Ben aslında bu turda oy vermeyecektim. KK, Ümit Özdağ ile görüştü ve sığınmacıları göndereceğini söyledi. Ben %99 olasılıkla oy toplamak için yalan söylediğini düşünüyorum, ama o %1 olasılık için oyumu Kemal Kılıçdaroğlu'na vermeye karar verdim.
Sığınmacılar sadece 3-4 milyonken sadece birkaç yılda onlara 40 milyar $ harcandı. Bu 40 milyar $ açıklaması 2019'da yapıldı, şimdiye kadar tahminen 100 milyarı geçmiştir. Şimdi sürekli çocuk doğurarak 13 milyon oldular. Yaklaşık 30-40 yıl sonra 50 milyon nüfusa ulaşacaklar. Devletten karşılıksız aldıkları maaşları ekonomide döndürmüyorlar. Sadece birbirlerinden alışveriş yaparak ve sadece birbirlerini işe alarak kendi iç ekonomilerini oluşturdular.
Devletin parası kalmadı. Şuanda dış borçlarla idare ediyoruz. Sığınmacılar gitmezse bir gün devlet emekli maaşlarını, memur maaşlarını, sağlık hizmetlerini, eğitim sistemini ve verdiği diğer hizmetleri sağlayamayacak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer