Münevver Karabulut'u canice katleden Cem Garipoğlu'nun mezarı adli tıp uzmanları, savcı ve avukatlar eşliğinde açıldı. Mezardan DNA örnekleri alındı, eşleştirme yapılacak.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Münevver Karabulut'u canice katleden Cem Garipoğlu'nun mezarı adli tıp uzmanları, savcı ve avukatlar eşliğinde açıldı. Mezardan DNA örnekleri alındı, eşleştirme yapılacak.
Ben öldüğüne inanıyorum.
cezaevinde biri intihar ettiğinde gardiyan , cezaevi müdürü , savcısı , doktor , olay yeri inceleme , katip , yıkayan imam , ölüm raporu veren adli tıp pek çok kurum işin içine giriyor.
o kadar kimsenin de para verip susturulması neyse de vicdanen mümkün değil.
illa ki biri konuşurdu.
bu olayda daha enteresan olan şu ;
kızın babası neden başta “ ben öldüğüne ikna oldum “ dediği halde
şimdi “ ölmemiş olabilir , mezarı açılsın “ dedi.
aradan on sene geçtikten sonra. Yani çok geç değil mi?
madem inanmıyordun da niye bu kadar sene bekledin
veya niye ölüsüne bakmadın , otopsisini incelemedin.
bazı taslar yerine oturmuyor.
ölen kıza da Allahtan rahmet , sevenlerine de bas sağlığı diliyorum
Başka ülkede yaşıyor diyo çoğu kimse
@Hassas_Dokunuşlar ölüsünü gören yok mu
Otopsi kayıtları , otopsi videoları , ölüm fotoları
Hepsi sunulmalı
Özellikle kızın ailesine gösterilmeli
Hiç öyle bir şey yok keşke olsaydı ama yok diyo çoğu kişi
@Hassas_Dokunuşlar yoksa şüpheli işte
Şüpheli zaten
Hem ben ilk zamanlar da bile inanmıyordum.
Hep yalan derdim ölümü
Bana göre tiyatro
@Hassas_Dokunuşlar peki nasıl çıkarıldı cezaevinden?
Para her kapıyı açıyor bizim ülkede.
Adalet sadece fakirler için var günümüz de ülkemizde de.
@Hassas_Dokunuşlar tamam da nasıl işte?
Cezaevinde prosedür var
Biri ölünce ilk olarak gardiyan gelir
Sonra polis çağırır
Sonra cezaevi müdürünü
Sonra savcısını çağırır
Sonra doktor teşhis eder
Şüpheli ölüm ise otopsi yapılır
Otopsi de savcının önünde yapılır
Bu kadar kişi de kolay kolay ayarlanamaz.
Acayip zengin kendisi dünya kadar para ödediler hepsine.
Dilan Polat örneği gibi düşün.
@Hassas_Dokunuşlar adam 5 sene hapis yattı zaten
Onu yapacak insan niye 5 sene beklesin
Hemen yapardı
Ayrıca zaten yaşasaydı şimdiye çoktan çıkmıştı
En kötü ihtimal covid zamanı çıkmıştı
Nerden biliyosun 5 yıl içerde kaldığını gören var mı yok
@Hassas_Dokunuşlar 5 sene içeride kalmadıysa aynı şekilde içerideymiş gibi yapmaya devam ederekte yaşayabilirdi
Zaten öyle devam etti sonra da plan değişikliği yaptılar en iyisi öldü desinler git başka ülkede hayatını yaşa dediler yoksa hangi şehirde yaşasa ognecekti herkes ve bu da onu sertbest birakankarin sonu olacaktı böyle karar aldilar mecburen
@Hassas_Dokunuşlar otopsi videosu sunmaları lazım
X per puanın var mı 🤔
Varsa yazabilirsin buradan yazmak yorucu çünkü sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum
@Hassas_Dokunuşlar yok maalesef
İstk.. att ben yazarım dm
@Hassas_Dokunuşlar neden ne alaka?
İyi geceler size
Yazmayın daha
İyi geceler
İyi geceler
Sağol sana da
Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasının, "intihar mı, kaçırılma mı?" tartışmalarına son vermek amacıyla önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Bu durum, Münevver Karabulut'un ailesi için bir belirsizlik kaynağı olmanın yanı sıra, toplumda adalet arayışının da bir göstergesi. Resmi açıklamalara rağmen, Garipoğlu'nun intihar ettiğine dair şüpheler hala mevcut. Mezardan alınacak DNA örnekleri, bu belirsizlikleri gidermeye yardımcı olabilir. Sonuçların, adaletin sağlanması ve mağdur ailelerin acılarının bir nebze olsun hafiflemesi açısından kritik bir öneme sahip olduğunu düşünüyorum. Bu süreç, adalet sisteminin güvenilirliğini de sorgulayan bir durum.
Komple teorileri asla bitmez, ülkede adaletin işlenişine güven olmadığı için çıkacak adli tıp raporuna da kimse inanmayacak. 44 gün oldu hala Narin cinayeti çözülemedi. Yok amca yaptı yok başkası yaptı, Akp milletvekili çıkıyor aile dostumuzdur haklarında ileri geri konuşmayın diyor kimse ses çıkarmıyor. Sinan Ateş cinayetinde birileri aileyi hedef gösteriyor susun diyor.. Zenginin oğlu yolda arabayla birisine çarpıp ülkeden kaçıyor ses seda yok. Yani kime güveneceksin, insan hayatı iki kuruşluk olmuş. Yarın yolda birisi kafana sıksa kim hakkını savunacak?
Bana göre, Cem Garipoğlu’nun intihar ettiğine inanmak zor. Bu olayın ardından o kadar çok söylenti ve spekülasyon ortaya atıldı ki, gerçeği bulmak neredeyse imkansız hale geldi. İnsanın içine ister istemez şüphe düşüyor. Mezarı açılmış olması bile hala birçok kişinin bu konuyu netleştiremediğini gösteriyor. Bence bu tür olaylarda gerçekler ne olursa olsun, asıl mesele adaletin sağlanması ve kaybedilen canların anısına saygı gösterilmesi olmalı. 💭
Cevap
13Cevap
İnanmıyorum
hapishanede çince ve rusça dersleri alması ayrıca münevveri ailece kestikleri koltuğu olaydan sonra bile hala kullanıp kahkaha atan fotoğraf paylaşmaları münevverin bakire olarak öldürülmesi ve yahudi olmaları ve dönemin sözde emniyet müdürünün katili aylarca işi kasıtlı olarak savsaklatarak geçiştirip unutturmaya ve cemi sakladığı ortaya çıkması nedeniyle inanmıyorum.
Alınan örnekte DNA uyumu olduğu söylense bile ben Cem Garipoglunun öldüğüne inanmam.
Aile çok zengin ve güçlü. Gerekli kişileri satın alıp, kurgulamayi yapacak yeterli zamanları vardı ve bunu yapmışlardır.
Ben inanıyorum öyle bir şeye para var bunlarda onu öldü süsü verdiler devletten birileri varsa dna testinide ayarlarlar olur biter inşallah yoktur hakikat çıksın ne canlar gitti böyle sapıklar yüzünden ama adaletimiz sağolsun
Zamanında kızın ailesi öldüğüne inanmıyoruz açılsın dediklernde binbir bahaneyle açmadılar nolduysa şimdi açıldı hc inanmıyorum öldüğüne ama gerçekten öldüyse Allâh rahat vermesn mezarnda ters dönsün adi pislik
Ben intihar ettiğini ilk duyduğumda inanmamistim zaten, yerine de başkası gömülmüş kendisi de yurt dışına kaçırılmıştır...
Doğruyu söylecekleri ne malum. Hapishaneden kaçırabilen dna testinide rüşvet verip örtebilir. Adalet yok.
adalete güveniyor muyuz asıl bu önemli , çünkü gerçekten öldüyse de kimse inanmıyor.
Refleks olarak insan kendini boğamaz ben inanmıyorum öldüğüne
Bu olay kaç yıl oldu hala devam ediyor açıkcası bir fikrim yok her şey olabilir
hayır inanmıyorum cemin öldüğüne Amerika'ya kaçtı o ç a SK cemi
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir …inanan cahiller çok bu ülkede
Bilmiyorum olabilir, ergenlik sonuçta, ileriyi düşunmemis, etmediyse de hapisten çıkmalıydi
Yurt dışında kendisi 👍🏻👍🏻
Koydular oraya bir garibanın naaşını. Olmayacak iş mi bu sence?
Tabii ki değil zaten ankette de inanmıyorum %93 çıkmış hiç kimse inanmamış.
Kara para aklayanlar çıktı benim ülkemde 👍🏻 şimdi albüm çıkarıyor. 😅
Bunu tasarlayacak kadar güçlülerse bu işin içinden çıkmakta kolay
Hayır inanmıyorum. Adam yaşıyor bence
Ceme ait diyecekler tam olay kapancak
Ben öldüğüne inanmıyorum
İnanmıyorum ama ne fark eder
yıllar önce yapılması gereken bişiydi bu
Çocuk israilde yaşıyor
belliydi zaten kuzum. nin böyle yapacağı
belliydi öyle yapacağı
kuzum çocuğunun
klavye bozuldu öyle demek istemedim özür dilerim
teşekkür ederim
Muhtemelen cem yerine mezara başka bisini koydular. Rüşvet vererek olayı kapatacaklar.
Hepsi show
Ölüyü * bu millet
Sanmıyorum
Bence ölmedi
İnanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?