Cem Garipoğlu'nun mezarı açılsın talebi reddedildi
Münevver Karabulut'u öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp çöpe atan Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmediği iddiasıyla mezarının açılması talebi savcılık tarafında reddedildi.

Cem Garipoğlu'nun mezarı açılsın talebi reddedildi
Münevver Karabulut'u öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp çöpe atan Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmediği iddiasıyla mezarının açılması talebi savcılık tarafında reddedildi.

Bu ülkede zengine hiçbir şey olmaz. Estetik ameliyat yaptırıp yurt dışına çıkması için her zemin hazırlanmış olması şaşırtmaz. Tabi ihtimal dahilindedir.
Bu konuda çok söylenti ve şüphe var katil zengin bir aileye mensup olunca paranın gücü her şeyi yaptırabilir düşüncesi ile şüpheler artıyor. Ayrıca mezarın hala açtırılmaması da soru işaretleri yaratıyor o nedenle mezar açılıp gerekli incelemeler yapılıp başta ailesi ve kamuoyu rahatlatılmalı diye düşünüyorum...
Ben bu konuda kimseye güvenmem sonuçta içi hala yanan günden güne eriyip giden acılı bir aile var talepleri acilen değerlendirilmeli diye düşünüyorum...
Eig için teşekkür ederim.
Sürekli aynı konular gündemde ise orada büyük şüphe vardır. Savcılıkta hem kendini hemde halkın içini rahatlatmak için mi bile iyi bir karar verebilir. Zira para olan her yerde her şey olabilir.
Her şey mümkün, para varsa işin içinde yaşıyor olma olasılığı çok fazla. Kamuoyunun içini rahatlatmak için dna testi yapılmalıydı. Yapılmaması şüpheleri kuvvetlendirir.
Hepsi film oyun bence, tekrar alsınlar. Tekrar alınmıyor çünkü yalan ortaya çıkar bence
Zor o iş
Eig için teşekkür ederim
Cevap
7Cevap
Bu ülkede zengine hiçbir şey olmaz.
Olan kıza oldu ve onun ailesine , zenginlere karşı ne yapabilirler. Oğullarını kaçırdılar resmen, öyle düşünüyorum
Mahkemenin reddetmesi ayıp. Cani için zaten sorun yok, ailenin içi ferah etsin bari. Adalet bu ülkede haksıza işlemez zaten.
Çok tuhaf kokular geliyor bu işten ama nedir bilmiyorum
Gerek olmaya bilir. İntihar, otopsi demek, kayıtlar vardır, gerek duymamıştır.
Geçen gün bir haber izledim. Adam ilk iki karısını değişik zamanlarda öldürüyor ve hapisteyken covit var diyerek salınıyor. O arada adam beraber olduğu diğer bir kadını da öldürüyor.
Yani burası Türkiye, dediğin gibi büyük olay sayılmaz bu tarz bir durum. Aksine, beklenen olağan bir gelişme sayılır.
Ben yaşadığını tahmin ediyorum. Tabii şehir efsanesi de olabilir.
Tabi, her olasılık mümkün.
Yasiyorsada hz. muhammedin laneti üstünde olsun gencecik. kızı hayattan koaprdi
Bence yaşıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?