Kılıçdaroğlu'na oy verilmez. Haksız mıyım?

Yani tamam ben muhalif biriyim ve de bu Erdoğan gitsin istiyorum. Siyasal İslam ile yönetilmek istemiyorum. Ama bu Kılıçdaroğlu'na da oy verilmez. Yani tamam iyi adam bence. Ama ne kadar terör örgütü varsa hepsi ona umut bağlamış. Yurtdışındaki kaçak FETÖ'cüler bilet aldık geliyoruz diye diyor, PKK ve Kandil sürekli Millet İttifakı ile ilgili olumlu yorumlar yapıyor, hem de üst düzey kişiler art arda. KHK konusu yine sıkıntılı. Eee yine Kemal bey Mavi Vatan hakkında tek bir şey demiyor. Çıkıp bir şu terör örgütlerini lanetlese ve onlara kükrese içim rahat edecek, ama onu da yapmıyor. Eee sonra partide yani CHP'de yine Atatürk ile sorunları olanları Vekil gösteriyor ya da kaç sene Vekillik yapmış yanındaki kişileri yine Vekil gösteriyor. AKP'den kopan ve ülkenin bu halde olmasından sorumlu olan Davutoğlu ve Babacan ile yol yürüyüp, yok hükmündeki Saadet ve Demokrat'a koltuk verecek.

Erdoğan gitsin! Ama böyle bir muhalefette kabul edilemez yani. İki ucu da kötü bir seçim bu seçim. Ben galiba boykot edeceğim seçimleri. Hiçbir tarafa oy verip vebal almak istemiyorum.

Kılıçdaroğlu'na oy verilmez. Haksız mıyım?