Hdp ile ve Türklüğü kaldırmak isteyen deva ile yakınlaşıyor. Hdp'ye bakanlık falan iddiaları ortada dönüyor. Hdp'nin gerçekten Türkiye yararına çalışacağına inanan varsa acilen doktora gitmeli. Sırf bu yüzden kk oyumu alamayacak. Atatürk'ün Anayasaya koyduğu ilk 4 maddeyi değişmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Ben TİP'miş, erkanmış, barış atatmış, fazıl saymış tanımam. Tek gerçeğim, Atatürk ve ilkelerini (milliyetçilik dahil tabii ki) sonuna kadar savunmaktır. Sonuna kadar Atatürk Türkiyesi!
Güncellemeler
+1 yıl
Tek gerçek Atatürk Türkiyesi'dir. Cumhuriyetin kuruluş esasları bellidir. Buna muhalefet edenin düşmanıyım.
Kılıçdaroğlu'na oy vermeme sebebimden daha haklı bir şey var mı dünyada?
@BeniBöʎleBil sanki şimdi çok iyiyizde ülke batma noktasına gelmiş hala erdoğan da erdoğan fetoyu erdoğan getidi depremin ölenlerin sorumlusu erdoğan dolar zirveye çıkmış erdoğan erdoğan ha
@BeniBöʎleBil Allaha şükür ilkokul ortaokul lise yıllarını akp döneminde okumadım feto nun akp olduğunu cümle alem biliyor sen daha dur erdoğanın bütün pislikleri ortaya çıkacak
şu an ki yönetim Atatürk'ten nefret ediyor. Ve bu ülkede sanırım ben Atatürk turkiyesini goremeyecegimi hatta oğlumun bile goremeyecegimi düşünüyorum açıkçası bu cahil zihniyet olduğu sürece. Yakında muslumanligimizi kaybetmeyiz umarım.
Atatürkü yorumlayan Atatürkçü Türkiyesini özetleyelim. Baskıcı askeri cuntalar. Tesettürü yasaklayan zihniyet. Pkk ya göz yuman Amerikan Mandacılığı, Israille ortak hedefler, Arap ve müslüman düşmanlığı,
Zor secim kardes. Birine vermesen digeri guclenecek. Allah kolaylik versin
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç sorma ya. Akp tarafının da kılıçdaroğlu'ndan farkı yok. Kafayı yiyecem. Atatürk ilke ve inkilaplarını, Ana yasayı ölümüne savunan kim varsa oyumu ona vercem
Bu oyun gemiyi yurutme oyunu. Iki tarafi ucurum olan dar bir yolda gidiyoruz. Su anda tekerin biri sola dogru bosa dusmus durumda. Ayiya dayi diyerek cevirnek lazim yonumuzu. Ataturkun partisinden baska pek bir secenek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kk yi aday göstererek seçmenin aklıyla alay ediyorlar ve bunu göremeyen insanlar var
Kesinlikte kk ya oy yok
Kime vercen
Sandığa gtmeyi düşünmüyorum yorulduguma değmez
erdoğana oy vermektense kılıçdaroğluna oy veriririm çöp bidonuna oy var erdoğana oy yok
@BeniBöʎleBil çöp bidonu daha değerli erdoğandan erdoğan tam bir foseptlik çukuru
@BeniBöʎleBil sanki şimdi çok iyiyizde ülke batma noktasına gelmiş hala erdoğan da erdoğan fetoyu erdoğan getidi depremin ölenlerin sorumlusu erdoğan dolar zirveye çıkmış erdoğan erdoğan ha
@BeniBöʎleBil Allaha şükür ilkokul ortaokul lise yıllarını akp döneminde okumadım feto nun akp olduğunu cümle alem biliyor sen daha dur erdoğanın bütün pislikleri ortaya çıkacak
Erdoğanın hangi yönetim yıllarını beğeniyorsun peki
O hırsız bu cahil şu terörist şu dinsiz şu Müslüman beynim kadar yorulduki tek olmadığıma eminim.
Tek gerçek Atatürk Türkiyesi'dir. Cumhuriyetin kuruluş esasları bellidir. Buna muhalefet edenin düşmanıyım.
şu an ki yönetim Atatürk'ten nefret ediyor.
Ve bu ülkede sanırım ben Atatürk turkiyesini goremeyecegimi hatta oğlumun bile goremeyecegimi düşünüyorum açıkçası bu cahil zihniyet olduğu sürece. Yakında muslumanligimizi kaybetmeyiz umarım.
Atatürkü yorumlayan Atatürkçü Türkiyesini özetleyelim. Baskıcı askeri cuntalar. Tesettürü yasaklayan zihniyet. Pkk ya göz yuman Amerikan Mandacılığı, Israille ortak hedefler, Arap ve müslüman düşmanlığı,
Zor secim kardes. Birine vermesen digeri guclenecek. Allah kolaylik versin
Hiç sorma ya. Akp tarafının da kılıçdaroğlu'ndan farkı yok. Kafayı yiyecem. Atatürk ilke ve inkilaplarını, Ana yasayı ölümüne savunan kim varsa oyumu ona vercem
Bu oyun gemiyi yurutme oyunu. Iki tarafi ucurum olan dar bir yolda gidiyoruz. Su anda tekerin biri sola dogru bosa dusmus durumda. Ayiya dayi diyerek cevirnek lazim yonumuzu. Ataturkun partisinden baska pek bir secenek yok
"Nereden bileyim CHP'nin sonsuza kadar benim partim olarak kalacağını?"
- Mustafa Kemal Atatürk
Erdoğan ı destekliyorum...