Kılıçdaroğlu herkese haksızlık yaptı, herkesin sırtından hançerledi, o ne olacak? O kadar İmamoğlu, o kadar Yavaş denmesine rağmen kendini öne atıp (pardon Masa karar vermişti, unuttum) aday olmasını ne yapalım peki? Torunlarına dede olup torunlarını sevsin bu saatten sonra.
İkisini evel ezeldir sevmem, ama kötünün iyisidir diyip olabilir derdim. Mansur Yavaş zaten Mhp'den Akp'ye kuzeni aracılığıyla geçmeye çalıştı, olmadı. Chp'ye geçince Kılıçdaroğlu'nun dibinden ayrılmadı.
İmamoğlu desen zaten suratına bakınca tarikattanım diyor. Barış Terkoğlu da tarikattan (Süleymancı) olduğunu söyledi. Nagihan Alçı'yla karadeniz turuna çıkıp buna tepki gösterenlere, "Akıllı olun." demiş insan. Hdp ile kanka olan kendisi.
Akp, iki yerde de büyük hata yaptı diye bunlarla tanıştık, yoksa tanışmazdık. "Ceketimizi atsak İstanbul'u alırız." dediler, daha yazmayı beceremeyen, iki lafı bir araya getiremeyen Binali'yi aday gösterdiler. Ankara desen kimsenin tanımadığı adaya rağmen iyi oy aldı. Tanınan bir aday olsa yine alırlardı.
ben chpye kilicdaroglunu ya da herhangi birini seviyorum diye oy vermedim. mecbur kaldik diye verdim ama israrla o koltuktan inmeyip istifasini vermeyince ataturk dirilse ciksa herhangi partiden yine oy kullanmaya gitmeyecegim. akpartililer kina yakip istedikleri gibi kutlama yapabilirler. ben muhtac degilim. durumumda iyi. aksiyon icermeyen normal bir hayatim var. niye uxeyim kendimi ki böyle seylerle artik. akpartililere guveniyoruz. ulkeyi duzeltecekler. dolari 100 lirays cikartmayacaklar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Seçimde Avrupa'nın manipülasyonuna geldi işte Erdoğan yenilse ne kadar göçmen varsa hepsi Avrupa'ya gidecek Avrupa buna izinn verirmi Türkiye onlar için sınır karakolu giriş var çıkış yok ne yapalım karşısına kazanamayacağı Garanti birini çıkartalım buna dediler 300 milyar dolar yatırım bizden biz arkandayiz hadi yavrum yürü sonuç beklenmedik bir sonuç değil yüzde yüz alınacak seçim kemal Kılıçdaroğlu adaylığı ile yüzde yüz kaybedilecek şekilde ayarlandı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Siyasette bir tane durust anadolu cocugu vardi. Ve ben basindan beri onun hic basa gelmeyecegini biliyordum cunku durust ve anadolu cocugu.. onun herine gurcusu rumu bulkgari devamke.. 100 yildir bu boyle ama elbet bir gun bu millet uyanacak
Peki aranan taze kan imamoğlunun kuklası özel mi? 🤣🤣🤣 değişim diyenler 6 dönemdir vekillik yapıyor peki yerel seçimlerde kazanılan yerlerde kaybedilir se ne olucak?