Daha doğrusu nasıl böyle kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar. Bunlar değişik. Sevgili olduğum insan benim için özeldir ve böyle arkadaş gibi değiştirmem yani. Cok duygusuz insanlar bence. Birbirlerini gerçekten sevdiklerini de düşünmüyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Egolari cok fazla çünkü. İki tarafta ben odakli o yüzden yürümüyor. Tipik ilişkilere bakarsin karsindakini iyi hissettirme çabası var hep bazende alttan almalar. Bunlarda işte ondan yok. Anı yaşa bitti gitti. Kriz yonetme yok bu yüzden kısa çözüm bitti demek. Nadirdir devam ettirebilen
Ya koskoca 3 ayı nasil heba ederler ya nasıl yapabilirler bunu. Lütfen sayın devlet büyükleri bu konuyla ilgilensin özellikle ekonomiden sorumlu kişiler zaten şu aralar epey boşlar bari bu konuyla ilgilensinler geceleri gözüme uyku girmiyor yahu 🤣🤣🤣
Oğlak erkeği baskınlık kurmayı sever. En zor erkek burçlarından birisidir bana göre. Fazla kıskanç bir burçtur. Pınar Deniz de akrep burcu. Daha rahat bir burçtur oğlak burcuna göre. Burç uyumsuzluğu anacım. 😅
Bu kadar kadin bir adamin yaninda duramiyorsa vardir sebebi mutlaka. Ilk eşi ezgi eyuboglu cok tatli bir kadın, begenirim kendisini ama o da boşadı bunu. Sevgilileri ayrılıyor. Hadiseyle yan yana bile görülmedi, hadise bir ara tamamen kapali giyinir hale gelmisti. Bu gibi konularda cok baski yapiyor olabilir, kiskancligi yuksek olabilir. Bu pinar oyuncu. Kiz dizide açıkta giyinecek öpüşme bilmem ne sahneleri de olacak. Belki bunlarda rahatsiz ediyor olabilir. Bir de anlamadığım bazi erkekler gercekten dengesiz ve ne istedigini bilmiyor bence. Madem kadinin giyinisinden, dizilerinden, opusme sahnelerinden, ondan bundan rahatsizsin ne diye boyle hep oyuncu ve sarkicilarla beraber oluyorsun. Bu meslegi yapan kadinlarin cogu boyle zaten bilmiyor mu bunu. Yani bu kisi iliski yasayabilecek biri degil gibi kadinlar bu kadar kaçtığına gore. Surduren cok guzel surduruyor. Fahriye burak baya sevgili kaldilar sonuc olarak evlendiler. Neslihan kadir öyle. Halit berguzar cifti öyle. Bunun sanirim evliligi de 1-2 yil falan surdu. Hadiseyle 1 yil falan sürdü. Pinarla da 3 ay. Bu durumda adam cok çekilir biri degil demek ki.
Tahmin etmiştim çünkü gerçek aşk Sevgisi yok da o yüzden böylelerine çok ayar oluyorum tam dayaklık şu Kaan Yıldırım serserisi sevmiyorsan kızların duyguları ile oynama be bi insan ya gerçekten seviyorsa sevgili olmalı aşk yoksa girmeyeceksin hayatına sevgili olarak bu kadar basit
Bana göre gram çekiciliği olmayan biri. Büyük ihtimalle de skor peşinde. Yani çirkin bir tabir farkındayım ama kendisi ünlü olduğu için ünlü kadınlarla bir süre ilişki yaşayıp sıkılıp ayrılıyor durum bundan ibaret, kısacası skor yapıyor.
Bence adam tamemen kullanıldı hadise yuva yıkıcı kadın imajını vermeöek için kaana bastı nikahı sonra ebru ayrılınca hoop oda kaanı boşadı dararam ve sonuç
Normal siradan insanin iliskisi de böyle o yüzden fark yok saşırmaya da gerek yok bunlar ünlü insanlar bir de tutmaz bunlarda bu Kagan güzelim kızı boşadı onda cok sinir olmustum bakk
Menfaat odaklı ilişkiler bitmek üzere kurulur... Çünkü ruh ve maneviyat yok.. Sadece bedeni zevkler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hee abi herkese ayni davraniyor adam ne kiskançliği maçoluğu yaa sanki karsi taraf farkli mi kadinlarda oyle hepsi 5 ayda bir sev degistiriyor sanki sanalikadayız