https://eksisozluk.com/entry/44995981 cinayet hakkında en beğendiğim yorum bu!!
Gel gelelim intihar olayına
Gerçekliğine ne kadar inanmasam da böyle bir olayın gerçekleşmesi şaşırtıcı değildir. Eminim ki münevverin son bakışları, çığlıkları, kan revan içindeki hâli gözlerinden gitmiyordur. Gece gündüz devam eden ağır bir psikolojik yük altında tek basına kaldığı delirtesi hücrede bu kadar süre intihar etmeden dayanmasına şaşırmıştım zaten.12 Yorumla- +1 yıl
evet katılıyorum sana
En İyi Cevaplar
Baba parasına güvenip elalemin evlasının canını yakan biri için üzülemiycem
112 Yorumla
+1 yılsanmıyorum öldüğünü.. intihar süsü verilerek kaçırılmıştır kimbilir! herşey beklenir.. neyse yukarda ALLAH var zamanla gösterir herşeyi.. ondan kaçamaz ya
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum herkes bir iddia atiyor ortaya kimisi öldürüldü diyor kimisi kendini asti diyor kimisi öldü susu verildi Dior evet Allah bilir en dogrusunu ilahi adaletten kacamaz
+1 yılBende burada okudum ve konu açtım az önce; www.haberalarmi.com/cem-garipoglu-intihar-etti/
www.kizlarsoruyor.com/.../q1887126-etme-bulma-dunyasi00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizde insaniz lütfen tamam yaptigi affedilir bir şey degil ama iyi ki de olmüş gebermiş diyerek bizlerde şu an günaha giriyoruz ben sadece gençligine üzülüyorum 2 genç fidan yok oldu ne kadar aci ben cemin cahilligine veriyorum 17 yaşinin verdigine. sonra zaten 5 yilda cezaevinde çekmiş cekeceni ve hayatina son vermiş üzücü gerçekten 2 side resimlerde ne akdar güzel keşke bu genç hayatlar bitmeseydi. içimize şu şeytan giripte donuşu olmayan hatalara sokmasaydi. allah rahmet eylesin allah affetsin diger taraffta cemi münevverden once en onemlisi o
13 Yorumla- +1 yıl
evet haklisin aslinda olan ailelerine olsu sabir versin allah
Cevap sahibi+1 yılyani gençligine oldu şeytan içimize giriyor bir anda insan ne yaptini bilmiyor mesala bir an ofke ile şeytana uyup anneme istenmicek şeyler soyleyebiliyorum ben cemi suçlamyorum çünkü şeytan suçlu oyle bir şey ki saniyesinde içinde yazik keşke hayat güzel olsa şeytanlarin olmadigi
- +1 yıl
Şeytan değil canım o kendi nefsine hakim olamamaktır. Insan isterse cok canileşebilir şeytan falan hikayeler uydurma. Cem'in sucu yokmuş şeytan yapmış oh oldu o zaman biri gelip annenin babanın kafasını kesip konteynera atsın sen de bişey olmaz şeytan girmiş içine bir sucu yok onun dersin. pehh
Canavarca cinayet işlemekten korkmayan
Kendini öldürmekten de Korkmaz.
Zavallı kıza aciyorum hala. Gerçi şeytani cazibeye kapılıp aşık olma salaklığı bütün genç kızlarımızda var ama ölünün arkasından birşey yazamıyorum fazla.10 Yorumlahayır bence kaçırdılar garip biliyorum ama ölmemesini istiyorum nedense iyrenç bişey yaptığı ama kendime inanamıyorum ya :D
11 Yorumla- +1 yıl
olmemesini istiyorum derken?
+1 yılBen üzüldüm. Cinayeti tasvip etmiyorum tabii ki ama keşke o çocuga o cinayeti işleten çevre, ortam , aile , onun psikolojisini bozan her ne varsa hiç olmasaydı.
21 Yorumla
+1 yılKesinlikle üzülmüyorum tek üzüldüğüm konu bunu yapmak için geç kalmış olması baştan öldürseydi herşey baba parası değil bir ailenin canından can aldı şimdi kendi ailesi üzülsün ailesinin suçu yok ama ogullarının cezasını çekiyorlar yapacak bişey yok.
11 Yorumla- +1 yıl
evet aynen oyle
Bar, rakı, bira yı dost,
ALLAH ve peygamberi düşman eyleyen
2 gencin ibretlik öyküsü60 YorumlaBir cezaevi müdürüyle bir kaç gardiyanı doyurmak zor bir şey değil onun ailesi için.
Şahsen kaçmışsa ölmüşse vs düşünemicem. her derdim bitti de cem garipoğlu mu kaldı sanki...10 Yorumla- Gündem konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence doğrudur yaa zaetn olacağı o genç yaşta adam 24 sene cezaaa ne olacakti insan kafayı yer orada olağan şeyler oldu
11 Yorumla- +1 yıl
evet
+1 yılArkadaşım Silivri ceza evin de asker ve evet gerçekten intihar etmiş, ölmüş.
21 Yorumla- +1 yıl
hmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılbütün insanlar o adamı suçluyor kızın hiç mi sucu yok oglanla barlarda cekilmiş bir sürü pozları var daha 17 yasında üstelik bir subaylada aldatmıs cocun ne cektini ne biliyorsunuz kaç kere eve gitmiş
12 Yorumla- +1 yıl
mutlaka kizinda hatalari olmustur ama ne olursa olsun bu sekilde cezalandirilmamaliydi bu sebepler cemi hakli yapmaz asla
Cevap sahibi+1 yılsende haklısın yaptıgı canilik ama kızı da haklı görmiyorum
Çoğu insan ailesinin dışarı çıkartmak için yaptığını söylüyor ama gerçeği kim bilir ki?
11 Yorumla- +1 yıl
bende oyle dusundum ama adalet Bakanlığı acikladi
+1 yılher ne kadar cani olsada intihar etmek islam dinine çok aykırı ve affı olmayan bir davranış. unutmayın ki tüm cani ve kötüler gibi cem'inde Allah katında affı vardı.
24 Yorumla- +1 yıl
Kendi isteğiyle intihar etmemiştir o...
Akli dengesini yitirmiştir muhakkak - +1 yıl
inş dediğin gibi olmuştur. çocukken komsumuz intihar etmişti ve asılı görmüştüm onu çok etkilenmiştim ve yıllar sonra oğluda annesi gibi intihar etti dehşet verici bir olay
- +1 yıl
kimiside asildi diyorlar genelde cezaevlerinde cinayet tecavüz gibi suc islemis suclularo yasatmazlarmis
- +1 yıl
evt artık inş ölmemiştir diyelim öldüysede başka birisinin öldürmüş olmasını temenni ederim.
ben ınanmıyorum yurt dısına kaçırıldı ve hapisten kurtulmak için acaba hangı masumun canına kıyıldı!!
01 Yorumla- +1 yıl
evet guncellememi oku
gebersin serefsız dayanamamıstır ordakı ıskencelere ayrı bı dunya orası iyi olmus serefsızse
10 Yorumla
+1 yılHaberlerde duydum bende intihar etmiş diye ama bilemicem. Umarim doğrudur. Milletin ciğerini yaktiktan sonra kendini astigina hic uzulemicem acikcasi.
00 Yorumlabir öldüremediniz şunuda bu kaçıncı aynı soru hahahahaa :))
04 Yorumla- +1 yıl
Bugün intihar etmiş hapishanede
- +1 yıl
evet benimde aklima o geldi öldü deyip baska bir kimlikle tekrar hayata devam edebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence buyuk bir para karsiliginda kacirildi. Tam ulke bukadar karisikken isid pkk gundemi varken milli maclarin konusuldugu zamanda olmesi bence cok guzel zamanlama :) acaba neden tek basina kaliyormus cezaevinde kimse engel olamamis :) ben inanmiyorum buyuk ihtimal kacirildi buyuk para karsiliginda.
00 Yorumla
+1 yılölmüş olabilir ya da zengin ailesi şu an türkiye karışık diye aradan çıkaracak onu öldü süsü verip ülkeden çıkarıp başka ülkede hayatını yaşatacak
20 Yorumla
+1 yılHer fani ölümü tadacaktır ama sana fani bile demek insanlık ayıbı olurdu cem garipoğlu
10 Yorumlaonun ben ölüsünü dirisini gelmişini geçmişini iŞİDE teslim ederim
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa astı ya astırıldı ya da öldü süsü verilerek kaçırıldı. Her şey para demek günümüz dünyasında
21 Yorumla- +1 yıl
evet o ihtimalde olabilir tabi
+1 yılInanmıyorum öldüğüne adamı saklayıp güzel de bir kılıf bulmuşlar.
22 Yorumla- +1 yıl
aslnda bendenole dusunuorm ama adalet Bakanlığı aciklamis
- +1 yıl
💴💵💷💶💸💰💳 her şeyi halleder.
+1 yılnormalde ölülerin arkasından konuşmak gibi bir huyum yoktur ama dünya bir pislikten daha kurtuldu.
10 Yorumla
+1 yılKendini asarak intihar etti diye haberler var doğru galiba...
00 Yorumla
+1 yılHayır Başka bir kimlikle kaçırıldı.! Yurt dışında yaşayacak.. (bu kadar bilgi yeter)
20 Yorumlasevindim gerçekten allah cennetine almaz inşallah
cennet yüzü göremez inşallah03 Yorumla- +1 yıl
allah bilir orasini yinede
- +1 yıl
evet tabi bnmde aklima geldi o
eğer olduyse olunun ardından konuşmak hiç hoş değil her ne kadar bir canide olsa
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru ama iste bunca insaninda munevver ve ailesi ile ici yanmisti smdi adaletin yerini bulmasi bir nebzede olsa insanin icini rahatlatiyor
+1 yılİntihar acizlik. İntihar yerine suçunun cezasını çekmeliydi ki o suçunun ağırlığında ezilip gitmiş. Ne diyelim. Ne ekersen onu biçersin
00 Yorumla
+1 yılGaripoğlu öldü mü
Issız acun kaldı mı
İmdi yürek yırtılır00 Yorumla
+1 yılyaw adam ölmüş işte ne düşünecez artık. buna da mı inanmayalım. ne kıza ne de oğlana acırım ikiside b*k yoluna gitti niyazi oldu.
10 Yorumlaşu an Türkiye'deki mevcut gündemi değiştirmek için öldürülmüş olabilir mi acaba?
04 Yorumla- +1 yıl
zannetmem onun öldürülmesiyle gunden degismedi zaten
- +1 yıl
elbette olup olmedigini dusundum bende
+1 yılVicdan azabındannn adam astı kendını doğru Mu yanlış mı bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
dogru galiba bakanlık aciklamis
sadece bir iddia atıldı ortaya akşam haberlerinde ortaya çıkar herşey
02 Yorumla- +1 yıl
iddia değil adalet Bakanlığı yayinladi kesin diyorlar
+1 yılAdam bir kafa kesti sarkicilardan meşhur oldu. d. Öldü cehennemde yaniyor cezasini çekiyor kapatin konuyu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCem Garipoğlu oldu mu
Issiz acun kaldi mi
Simdi yurek daglanir :D10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah ölmemiştir kaçırılıp hapisten kurtulmuştur.
00 Yorumlaöldüyse de ölmediyse de bizene. kız sapık cem garipoğlu daha sapıkmış. kimsenin günahını almamak lazım bu dünyanın ötesi var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCem Garipoğlu öldü mü
Issız ajun kaldı mu
Ödlek öcün aldı mu
Emdi yürek yırtılur!10 Yorumlaöldüyse eğer darısı diğer tüm katillerin başına
21 Yorumla- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılCem Garipoğlu öldi mi
Issız kapıdan kaçtı mi
ödlek basın sustu mi
imdi yürek yirtilir.10 Yorumla
+1 yılIssız acun kaldı mi, emdi yürek yırtılur
41 Yorumla
+1 yılDogru sanirim. Gec bile kalmisti psikopat
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılHerkes bir gün ölür. Her birini düşünecek olsam...
00 Yorumla
+1 yıleğer öyleyse ne mutlu hadi inşallah diyelimm
05 Yorumla- +1 yıl
evet asmış kendini gebermiş doğru haber Allahın adaleti işte
- +1 yıl
acaba gerçekten dogrumu oldu denilipte yeni kimlikle hayata devam edebilir
- +1 yıl
Burası muz cumhuriyeti değil doğru haber adalet bakanlığı açıklama yapmış
- +1 yıl
:)) o zmn cok sevindim ilahi adalet yerini bulmuş
- +1 yıl
evet Allah kimsenin hakkini kimseye koymuyo ne guzel ;)
Asmis kendini. Iyi de yapmis.
00 Yorumla
+1 yılBeter olsun dahada beter olsun
10 Yorumla
+1 yılhadım edipte assaydık keşke
10 YorumlaDarısı tüm katillerin başına..
00 YorumlaGündem konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalan bir haber bence
12 Yorumla- +1 yıl
adalat Bakanlığı yayinladi yalan oldugunu sanmam
+1 yılEvet kendini asarak ölmüş
10 Yorumla
+1 yılYalan yağ kaçırıldı yurt dışına
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçek yağ yok zaten
Cem garipoglunun * ben
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kadın cinayetlerine üzülmüyorum allah bilir çocuğa ne yaptıda çıldırtddı çocugu para için zaten çocukla beraberdi yazık oldu cem garipoğluna
07 Yorumla- +1 yıl
para için beraberse cemde onla irtibati kesseydi ayrica kizin ne yaparsabyapsin cezasi o sekilde öldürülmesi olamaz madem kiz sucluysada biraksin kizi oldurmesimi gerek
Cevap sahibi+1 yılbiran gaflete düşmüş cem üzüldüm. ama kızın hiç sağlam papuç olduğunu zannetmiyorum zaten babası para göz birisiydi. Yazık oldu garipoğlu ailesine
- +1 yıl
Bence iki aileyede yazik oldu ailelerin ne sucu vardi sonuçta
Cevap sahibi+1 yılolan zaten hep aileye oluyor
- +1 yıl
ki bu cinayet öyle normal bir adam oldurme değil iyice oku araştır kizi nasil vahşice öldürdüğünü öğren kizin diri diri kafasini kestiler vücudunun heryerinde kesikler ve erkek dna si vardı kiz hem tecavuze ugramis hem olduruldu bu hic kabul edilir birsey degil
Cevap sahibi+1 yılcem zengin diye yanaştı kız fakir olsaydı asla yüz vermezdi şimdi öldükten sonra da yani çıkarına ters bir durum olduğu zaman da üzülmemi bekleme
babasının sözünü dinleyip kendini asmış...
11 Yorumla- +1 yıl
babasi kendini asmi demis ki
+1 yılintihar süsü verip kaçırma bence
11 Yorumla- +1 yıl
ölüsünü gostermeliler
+1 yılHapisten çıkmanın bir yolunu bulmuş diyelim.
10 Yorumlaöldüyse sevinirim açık ve net
10 Yorumlayurt dışına kaçırıldı büyük ihtimalle.
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir benimde aklima öyle geldi ama adalet Bakanlığı yayinladi yalan soyluyor olabilirlermi snce
Niye intihar etsin ki
03 Yorumla- +1 yıl
vicdan azabindan olabilir belkide kimiside intihar etmedi asildi diyor
hiç üzülmedim desem yeri
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler