Şarkıcı Hadise, yaklaşık 8 ay aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrıldığını duyurmuştu. Ancak ünlü çift ayrılığa dayanamadı. Hadise, reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanında Kaan Yıldırım ile barıştığını açıkladı. Şarkıcı, "Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Şimdi çok mutluyuz”" dedi.(Mynet)
Hadise-Kaan Yıldırım çifti barıştı! Eski sevgiliden yeni sevgili olur mu?
Duygular hala bitmediyse, araya 3. kişiler girmediyse, aradaki uyum ve frekans güzelse ve hayatlarımıza başkaları girmediyse ikinci bir şans verilebilir.
Boş yapma makyajsız haline bak sonra konuş Kıskanan falan yok bundan daha güzel kadınlar var Elçin Sangu, Öykü Karayel gayet de doğallar Beğenmeyen herkes kıskanç olmuyo, saygılı olucaksın ok? Al linkten bak sonra kes sesini
Burada küçüktü dediğim gibi sana saygılı olmamı istiyorsan hakaret etmeyeceksin. Sevemeyebilirsin ama hakaret kötüdür. Kimse hakarete saygı duymaz sen önce saygılı ol ki bizde olalım. Ayrıca güzellik göreceli kavramdır sende ingilitere prensesi değilsin?
Ben İngiltere prensesiyim demedim Hadiseyi beğenmediğimi çirkin olduğunu söyledim Ki beğenmek zorunda da değilim Benim yorumuma yorum yapma hakkını, gücünü nerden buluyosun? Ben kimsenin yorumuna yorum yapmam bana da yapılmasını istemem O yüzden bi daha yapma lütfen