Yani tamam ben muhalif biriyim ve de bu Erdoğan gitsin istiyorum. Siyasal İslam ile yönetilmek istemiyorum. Ama bu Kılıçdaroğlu'na da oy verilmez. Yani tamam iyi adam bence. Ama ne kadar terör örgütü varsa hepsi ona umut bağlamış. Yurtdışındaki kaçak FETÖ'cüler bilet aldık geliyoruz diye diyor, PKK ve Kandil sürekli Millet İttifakı ile ilgili olumlu yorumlar yapıyor, hem de üst düzey kişiler art arda. KHK konusu yine sıkıntılı. Eee yine Kemal bey Mavi Vatan hakkında tek bir şey demiyor. Çıkıp bir şu terör örgütlerini lanetlese ve onlara kükrese içim rahat edecek, ama onu da yapmıyor. Eee sonra partide yani CHP'de yine Atatürk ile sorunları olanları Vekil gösteriyor ya da kaç sene Vekillik yapmış yanındaki kişileri yine Vekil gösteriyor. AKP'den kopan ve ülkenin bu halde olmasından sorumlu olan Davutoğlu ve Babacan ile yol yürüyüp, yok hükmündeki Saadet ve Demokrat'a koltuk verecek.
Erdoğan gitsin! Ama böyle bir muhalefette kabul edilemez yani. İki ucu da kötü bir seçim bu seçim. Ben galiba boykot edeceğim seçimleri. Hiçbir tarafa oy verip vebal almak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
boykot edecek olsan bile oy kullan ben de aynı durumdayım fetö sevdalısı tanıdıklar profil fotolarını kılıçdaroğlu yapmaya başladı ve çoğu yurtdışında.
Erdoğan'a vermem ben
ya yine de oy kullan derim.
Kime verecem
sinan oğan ya da muharrem :D
Onlar kazanamaz, ikinci tura bıraktırır ve ikinci turda yine Erdoğan ile Kılıçdaroğlu kalır
ya biraz algı operasyonu ve şu an her kesimin oyuna ihtiyacımız var göndermek için kk ye vermeyip şeriat gelsin mi istiyorsunuz
Sinan Oğana ver. İkinci tura kim kalırsa sonra düşünürüz. 😂
Sola yakınım ama hdp in olduğu yere kafama silah dayasalar oy vermeme. Aynı şekilde hüdaparda nereye giderse onun olduğu yerde oy vermeme. Terör öğütleri arasından seçim yapıyoruz resmen.
mecbursun
Değilim oy vermeyene para cezası mı var?
onunla erdoğan arasında geçecek
Eee gitmem sandığa kim kazanırsa kazansın, vebal almam oy vermeyerek
erdoğan kazanırsa?
Kardeş benim için KK daha iyi, daha demokrat ve diğerine göre baskıcı falan değil. Müzik, konser ve festival yasakları, ufacık bir eylemde gözaltına alınmalar falan, tweet atınca baskılar falan. Yani ben Tayyip'e vermem. KK ise terörü sert bir dille kınarsa gönül rahatlığıyla ona veririm. LGBT falan beni şey etmez, ben zaten Sol'a yakınım. Ve de dinsizim zaten. Ama işte terör sıkıntı. O yüzden iki tarafa da vermesem, kim kazanırsa vebal almam millet seçti derim
ben de sadece ekonomi için ve bir sebepten dolayı vereceğim
Lanet olsun! Ekonomi pert, deprem kötü yönetildi, onca yılların kötü ve yanlış politikaları var. Ama gönül rahatlığıyla muhalefete oy veremiyorum. Bu iktidar defolsun, daha iyisi gelsin, refah, eğitim, ekonomi, adalet falan düzelsin diye seve seve sandığa gitmemiz gerekirken, Kılıçdaroğlu terör örgütlerine susuyor. Çıkıp şunlara ağzının payını verse, ben gelince kökünüzü kurutacağım dese yeminle yüzüm gülerek gider o masayı kırarım. Ki emin ol bu iktidar yine kazanırsa bile süper olduğu için değil, muhalefet kötü ve sandığa gitmeyenler yüzünden kazanacak...