https://www.sondakika.com/haber/haber-munevver-karabulut-cinayetinde-dikkat-ceken-14856815/
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Danışıklı dövüşle, parayla sürekli bir şeyler çevirdiler ve ben bu ailenin samimiyetine asla inanmıyorum. Olan sadece ve sadece gencecik Münevver' e oldu. Bu adamlar meseleyi seneler geçtikçe temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp bizim önümüze getirmeye devam edecekler. Çünkü amaç gündemde kalmak ve parasız kaldıkça para koparmaktır. İşte kurban olduğum yaratırken insanın hangi aileye düşeceğini kestiremiyor. Münevver yerinde olsam aileme öbür dünyada herhalde hakkımı helal etmezdim. Yazık kere yazık...
Sonuç itibari ile gencecik bir kız, taze bir çiçeğin toprağından koparıldığı gibi hayattan koparıldı.
Cem Garipoğlu'nun yaşıyor olması veya ölmüş olması bu yaşanan gerçeği değiştiremiyeceği için bu saatten sonra pekte önemi yok benim için..
Aslında bu yaşanan üzücü olaydan sonra bence aileler çocuklarına iyi bir anne baba olmadan önce çocuklarıyla önce iyi bir arkadaş olmayı ögrenmeliler.
Münevver belki de ailesine yaşadığı bu ilişkiyi hiç bir şeyi saklamadan anlatabilseydi Cem'in evine gideceğini söyleyebilseydi ve aile benim kızım kimlerle görüşüyor diye birazcık ilgilenseydi.
Belki de bu kan dondurucu olay yaşanmayacak Münevver hayatta olacaktı.
Bi ara merhametsiz ve acıma duygusu olmayan insanlar üzerine psikolojik bir belgesel izlemiştim ve orada bir cümle duymuştum, çok ilginç gelmişti “başkalarının canını vahşice acıtanlara kendi canlarının acıması korkunç gelir” yani böylesi insanlara kendi canları tatlı geldiği için intihar edemezmiş. Açıkçası ben de inanmadım intihar ettiğine.
Ben de en basindan beri inanmiyorum
Cevap
8Cevap
Yav belki tuzum kuru diye bilmiyorum ama ölse nolur ölmese nolur? Bu kadın niye kendine hala acı çektiriyo, bu kadının hiç mi kendi yaşamı yok? Ölü veya değil mezarını açtırmaya çalışması aşırı saçma geliyo. Kızı öldü artık kabullenip yaşamına bakmalı... kendine eziyet edip duruyor. Saçma. Sonuçta hepimiz bir şekilde öleceğiz ben bu kafaları anlamıyorum. Öleni getiremezsin. Ölenle yaşayamazsın. Öleni yaşatamazsın. Valla o adamın da ölüp ölmememesi gram umurumda değil. Duyar kasamam. Her gün yüzlerce binlerce bi sürü insan ölüyo ve umurumda değil. Akrabalarım en yakınlarım ölüyor. Sonumuz ölüm.
Durum bence de şüpheli. Aile aşırı güçlü ve sahte bir ölümü planlayıp uygulamak için yeterli vakit ve imkanları vardı.
Cesede mutlaka adli tip tarafından test yapılmalı.
He yavrum, eleman zengin diye kızı malzeme yaptılar hatta para karşılığı şikayetten vazgeçme muhabbetleride dönmüştü o zaman halen edebiyat parçalıyorlar.
Şikayet + kamu davası daha fazla ceza demek sadece kamu davası daha az ceza demek afftan yararlanabilmek demek. Açık kapı muhabbetiydi anlayacağın
Bundan emin misiniz?
Ermeniler mi yok be sınır dışına çıkmadıki hatta kendi avukatıyla polise teslim oldu
Bu ülkede gerçek suçlular genelde rahat koşullarda yaşam sürmekle meşhur. Muhtemelen Cem garipoglu da aynı şekildedir. Olan biz kadınlara oluyor.
Böyle cani biri intihar edemez gerçekten. Para bol, sahte kimlik çıkartıp yurt dışına göndermek zor değil.
Kimsede inanmamistir o oyunlara.
Kumbilir nerelerde hayatini yasiyordur
Tabi ki ölmedi. İntihar etmeyi geçtim yani. Uzakdogu ûlkelerinin birinde yasadigi söyleniyor.
Flim yapmışlardır onlar intihar eder mi k şerefsiz kansız
Ölmedi tabiki yurtdışına kaçırdılar hayatını yaşıyor bence
Ben de inanmıyorum, olan fakire oluyor. Zenginsen hayat her türlü güzel yırtıyorsun bir şekilde.
Ya o çocuğu kaçırmış saklamışlardır bir yere. Her zamanki gibi.. olan ölene oldu
Bende inanmıyorum. başka birisini öldürüp onun yerine koyarak kaçırdılar yurtdışına.
Kızıni para için satan bu alçak adam Ömer Hayyam oğlundan neler almış bı söylesin Amerika'dan ev hesabına yüklü para bu alçak baba musvettesi şeref yoksunu halaaa para koparma peşinde parası bitti galiba
Intihar etmedi, kacirildi. Munevver'in ailesi de bunu cok iyi biliyor.
Kesinlikle yaşıyor... Belki de aramızda. Başka bir kimlikle.
Bir ara YouTube ta bu olayla ilgili videoları izliyordum o çocuk kendini öldürmüş olamaz
Eğer mezar boş ise ya da alakasız biri ise bu işte hükümetin parmağı vardır.
Ana yüreği işte ne diyecen🤧
Nedense bende inanmiyorum
İnanmıyorum intihar ettiğine
Kadının psikolojisi ne kadar bozulmuş
İnanmıyorum tabiki
Hayır
Ölen ölmüş ne yapacaksın geride kalanı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?