumlarının başindaki insanlar şövalye dimi? Kızılayın... Ları ortaya çıkalı çok mu oldu? Hırsıza mı teslim edeyim
- +1 yıl
Ben reklam mı yaptım? Ne kadar verdiğimi ne biliyorsun, kalkıp hırsıza teslim edin diyorsun açıkça
- +1 yıl
Niyet önemli diyorum yapılan yardımın reklamını yapma diyorum sen bunu üstüne alıp reklam mi yaptım diye sorabiliyorsun. Bak ettiğim bedduaya. O mazlumların paralarindan 1 kuruş birinin cebine girerse onları Allah kahrı perişan eylesin. Dünyada gün yüzü görmesinler. Daha ne diyelim
- +1 yıl
Amin hepsine bunu yapan
- +1 yıl
Şahıs değil dernek üzerinden yapılıyor yardımlar. Devlet yaptığı hareketler ile halkın güvenini ciddi anlamda yitirdi. Her afette iban paylaşımı sabırları taşırdı. Birine verilecek bu yardım en güvenilir Ahbap derneğidir. Kızılay ve Afada göre daha güven verici.
+1 yılBu zamanda bu tür düşünceleri kim ortaya atıyor anlamak zor nedense yandaş medya yandaş insanlardan geliyor yahuu bu zamanda bari bunları yapmayın adam elinden geleni yapıyor üstelik AFAD ile devlet ile birlikte yapıyor neyi cekemiyorsunuzda saldiriyorsunuz anlamak gerçekten çok zor derdiniz para mı bırakın deprem olaylari bitsin millet sıcak yemek yemeye başlasın başını sokucak bir yer bulsun sonra ne yaparsanız yapın sizin vicdaninaza bir şey diyeyim ben...
10 YorumlaYönetir yönetemez simdi bunları tartışacak zaman değil ki yonetemeyecegini düşünüyorsan yönetebilecek kişilerle yardıma gidersin zaman hala çok önemli simdi resmi kurumlar hatta onlardan daha fazla bağış toplayabilen birine laf atılacak zaman değil ona da el uzatılacak zaman
10 Yorumla
+1 yılİşe yaramayanlar gelmiş canını dişine takıp faydalı olmaya gayret edenleri eleştiriyor. Bu hep böyledir. Haluk bey adamın hası, dibidir. Yönetemez dediği para da onun için çocuk oyuncağı... Ama bu yipler o parayı bir arada göremediği için haklılar bence. Eğer bu sözleri sarf ettiyse şu hassas dönemde Haluk beyden ve halkımızdan özür dilemeli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki kuruşu kuruşuna değerlendiremez o parayı ama artanını eminim ki başka muhtaçlara yardım için kullanır, en azından paranın nerede olduğu belli.
Eminim ki AHBAP'a yapılan bağışlar için #1milyarliranerede diye hesap sormak zorunda bırakmayacaktır hiç kimseyi, ne demek istediğimi anlayan anladı.
10 Yorumla
+1 yılBunu pijamaları ile koyacaksın o - 12 derece soğuğa. O zaman anlayacak neyin ne olduğunu. G0t lalesi. Ağzı olan konuşuyor. Haluk Levent bu ülkeyi yönetenlerin yapması gerektiği şeyi yaptı. Sıcak koltuğundan laf ebeliği yapmadı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTurgay Güler denilen adamı fazla ciddiye almamak lazım ya. Tartışma konusu bile olmamalı bunun dedikleri. Daha önce bir programda bütün halka kuru fasulye yedirip kendi gazımızı kendimiz üretelim lafını söylemiş bir şahıs nasıl ciddiye alınır. Kendi kendine konuşabilir sadece.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhbap derneği yeni mi kurulmuştu siber saldırıya uğradı diye haberlerle karşılaşmıştım doğru mu bilmiyorum, yine bu adamın dediği de mi doğru mu bilmiyorum. Ama şuna katılmıyorum Ahbap dışındaki kuruluşlar güvensiz onun dışındakilere vermeyin kafasindakiler haksız. Haluk Levent de söyledi AFAD'ın katkılarıyla bu yardımlar yerini bulabilir ancak gibi bir şey demişti Ahbap sadece bir aracı olmuş oluyor dolayısıyla.
00 YorumlaMagazin konusunda 409 cevap paylaştı. Sanki başkaları çok güzel yönetti de paranızı, Haluk Levente laf söylüyorlar, adam yıllardır gayette güzel yönetiyor, gerektiği zaman gerektiği yerlerden de yardım alır, ben adamın insanlığına güveniyorum en önemlisi de bu.
10 YorumlaAhbap paraları Afada göstermek zorunda. Ama ne kadarı? Şüphem o. Belki Haluk Levent'i aşan şeyler de vardır. Bilemiyorum. Bu yüzden AFAD, Kızılay, Diyanet ve diğerleri diyorum. Önce devletimin kurumlarına güveniyorum
13 Yorumla
+1 yılBazıları gibi hırsız olmadığı için mi? Hem yıllardır yönetmemiş olsaydı bu kadar güvenilir olur muydu?
30 Yorumla
+1 yılBunu diyen adamın hükümetinin ekonomisinin başında şu sıfat var:
17 Yorumla- +1 yıl
@paastil Bu nebati çapsızına ekonomi teslim edilen hükümetin kurumlarına para vermek istememek normal yani
- +1 yıl
@paastil Ne haklısı lan ne haklısı? O dernek bir tek Haluk Levent'ten mi oluşuyor? Afad'ın başına tasavvuf uzmanı getiren adamlara mı kaldı bu? Ahbap derneğinin uzman ekibi var, para Haluk Levent'e bile gitmiyor
Yarım aklınızla yalakalık yapmayın burada! - +1 yıl
@paastil Adam haksız, sen de sıradan bir yalamasın
- +1 yıl
Nebati krallığı
+1 yılBu srefsiz ne bilir ki demekki bunun zihniyeti yönetmemek çalmak çırpmak adina Haluk Levent adam deli gbi kosturuyor konteyner buluyor yardim buluo para buluyor bu srfesiz haysiyetsiz ne yapmış ki elestiriyor
02 Yorumla- +1 yıl
Yahu Ahbap Haluk Levent ve saz arkadaşları şeklinde çalışan bir kurum da değil. Bir sürü uzmanla çalışan, çok kalabalık bir ekibi olan bir dernek. Mal herifler biatçı olduklarından heryeri Akp zannediyorlar.
Afad'ın başında ilahiyatçı mı ne var, asıl ona para emanet edilmez mk yerinde - +1 yıl
Bunlarin zihniyeti burdan bu durumdan bile para çalmak bunlar kansiz serf yoksunlari inşallah bu yönetim giderde bu srfsizler kuyruğunu gotnun arasına sıkıştırp kaçar
onunda bir çevresi , işten anlayan çalışanları vardır elbet. niye yönetemesin , iktisat bilen işletme bilen bankacılık bilen iş gücü kalmadı mı piyasada?
00 Yorumla
+1 yılKeşke Haluk Levent olsa başkanımız. Bunlar tırları durdurup milletin gönderdiği erzakların üstüne kendi amblemini yapıştırıyorlarmış bunların zihniyeti çok farklı
08 Yorumla- +1 yıl
Girmiş olabilir eskiye dönük bakma şu an aynı şeyleri tekrarlıyor mu? Adamın yardımlarını görmezden gelemezsiniz sanki Cumhurbaşkanıymış gibi ilgileniyor adam
- +1 yıl
Güvenme
- +1 yıl
Kime güvenirsin
- +1 yıl
Devletime bende güveniyorum ama hükümete değil
Yahu meyve vereni taşlayacağınıza o kıçlarınızı kaldırıp sahaya mı gitseniz acaba? Fosil beyinler
30 Yorumla
+1 yılInsanlar Afada güvenmediği için Haluk Abiye bağış yapıyor. Afadin yıllarca nasıl milyonlar götürdüğünü çok izledik
10 Yorumla
+1 yılBuyursun sahalarda görelim kendisini, icraat görelim. Malum boş konuşmaların hiçbir faydasının olmadığı bir dönemdeyiz göstersin kendini.
10 Yorumla- Magazin konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBu bunu niye carladı acaba zoruna ne gitti de saldırıya geçti tipinde memenet yok memenetsizin kaklkmış konuşuyor bir de
00 Yorumla
+1 yılutanmasam katıla katıla gülerdim de neyse. bizimkiler gibi çalıp çırpamaz şimdi demek yerine yönetemez demiş sürçülisan işte ne yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılBuna verelimde yesin mi
Sonra bide 1 milyarın peşine düşelim
Tipini zktiim fetöcüsü tipinde hayır yok
00 Yorumla- Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam bütün deprem sürecini yönetiyor neden bahsediyor kendisine yapmış bu zamana kadar elindeki fideyi doğrutmaktan başka
00 Yorumla
+1 yılÜlkeyi 20 senede ne hale getirenlere becerikli diyebiliyorsaniz.
Gayet tabi bunda önce yaptıkları bundan sonra yapacaklarınin teminatı olabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet doğru demiş bu adam cidden güzel konuşuyor ama doğru AFAD ile ahbap ortak olduklarını da söylemiş ama devletin derneği varkene kişiler derneğe para niye gönderiri ki insan sırf devlet bölünmesi için bunlar bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa hakliysa? Omrunde goremeyecegi buyuk paralar en duzgun insani bile yoldan cikarabilir. Asla yapmaz diyebilecek kadar iyi taniyo musjnuz? Haluk leventi herkes takdir ediyor ama bu adam zamaninda bicok kez hayat kadinlariyla basildi.
02 Yorumla- +1 yıl
Sevişmek gibi insanı masum eylemi hırsızlık gibi suçla bir tutmak da ne bilim
- +1 yıl
He hee, bağışlar sanki Haluk Levent'in şahsi hesabına gidiyor. Adam o parayı görmez bile, harcayan da kendisi değil, derneğin yetkili organlarıdır.
+1 yıl😂Darbeciler içinde yağlı kazığa sokacaksın bunları demişti canlı yayında😅
10 YorumlaTek güvendiğim yardım kuruluşu , ahbab yardım ederim her zaman her felakette
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirilerine ülkeyi teslim ettik ülke her depremde enkaza döndü... Kendileri ve yalaklandıkları bir halta yaramıyorlar bari bıraksınlar yardımseverler çalışsın...
10 Yorumlaaç herif herkesi kendi gibi hırsız felan sanıyor herhalde
10 YorumlaBu arkadaş paranın muhasebesini Haluk Levent in kendisinin mi tuttuğunu sanıyor acaba.. ya bırakın şu sığ düşünceleri arkadaş. Adam şeffaf ne yaptığı belli. Bırakın saçma sapan fikirler ortaya atmayı..
00 YorumlaKeşke ülkeyi bu kadar iyi yönetmeseydiniz de bu paralar hiç toplanmasaydı.
00 YorumlaBen haluk levente deprem icin para gondermedim borcum vardi onu yolladim.
Onlara ne?
00 Yorumla
+1 yılYarın milletvekili görürsünüz bu göz*lüğnü s*ttiğimin meymun suratlısı
00 YorumlaOnlara bıraksanız "diyanet işleri başkanlığına verin" derler.
00 Yorumla
+1 yılBunu soyleyen kiside 1gram beyin varsa diye sorarim ben...
00 Yorumlaya napicaklar her felakette devlet yardim topluyor ama icraat yok
00 Yorumla
+1 yılMeyve veren ağaç taşlanır , sizde yapın sizi de eleştirelim
00 Yorumla
+1 yılKendilerine kalmayacak para ihtiyaç sahiplerine gidecek diye kuduruyolar
00 Yorumla
+1 yılAhpap bana göre daha güvenilirdir kimsede kusura bakmasın.
01 Yorumla
+1 yılBosverin onu yardım etmesi yeterli zaten yeteri kadar oluyor. Allah razı olsun
00 YorumlaBu adam çöp kutusu, bırak ne diyosa desin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkibi olmasa evet yönetemebilir ekip olmak bu yüzden önemli. Turgay Güler e gelince dobra bir gazeteci ne sağdayım ne solda ama bu adam da konuşacağı yerde çok doğru konuşuyor.
00 Yorumlayaa böyle tipleri ciddiye alıp yorum yapmaya bile değmez haluk leventin tırnağı olamaz. boş boş konuşuyo zorla sövdürcek kendine şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılH. L' e nekadar teşekkür etsek az.. bu herif destek olacağına hizipçilik yapıyor. aklımdan diğer geçenleri yazmayayım.🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHepsinden daha güzel yönetiyor adam. Hicbirinde onunla yarışacak ne zeka var ne yürek. Adam bile değiller. Boş laf
00 Yorumla
+1 yılTurgay Güler'de Haluk Levent'de sevdiğim insanlardır ufak tefek sözler olur pireyi deve yapmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMillet size guvenmiyor haluk levente guveniyor ve parasini onun idare etmesini istiyor size ne? Zaten zorla kendilerine bagladilar o parayi da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsil bastakilere ülke emanet edilmez , maske dagitamayanlar deprem mi yönetecekler? Haluk levent adam gibi adam keske oda onun 10 da biri kadar olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYöneteceğine eminim ve her gerekeni yapacağına kalpten eminim ve güveniyoruz ona
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes konuşur herkes bildiğini yapar sonu önemli Hatice ye değil neticeye bakmak icap eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim umrumda degil yonetemezse denetlesinler o zaman isleri ne.
00 Yorumla
+1 yılHaksızlık etmiş. Haluk Levent'i destekliyorum.
00 Yorumlaturgay güler y@rramı yiyebilir çünkü haluk levent ülkeyi bile yönetir
20 YorumlaTamamen saçmalık. Haluk Levent kimin neye ihtiyaci varsa ülkece zor zamanlardan geçerken hep yardımcı olmustur. Ögrencilere burs ayarlamıştır.
00 Yorumlasize teslim ettiğimizde neler olduğunu da biliyoruz
10 Yorumla
+1 yılHaluk levent inşallah adaletli harcar parayı
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım