Bilmiyorumdum ama cart curtttt diyorum. Hadi başka birine estetik yaptırın da böyle bir tanrıçaya dönüşebiliyor mu görelim Türkan şoray da estetikli ama güzel değil
Keşke hep şu prime döneminde kalsaymış. İnsanın ömrünü uzatır öyle bir güzellik. Kocasının uzun ömürlü olmasında kesin bir etkisi var 😄 şu tanrıça döneminde ben onun sevgilisi olsam ölümsüzlüğümü ilan eder +100 yaşı görürdüm 😂
Yav arkadaş senin için üzüldüm. Ağır vizyonsuz ve zevksizsin. Oya aydoğanın, Yeşil Çamın tanrıçasından daha güzel olduğunu iddia ediyorsun şaka maka hahajaj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En güzel diye bir şey yok. Güzellik özneldir
Yav bırak şimdi. Resimlere bak tanrıça gibi kadın. Gibisi fazla oldu
Estetikli, bil istedim
Bilmiyorumdum ama cart curtttt diyorum.
Hadi başka birine estetik yaptırın da böyle bir tanrıçaya dönüşebiliyor mu görelim
Türkan şoray da estetikli ama güzel değil
Dönüşüyor... estetikle yeni yüz edinen çok istediğin tanrıçayı artık parayla yapabilirsin:d
Yav ortalık ünlü ve ünsüz estetikli karı dolu. Neden Gülşen gibi tanrıça olamıyorlar. Gülşen'deki güzellik, çekicilik, muhteşem aura kim de var başka
Bilmem ki öyle diyosan:d
Şu yüklediğim ilk fotosunu ekran kilidi duvar kağıdı yaptım kilidi açmak gelmiyor içimden 😂
Yaşlanması ne üzücü
Keşke hep şu prime döneminde kalsaymış. İnsanın ömrünü uzatır öyle bir güzellik. Kocasının uzun ömürlü olmasında kesin bir etkisi var 😄 şu tanrıça döneminde ben onun sevgilisi olsam ölümsüzlüğümü ilan eder +100 yaşı görürdüm 😂
Kesinlikle yeşilçamın en güzel oyuncusu.❣❣
Sadece Yeşil Çamın değil
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel kadını
Türkan Şoray, Müjde Ar, Oya Akdoğan
Oya Akdoğan mı hahaha patladım buna.
Müjde Ar ile Türkan şoraya söyle, Tanrıçanın getir götürünü yapsın
Oya Aydoğan, güzel değil mi?
Tanrıça dediğin Gülşen bubikoğlu mu?
Oya aydoğan güzel değil evet. Evet gulşen Bubikoğlu.
Oyayı nasıl bu klasmanda tutarsın lan sen
Senin gözünde Gülşen güzel olabilir belki tanıyorsun ama bu onun çok güzel olduğunu göstermez.
Yav arkadaş senin için üzüldüm. Ağır vizyonsuz ve zevksizsin. Oya aydoğanın, Yeşil Çamın tanrıçasından daha güzel olduğunu iddia ediyorsun şaka maka hahajaj
O kaşlarla zannetmiyorum
Yav sen ne anlarsın. Git goril gibi kaşı olanı beğen 😃 zannetmiyormuş bir de vizyonsuz varoş sjdkfjf
Çirkin buluyorum aksine