Sığınmacıları göndereceğini söylediği için Kılıçdaroğlu'na oy vermeye karar veren var mı?

Ben aslında bu turda oy vermeyecektim. KK, Ümit Özdağ ile görüştü ve sığınmacıları göndereceğini söyledi. Ben %99 olasılıkla oy toplamak için yalan söylediğini düşünüyorum, ama o %1 olasılık için oyumu Kemal Kılıçdaroğlu'na vermeye karar verdim.

Sığınmacılar sadece 3-4 milyonken sadece birkaç yılda onlara 40 milyar $ harcandı. Bu 40 milyar $ açıklaması 2019'da yapıldı, şimdiye kadar tahminen 100 milyarı geçmiştir. Şimdi sürekli çocuk doğurarak 13 milyon oldular. Yaklaşık 30-40 yıl sonra 50 milyon nüfusa ulaşacaklar. Devletten karşılıksız aldıkları maaşları ekonomide döndürmüyorlar. Sadece birbirlerinden alışveriş yaparak ve sadece birbirlerini işe alarak kendi iç ekonomilerini oluşturdular.

Devletin parası kalmadı. Şuanda dış borçlarla idare ediyoruz. Sığınmacılar gitmezse bir gün devlet emekli maaşlarını, memur maaşlarını, sağlık hizmetlerini, eğitim sistemini ve verdiği diğer hizmetleri sağlayamayacak.

Sığınmacıları göndereceğini söylediği için Kılıçdaroğlu'na oy vermeye karar veren var mı?