Abi çıldırıcamm ya, Öyle abartıyorlar ki. Adriana Lima'yla kıyaslıyorlar 🤣 Abartmanın de bir adabı olmalı "Gülşen Bubikoğlu varken Adriana Lima da kimmiş" diyorlar. Gülşen Bubikoğlu'un ağız yapısı yamuk, burnu büyük ve sivri hiç abartığınız kadar güzel değil. Kaşları bile dövme makyajsız tek hali yok boya küpü Adriana Lima Instagram da hep makyajsız. Bebek gibi kadın Gülşen Bubikoğlu Güzellikte tırnağı edemezKadında yanak yok yüzü kuş gibiAdriana Lima Gülşen den çok daha güzel kabul edin. Ayrıca elinde tuttuğu defter de yazılandai gibi seksi
Bunun nedeni ne biliyor musun çünkü Gülşen sıradan halktan bir tip. Biri saçını boyarsa hemen benzeyebilir Gülşen’e o yüzden kendilerinden olanı abartıyorlar. Türkan Şoray da ise ne ararsan var hem iri göz hem dolgun dudaklar güzel bir ağız, bakışlar, ten rengi. Türkan mükemmel olduğu için Gülşen’le kendilerini avutuyorlar. Günümüz oyuncuları hep Türkan Şoray’ı örnek alıyor Fahriye Evcen Hande Erçel falan.
@Sorututucusuu Gülşen fanı mısın zevksiz. Türkan Şoray harika bir kadın. Gözleri çok güzel iri, onu güzel yapan da muhteşem gözleri. Gülşen’in saç rengi dışında ne özelliği var be?
@Sorututucusuu estetiksizken onu keşfedenler bayılmış kadının güzelliğine boş konuşmayı kes. Gülşen erkeksi ağzı yamuk git filmlerini izle cahil çomar sensin. Gülşen gibi kadın her yerde var nasıl bir yokluktasın sen
@Sorututucusuu Gülşen kocası sayesinde film çekti. Türker İnanoğlu Filiz Akınla evliyken sevgili oldu adamı boşatıp evlendi. Türkan Şoray ise gerçek bir star. Sen kimsin ki ona laf söylüyorsun
Herkes senin beğendiğini beğenmek zorunda değil. Bence abartıldığı kadar güzel değil. Insanlara hakaret etmek senin için yasam tarzı olmuş ne üzücü. Adriana Gülşenin tırnağı olamaz. Hatta keşfedilmemiş ne güzeller var Adriana dan güzel
@Sorututucusuu saygısız olan sensin sen kimsin ki Türkan Şoraya çirkin diyorsun eğer o çirkinse sen aşırı çirkinsin o zaman. Kendini ne zannediyorsun özgüvene bak😂😂
@Sorututucusuu Türkan Şoray’ı güzel yapan en önemli yer gözleri. O zaten estetiksizken keşfedildi ve çok beğenildi. Türkanın Burnunun estetik olması Gülşen’i daha güzel yapmaz 😂
Senin onayina ihtiyacim yok dedigim gibi🤗türkan baya estetik geçirmiş. Benim etrafım baya beğenir beni. Övgüye ihtiyacım yok. Saygısız biriyle konusmak bana göre değil. Zaten laftan anlayan güzel konusan biri değilsin ne acınası 😀
@Sorututucusuu senin etrafındakiler tabi sana güzel derler sevdikleri için. Ben dışarıdan bir gözle değerlendiriyorum seni. Yazık özgüvenin çok boş 👎👎👎
@Sorututucusuu Seni normal de görsem aa ne güzel kız demem. Aşırı sıradansınn, bakışların çok boş. Ayhan ışık gibi jön Türkan Şoray'in Estetiksiz halini görüp büyülenmiş. Gördüğüm en güzel gözlere sahip kadın dedii. Hadi beni bir jön keşfeder diye bekle senn 🤣
@Sorututucusuu ya tabi kesin 😂😂 Gülşen bubikoğlu da normal sıradan biri, kendini kandırma boşuna. Adriana Lima taş gibi kadın her erkeğin ilgisini çeker bu bir gerçek, kıskanmayı bırak gerçekçi ol tatlım
Abi kadında yanak yokk, yüzü kuş gibi küçücük vücudu da irii. Burnu kocamann. Boya küpü resmen çirkinn. Adriana Lima en azından doğal Makyajsız çıkıyor her yere. Gülşen Bubikoğlu makyajsız tek hali yokk
Semra Özdamar bebek gibi özellikle dudakları çok güzel evet gülşenden daha güzel ama bunlar sırf Gülşen’in saç rengi güzel diye ona güzel derler. Bahar Öztan, Aydan Şener Emel Sayın falan Gülşenden bin kat güzellerdi ve daha aklıma gelmeyen bir sürü isim
Evet biliyorum onu o da çok güzel bebek gibi bir güzellik. Itır Esen Sevtap Parman Ahu Tuğba, Neslihan Acar, Hülya Avşar Hale Soygazi gülşenden güzel dolu isim var
Bebeğim benim tartıstıgım insanın bile kalitesi olur🤗Allah düşmanın bile kalitelisini versin demiş. Bu cahil arkadaşimız herkes onla aynı fikirde olmak zorundaymış gibi boş konuşuyor. Cahille sohbeti kestim ben de. Cok istiyosan sen tartışabilirsin💃
@Sorututucusuu cahil sensin. Beğenmediğin kadına estetikli diye iftira atıyorsun Adriana Lima çok güzel kadın. Sen kendini bilgili sana bir egoistin tekisin Sen normal olsan ben Türkan Şoray’dan güzelim demezsin. Egoist kezban seni terbiyesiz
@Sorututucusuu sen diğer görüşlere saygılıysan neden benim yorumuma atlıyorsun ve egositsin Önce kendi karakterini bir sorgula. Kendinin düzgün bir insan olmadığını anlayamayacak kadar egoistsin için de fesat senin
@Sorututucusuu ona herkes aynı fikirde olmak zorundaymış gibi demişsin ama sen kızın yorumuna atlamışsın ve Türkan çok çirkin demişsin. Türkan Şoray’dan güzel değilsin dhshsjahchsh sendeki şu özgüven bende olsaydı neler yapmıştım fjsjsjxjdj
Ben fikrimi söyledim orda da illa türkan cirkin kabul et demedim illa gülseni beğen de demedim ama kendisu sizofren😂😂😂 türkan sorayin estetiksiz halini gör dedigimi anlarsın özgüvenim boş değil 🤞🏻😂
@Sorututucusuu kalbini kırmak istemiyorum ama Türkandan güzel değilsin. İçim güzel demişsin ama sen kendini beğenmiş birisin için de pek güzel değil gibi hep kendini övmüşsün. Bildiğin kadına çok çirkin demişsin sen bunu diyemezsin bunu demen için çok güzel olman gerekir. Aksi takdirde komik duruma düşüyorsun okurken güldüm yazıklarını.
@Sorututucusuu kudurduu ahahaha çirkin ördek yavrusu. bu özgüven değil seninki bu kendini kandırma.10 üzeri 5’lik bir kezosun işte. Sen güzelsen ben Hollywood güzeliyim git aynaya bak kim kandırdı seni tipe bak. Benim erkek arkadaşlarım senin şu tipinle dalga geçerler
Hahahaah lan gece gece iyi güldüm hahahahah komik kızsın bebek. Beni beğenen beğeniyor sana ve ergen kankalarına ihtiyacım yok burda vakit kaybedemem hadi ikile 😂😂😂
@Sorututucusuu kesin gülmüşsündür shdjsjxkdk kezooo kezo tipindesin işte yalan mı? Kalbini kırmiyim dedim (seni düşündüğümden değil gece gece kavga etmek istemedim) ama o kadar kezbansın ki gerçekleri söylemeden duramadım hahahaha özgüvene bak ya şaka gibi
@Sorututucusuu kezbanın anlamını öğren kezban senin gibilere denir. İçim güzel demiş bide ahahaha kız kendini her yönden övmüş içinin güzel olduğuna bırak da insanlar karar versin seni tanıyanlar. Bu kafayla çok rezil oluyorsundur sen ıyyy senin gibi insanlarda iğreniyorum. Adrianaya bile laf söylemiş kezo kızım haddini bil ya😂😂
@Sorututucusuu tabi Adriana’nın gözleri renkli boyu uzun dikkat çekiyor ona benzemediğini için kötülüyorsun sen anca Gülşen’e benzersin onun gibi sıradansın 😂Gülşen’e özen senin güzellik seviyenin adrianaya gelmesi çok zorrr🤣🤣
Hayır. Araştır. Ben doğal halimle ona bin basarım. Estetik yaptırsam ondan bin kat daha güzel olurum hala estetik yok diye bir yerlerinizi yırtıyosunuz ama gerçekler acıdır 🤣🤣 Gülşen milli gururumuz 😍😍
Ahaha milli gurur dedii, bana Estetikli bir fotoğrafini at öncesi sonrası. Adriana Lima Dünya çapında güzellik ne sen ne de Gülşen tırnağı edemezsinizz. Kudur kıskançlıktann. 🤣Adriana Lima Victoria's Secret'in baş meleğiydi. dövme kaşlı olan koca burunlu Gülşen
Ben kimseyi kıskanmam ki🤗kıskansam söylerim dürüstüm. Öncesi sonrası googlede var. Hatta çok zaman kaybettim burda. Googleden bakabilirsin şimdi çıkıyorum çünkü cahille muhabbet etmem🙏🏻
Baktım, burun aynı, dudak aynı Onedio da Adriana Lima estetiksiz doğal güzel yazıyorrr. Buğra kardeşler Adriana Lima'yi sporda makyajsız kan ter içinde görmüş o halde bile güzeldi dedilerr. Güzel olan her kadına Estetikli diye kendinizi rahatlamaya çalışmayinnn.
Kudur kıskançlıktann, doğal güzellik daha estetikli olduğuna dair fotoğraf atamıyorsun bile kıskançc 🤣 Dünyanın en güzel kadını olarak biliniyor o kadın sen anca mahallen de tanin. Aptal Estetiksiz kadına kıskançlıktan estetiklii diyorr
Mesele güzel bulup bulmaman değill, mesele kadında tek estetik olmamasina rağmen inatla estetikli demenn. Güzellik göreceli bende koca burunlu yamuk ağızlı Gülşen Bubikoğlu'nu çok çirkin buluyorum ama Estetikli demiyorum sen iftira atıyorsun zaten Adriana Lima ya erkekler ölüyor senin beğenip beğenmemen önemsiz 🤣🤪
Yazını okumadım seni umursamiyorum insanlara negatif enerji verip sudan konudan kırıp uzmeye çalışıyorsun 🤗sadece acıyorum ve etrafındakilere üzülüyorum çok kırıcı kaba ve terbiyesizsin😅neyse ki gamsızım 1 sn sonra unutacağım seni. Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda degil iyi günler 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de pek beğenmiyorum onu beğenenler Türkan Şoray’ı hiç beğenmiyor ama Türkan Şoray bir efsanedir, güzellikte üst düzeydir.
Aynen Türkan Şoray da Gülşen Bubikoğlu dan çok daha güzel. Bizim millet güzelden ne anlar.
Bunun nedeni ne biliyor musun çünkü Gülşen sıradan halktan bir tip. Biri saçını boyarsa hemen benzeyebilir Gülşen’e o yüzden kendilerinden olanı abartıyorlar. Türkan Şoray da ise ne ararsan var hem iri göz hem dolgun dudaklar güzel bir ağız, bakışlar, ten rengi. Türkan mükemmel olduğu için Gülşen’le kendilerini avutuyorlar. Günümüz oyuncuları hep Türkan Şoray’ı örnek alıyor Fahriye Evcen Hande Erçel falan.
Türkan şoray doğal güzel değil. Estetiksiz fotosu google de var. Çok çirkin
@Sorututucusuu Gülşen fanı mısın zevksiz. Türkan Şoray harika bir kadın. Gözleri çok güzel iri, onu güzel yapan da muhteşem gözleri. Gülşen’in saç rengi dışında ne özelliği var be?
Herkesin zevki farklıdır. Zevkler tartisilmaz. Türkan şoray çok çirkin bir kadın google ye sor. Klavvye artistliği kolay gelir tabi. Comarsın🤣🤣
@Sorututucusuu estetiksizken onu keşfedenler bayılmış kadının güzelliğine boş konuşmayı kes. Gülşen erkeksi ağzı yamuk git filmlerini izle cahil çomar sensin. Gülşen gibi kadın her yerde var nasıl bir yokluktasın sen
@Sorututucusuu Gülşen kocası sayesinde film çekti. Türker İnanoğlu Filiz Akınla evliyken sevgili oldu adamı boşatıp evlendi. Türkan Şoray ise gerçek bir star. Sen kimsin ki ona laf söylüyorsun
@Sorututucusuu Türkan Şoray'a çirkin diyen de bir şeye benzese gam yemem 🤣
Herkes senin beğendiğini beğenmek zorunda değil. Bence abartıldığı kadar güzel değil. Insanlara hakaret etmek senin için yasam tarzı olmuş ne üzücü. Adriana Gülşenin tırnağı olamaz. Hatta keşfedilmemiş ne güzeller var Adriana dan güzel
Herkes ne kadar güzel olduğunu söyler. Senin begenine ihtiyacim yok 🤗 türkan şoray güzel olsa güzel derdim ama çok estetik geçirmiş
@Sorututucusuu benim görüşüme gelip atlama o zaman. Görüşüme niye geliyorsun? 😂
Guzel olduğumu söyler olacak
Fikrimi belirttim ama saygısızlık yaptın. Kimse sana uymak zorunda değil🤣
@Sorututucusuu Abazalar seninn bir yerinii çok kaldirmiss. Çirkin olmasan da asla Adriana Lima, Türkan Şoray kadar güzel değilsin sıradan bir tipsin
@Sorututucusuu saygısız olan sensin sen kimsin ki Türkan Şoraya çirkin diyorsun eğer o çirkinse sen aşırı çirkinsin o zaman. Kendini ne zannediyorsun özgüvene bak😂😂
Abaza değil ki tüm kiz arkadaşlarım da söyler. Türkan Estetiksiz olsa estetiksiz derdim. Çok saygisizsin😅
Ben türkandan güzelim ona eminim onayina ihtiyacim yok 😂
@Sorututucusuu Türkan Şoray’ı güzel yapan en önemli yer gözleri. O zaten estetiksizken keşfedildi ve çok beğenildi. Türkanın Burnunun estetik olması Gülşen’i daha güzel yapmaz 😂
Burun değil ki göz kapaklarini kaldırtmiş🤷♀️neyse degerli vaktimi burda harcamamaliyim🤗
@Sorututucusuu üzgünüm ama şizofrensin galiba. Türkandan güzel değilsin ki ben sana 10 üzeri 8 bile vermem sıradan bir tipsin
Bu kıskanç kezbana aldirmaa, Tek estetiği olmayan Adriana Lima ya Estetikli diyor o derece kıskanç
Senin onayina ihtiyacim yok dedigim gibi🤗türkan baya estetik geçirmiş. Benim etrafım baya beğenir beni. Övgüye ihtiyacım yok. Saygısız biriyle konusmak bana göre değil. Zaten laftan anlayan güzel konusan biri değilsin ne acınası 😀
@Sorututucusuu senin etrafındakiler tabi sana güzel derler sevdikleri için. Ben dışarıdan bir gözle değerlendiriyorum seni. Yazık özgüvenin çok boş 👎👎👎
Özgüvenim bos değil. Beni tanimayan bile çok güzel bir yüzün var der 😀onayına ihtiyacım yok ki🤗hadi iyi günler
@Sorututucusuu Seni normal de görsem aa ne güzel kız demem. Aşırı sıradansınn, bakışların çok boş. Ayhan ışık gibi jön Türkan Şoray'in Estetiksiz halini görüp büyülenmiş. Gördüğüm en güzel gözlere sahip kadın dedii. Hadi beni bir jön keşfeder diye bekle senn 🤣
Göz kapağını kaldırtmadan once bakışları çok bayik🤣 senin begenmene ihtiyacım yok demiştim çünkü güzelim zaten🤗🤗
@Sorututucusuu ya tabi kesin 😂😂 Gülşen bubikoğlu da normal sıradan biri, kendini kandırma boşuna. Adriana Lima taş gibi kadın her erkeğin ilgisini çeker bu bir gerçek, kıskanmayı bırak gerçekçi ol tatlım
En önemlisi içim güzel
Adriana güzel değil seninle aynı düşünmek zorunda değilim. Gülsen cok güzel
@Sorututucusuu kudur kıskançlıktannnn, için de güzel değil kıskanç fesat birisin. Adriana Lima da estetik yok kıskançlıktan estetiklii diyorsunn
@Sorututucusuu Gülşen’in burnu kötü yanağı yok ağzı yamuk. Gözleri sıradan, sırf saç rengi için güzel bulunan biri hahaha
Beni tanıyan bilir bilmeyen de kendi gibi bilir. Gercekten güzel degil🤗artık yazmicam
@Sorututucusuu Adriana Lima doğal Estetiksiz bir güzel, Gülşen Bubikoğlu dövme kaşlı ve çok çirkin.
Ben Gülşen’i tanımayan başka ülkede yaşayan birine Gülşen’i göstermiştim. Yüzü çok zayıf ve yapay duruyor Yorucu bir yüzü var beğenmedim demişti
Herkesin zevki farklı. Gülsene de adriananın imkanları verilse tabii daha güzel durur gözünüzde
Abi kadında yanak yokk, yüzü kuş gibi küçücük vücudu da irii. Burnu kocamann. Boya küpü resmen çirkinn. Adriana Lima en azından doğal Makyajsız çıkıyor her yere. Gülşen Bubikoğlu makyajsız tek hali yokk
Aynen ve fiziği de kötü kalçaları kocaman. Kocası sayesinde o kadar film çekti. Gülşenden bin kat güzel ne güzeller vardı ama şansları yoktu.
Semra Özdamar mesale o çok daha güzel Gülşen denn, bebek gibi yüzüü var. doğal bu kıskanç kız Semra Özdamar a da estetikli der şimdi 🤣
Semra Özdamar bebek gibi özellikle dudakları çok güzel evet gülşenden daha güzel ama bunlar sırf Gülşen’in saç rengi güzel diye ona güzel derler. Bahar Öztan, Aydan Şener Emel Sayın falan Gülşenden bin kat güzellerdi ve daha aklıma gelmeyen bir sürü isim
Hülya Darcan vardı bir de. İri ela gözlü o kadında aşırı güzeldii. Ben valla Yeşilçam da Gülşen Bubikoğlu dışında herkesi beğeniyorummm.
Evet biliyorum onu o da çok güzel bebek gibi bir güzellik. Itır Esen Sevtap Parman Ahu Tuğba, Neslihan Acar, Hülya Avşar Hale Soygazi gülşenden güzel dolu isim var
Atismaya devam edin okumasi cok zevkli
Bebeğim benim tartıstıgım insanın bile kalitesi olur🤗Allah düşmanın bile kalitelisini versin demiş. Bu cahil arkadaşimız herkes onla aynı fikirde olmak zorundaymış gibi boş konuşuyor. Cahille sohbeti kestim ben de. Cok istiyosan sen tartışabilirsin💃
@Sorututucusuu cahil sensin. Beğenmediğin kadına estetikli diye iftira atıyorsun Adriana Lima çok güzel kadın. Sen kendini bilgili sana bir egoistin tekisin
Sen normal olsan ben Türkan Şoray’dan güzelim demezsin. Egoist kezban seni terbiyesiz
@Sorututucusuu sen diğer görüşlere saygılıysan neden benim yorumuma atlıyorsun ve egositsin
Önce kendi karakterini bir sorgula. Kendinin düzgün bir insan olmadığını anlayamayacak kadar egoistsin için de fesat senin
@Sorututucusuu ona herkes aynı fikirde olmak zorundaymış gibi demişsin ama sen kızın yorumuna atlamışsın ve Türkan çok çirkin demişsin. Türkan Şoray’dan güzel değilsin dhshsjahchsh sendeki şu özgüven bende olsaydı neler yapmıştım fjsjsjxjdj
Ben fikrimi söyledim orda da illa türkan cirkin kabul et demedim illa gülseni beğen de demedim ama kendisu sizofren😂😂😂 türkan sorayin estetiksiz halini gör dedigimi anlarsın özgüvenim boş değil 🤞🏻😂
@Sorututucusuu kalbini kırmak istemiyorum ama Türkandan güzel değilsin. İçim güzel demişsin ama sen kendini beğenmiş birisin için de pek güzel değil gibi hep kendini övmüşsün. Bildiğin kadına çok çirkin demişsin sen bunu diyemezsin bunu demen için çok güzel olman gerekir. Aksi takdirde komik duruma düşüyorsun okurken güldüm yazıklarını.
Turkanin estetiksiz halinden güzelim 😂ozguveni olanin içi kötü mü oluyor hahahah daha senin özgüvenin hiç yok profile foto koyamıyosun pis fake hahaha
Nolurrr gülme uhü uhü senin gözünde komik duruma düşersem naparım ahhaahha😂😂😂
@Sorututucusuu kudurduu ahahaha çirkin ördek yavrusu.
bu özgüven değil seninki bu kendini kandırma.10 üzeri 5’lik bir kezosun işte. Sen güzelsen ben Hollywood güzeliyim git aynaya bak kim kandırdı seni tipe bak. Benim erkek arkadaşlarım senin şu tipinle dalga geçerler
@Sorututucusuu kudurduu yazııkk
Hahahaah lan gece gece iyi güldüm hahahahah komik kızsın bebek. Beni beğenen beğeniyor sana ve ergen kankalarına ihtiyacım yok burda vakit kaybedemem hadi ikile 😂😂😂
Hollywoodtan bahseden kim shsjshsh illa ki benden güzel var ama k türkan olamaz jsjsjsjs
Ayh neyse sizin gibi kezbanlarla ugrasamam😎
@Sorututucusuu kesin gülmüşsündür shdjsjxkdk kezooo kezo tipindesin işte yalan mı? Kalbini kırmiyim dedim (seni düşündüğümden değil gece gece kavga etmek istemedim) ama o kadar kezbansın ki gerçekleri söylemeden duramadım hahahaha özgüvene bak ya şaka gibi
@Sorututucusuu kezbanın anlamını öğren kezban senin gibilere denir. İçim güzel demiş bide ahahaha kız kendini her yönden övmüş içinin güzel olduğuna bırak da insanlar karar versin seni tanıyanlar. Bu kafayla çok rezil oluyorsundur sen ıyyy senin gibi insanlarda iğreniyorum. Adrianaya bile laf söylemiş kezo kızım haddini bil ya😂😂
@Sorututucusuu tabi Adriana’nın gözleri renkli boyu uzun dikkat çekiyor ona benzemediğini için kötülüyorsun sen anca Gülşen’e benzersin onun gibi sıradansın 😂Gülşen’e özen senin güzellik seviyenin adrianaya gelmesi çok zorrr🤣🤣
Ne var gayet guzel bir kadin. Adriana yuz olarak daha guzel olabilir ama cekiciligi yok.
Kadın 70 yaşına gelmiş ne abartması gündemde duymadım bile 😂
Twitter da gündem oluyor hala 🤣
Gülşen Travesti gibi allahın zoruna gitmesin
Adriana melek
Kıyasa ne gerek var ikisi de güzel
Adriana Lima Üst düzey Dünya standartlarında bir güzellik Gülşenle kıyas edilemez bile.
Adrianada kimmiş. Bubikoğlu daha güzel ve kaliteli
Olsun çocukluk aşkım gülşenim o benim 😆😆😆
Adriana lima estetik olmuş biri. Gülsen dogal güzel.
Gülşenin bu fotosu çirkin çıkmış
Kıskanç, Adriana Lima da tek estetik yok Instagrama bile makyajsız fotoğraf atıyor. Kaşları dövme estetik boya küpü
Hayır. Araştır. Ben doğal halimle ona bin basarım. Estetik yaptırsam ondan bin kat daha güzel olurum hala estetik yok diye bir yerlerinizi yırtıyosunuz ama gerçekler acıdır 🤣🤣 Gülşen milli gururumuz 😍😍
Makyajsız foto atmak icin milyarlar döküyor estetik ve cilt bakımına hahahahah bu kadar saf olmayın 🤣🤣
Benim mi kaşlarım dövme hahahahaha
Ahaha milli gurur dedii, bana Estetikli bir fotoğrafini at öncesi sonrası. Adriana Lima Dünya çapında güzellik ne sen ne de Gülşen tırnağı edemezsinizz. Kudur kıskançlıktann. 🤣Adriana Lima Victoria's Secret'in baş meleğiydi. dövme kaşlı olan koca burunlu Gülşen
Kıskanç kezbanların huyu güzel kadınlara estetikli diye çamur atarlar. Adriana Lima doğal güzellik ama bin Estetik yapsan onun gibi güzel olamazsın 🤪🤣
Estetik olmasa estetik yok derdim. Asla özenecegim biri değil. Insanların dış görünüşüne bakmam. Insansa severim. Kötü anlamda kıskançlık yapmam
Kıskansam kıskandim derim
Kadında estetik yok. Estetik olsa öncesi sonrası hallerini atardinn. Kuduruk kıskançsınn
Hadi Adriana Lima'ın estetik öncesi fotoğrafini at hadi yiyo muu?
Ben kimseyi kıskanmam ki🤗kıskansam söylerim dürüstüm. Öncesi sonrası googlede var. Hatta çok zaman kaybettim burda. Googleden bakabilirsin şimdi çıkıyorum çünkü cahille muhabbet etmem🙏🏻
Baktım, burun aynı, dudak aynı Onedio da Adriana Lima estetiksiz doğal güzel yazıyorrr. Buğra kardeşler Adriana Lima'yi sporda makyajsız kan ter içinde görmüş o halde bile güzeldi dedilerr. Güzel olan her kadına Estetikli diye kendinizi rahatlamaya çalışmayinnn.
Bi çıkarım olmayacak ki. O kadın bana çok çirkin geliyor estetiksiz halini görmüştüm. Yapmasa bu zamana böyle gelemezdi
Estetik yok kadında anlama özürlüü, Onedio bile Estetiksiz diyor. Öncesi sonrası fotoğraflari aynı. Kıskanç kudurrrr. Kadin Estetiksiz doğal güzellik
Ben kimseyi kıskanmam ki çok saygısızsin. Estetikli ve tonla cilt bakımı yapıyor. Bir zahmet güzel gözüksün 🤣
Kudur kıskançlıktann, doğal güzellik daha estetikli olduğuna dair fotoğraf atamıyorsun bile kıskançc 🤣 Dünyanın en güzel kadını olarak biliniyor o kadın sen anca mahallen de tanin. Aptal Estetiksiz kadına kıskançlıktan estetiklii diyorr
Çünkü bos vakit harcamak istemiyorum o kadar kincisin ki hakaret ediyosun haline acıyorum😀
Guzel olsa derim 😀
Mesele güzel bulup bulmaman değill, mesele kadında tek estetik olmamasina rağmen inatla estetikli demenn. Güzellik göreceli bende koca burunlu yamuk ağızlı Gülşen Bubikoğlu'nu çok çirkin buluyorum ama Estetikli demiyorum sen iftira atıyorsun zaten Adriana Lima ya erkekler ölüyor senin beğenip beğenmemen önemsiz 🤣🤪
Yazını okumadım seni umursamiyorum insanlara negatif enerji verip sudan konudan kırıp uzmeye çalışıyorsun 🤗sadece acıyorum ve etrafındakilere üzülüyorum çok kırıcı kaba ve terbiyesizsin😅neyse ki gamsızım 1 sn sonra unutacağım seni. Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda degil iyi günler 😅
Sende çok kıskanç fesat birisinn, sana çirkin diyen yok ama kıskancsinn. Bu fesatlik zor iyi günlerr
Ne milli gururu Gülşen orta güzellikte bir kadın abartma ya kadın mı görmedin sen
Herkes kadından anlamaz 😂 benim fikrim de seni bağlamaz
Hahahahah hayatımca fesat biri olmadim ama senin gibi kindar da görmedim hahahah
Gülşen Travesti gibi
Türkan Türkiyenin en güzeli
Gülşenin suratı at gibi
Türkan estetikli. Ama estetigi dogal ve güzel
Estetikli olsada dünya güzeli
Gülşen 1000 estetik yapsa yine at gibi suratu var
Estetik yaptırmadığı halde güzel. Sizin görüşleriniz beni etkilemez ben de etki bırakmaz.
Gerek yok zaten görünen köy klavuz istemez suratı at gibi
Adriana limada 10 numara bebek
Ben gülşeni daha çok begeniyorum.
Kızlar kendileri gibi sıradan diye beğeniyor zaten
Çirkin olduğumuz için çirkin beğeniyoruz 😀
Bu arada soran buda at suratlı Gülşen gibi çirkin o yüZden çok güzel kadını beğenmez çirkin kendine benzeyeni beğenip tatmin olmaya çalışıyorlar
@Hsnamsöaö hahahahaha 🤣🤣🤣🤣
ben beğenmiyorum Gülşeni
Güzel değil