4.5 ay süren evlilik sona erdi. Mehmet Dinçerler ve ailesinin Hadise'nin sanat hayatına dair baskılarından dolayı boşanma davası açan Hadise, bugün Beykoz'da boşandı. Güzelim kadının aşktan yana bir türlü yüzü gülmedi :(

4.5 ay süren evlilik sona erdi. Mehmet Dinçerler ve ailesinin Hadise'nin sanat hayatına dair baskılarından dolayı boşanma davası açan Hadise, bugün Beykoz'da boşandı. Güzelim kadının aşktan yana bir türlü yüzü gülmedi :(
Herkes kendi dengi ile evlenmeli
Sevdin evlendin iki tarafta neyse öyle kabul edilecek herkes karşıdaki kişinin huyuna suyuna gidecek
Bence hadise yüzde yüz neyle karşılaşacağını biliyordu ama ona rağmen evlendi hiçte üzülmüyorum kendi dengi ile evlenmiş olsaydı sorun olmayacaktı hatta mutlu olacaktı geçmiş olsun yapacak bir şey yok
Hadise mutluluğu çok hak eden biriydi sanırım ailesi dindar biri olunca eşi ile fikir ayrılıkları yaşadı.
Oğlan annem , annem derse sürekli kız ayrılır ama tekrar birlikte olmalarını isterim yakışıyorlar.
Cevap
48Cevap
Gülmez çünkü erkeklerin istediği kalıba girmeyen güçlü bir kadın.
Şansı yoktur
Hadise En İyisini Yapıyor Boşverin Siz.. Şu Zamanda Adammı Kaldı Sanki herkes Olmuş Madam... Herif Olmak Kalabilmektir Tek Hakikat.. Hadise Gerçekten Aşk Kadını Sewgi Kadını Beraberlik Kadını Merhamet Kadını Anlayabilene Anlamak İsteyebilene... İlişkiye Nasıl Başlar İsen Öyle Gider herkes İçin Bu Böyledir Kimse Kusura Bakmasın... Oyüzden Hadiseyle İlişkiye İlk Önce Kendilerine İç Dünyalarına Dürüstçe Bir Sorup Hangi, Nasıl, Niçin, Neden Düşünceleri İle İlk Önce Hasise İle Beraber Olduklarına ya da Olacaklarına Herif Gibi Bakıp Dürüst Olsunlar... Ah Hadisem Ah Benim Aradığım Kadın Asıl Sensinde İşte Bak. Ama Aramızda Çok Mesafeler Var Ulaşılması Zor... NOKTA...
hadise para var diye muhafazakar gecınen akepe yalaması bir gavvat ile evlendi ama yasam tarz ve standartları tutmadı aıle ımza sonrası sopanın sıcak yuzunu gosterdı zor kactı
iyi oldu.
O zaman ya evlenmeyi istemeyecek ya da değişecek. Ben böyle olayım onlar beni böyle kabul etsin vs. Nereye kadar, yok eğer bana karışamazsiniz diyorsa ne güzel evlenme o zaman ablacım.
Birini olduğu gibi kabul etmeyeceksen sen evlenme asıl kimseyi değiştirmeye hakkınız yok
Ortalık mallıı olmuş birisinin aşk yaşaması olamaz gelen vurur giden vurur sadece Mehmet Dinçerler geldi vurdu ve gitti Hadise de vurulduğuyla kaldı
Ünlü isimlerin ayrılıp barışmalarından, evlenip boşanmalarından gına geldi diyebilirim.
Bence ne istediklerini tam olarak bilmedikleri için böyle oluyor.
Ülkenin gündemine bak ya hadise / zeynep bastik nelere kaldık.
Yani ilk boşanan bunlar değil.. Başka ne acılar var Hadise ye üzülecek değilim :D Keyifli günler..
şu halimle Hadise bana yazsa ben bile evlenmem o kadınla
Bunlar sks icin ask yasiyorlar uzun bir birliktelik icin degil
çok da önemliydi aman bunun yemediği halt kalmadı zaten
bu adamdan hiç elannktrik alamamıştım zateğn 😒
Hadise rahat durmadığı sürece hep karşılıksız aşk yaşar.
Önüne gelen erkekle dans ederse olacağı buydu zaten
Şaka gibi ya bu sorulardan ne ablıyorsunuz gercekten anlamıyorum
Bu kadınlar boş yapmak için dünyaya geldi herhalde kendi derdini bırakıp başkalarına üzülüyor
Zaten bu hayatta aşktan yana bir Hadise'nin bir de benim yüzüm gülmüyor💩
kimin yuzu gulmus ki bulana kadar degistiriyorlar iste
Bir kalp kaç defa sever var mı bana orada yer söylesene sevgilim aşk kaç beden giyer
Direk hemen daha tanimadan etmeden evlenmeye kalkarsa olacagi bu. Kimle olsa hemen bi evlilik teklifi bi sovlar sunlar bunlar sonra noluyor solugu aile mahkemesinde aliyorlar.
Bir Hadise bir de ben.. Bizim yüzümüz aşktan yana gülmez
Terazi burcusularının aşkta ne zaman yüzü gülürmüş ki zaten😒
Valla en büyuk derdim hadisenin aşk hayatı olsun ya. O kadar söyliyeyim.😏
Belki önündeki bazı fırsatları kaçırıyordur farkında değildir
Hadise'nin aşka ihtiyacı mı var Allah'ını seversen ahaha
Vatana millete hayirli olsun.
haftalardir tel Konumuz bunlar
Bence şükür etsin herkes aşk yaşamak zorunda değil bu yüzden saçma sapan seçimler yapıyoruz
Hadise adına sevindim daha kötü günler yaşayacaktı çünkü
Elmadan armut mu olur; olmayan armut da dalda ne kadar durur gibi bir şey.
Bu ünlülerin aşkına hiç inanmıyorum nedense
Sürekli Hadise'nin boşanması konuşuluyor gına geldi artık.
düzenli ev ve evlilik hayatları olmadığı için yüzleri gülmeyecek.
Bu kaçıncı aşkı ya nerde gülmüyor istediği gibi yaşıyor.
Ya Mehmet, ona da yazık değil mi? Bu saçma kadın dayanışmasını şiddetle kınıyor, ve...
Ünlülerden ne beklersin ki zaten normal insanlardan farkları yok unlulerin
Bu kadından bir halt olmaz abisi haftalık ceket değiştirir gibi adam değiştiriyordu
Para sevdalısı eskortların yüzü hıcbır zaman gülmez keske paraya tipe baktığı kdr karektere de baksaydı
mıhoo en iyisini yapmış hadiseye aşk yakısmıyor kaldıramıyor aşkı maşkı
Hadise şemalarını değiştirmesi gerekiyor hep genelde kısıtlayıcı kişileri buluyor kendisine. Geçmişinde böyle biriyle karşılaşmış olabilir (yani babası abisi gibi)
Her ilişkisinde bir sıkıntı oluyorsa kendinde de hata aramalı.
Hadise beni alacak. O zaman mutlu olacak. Ona aşığım.
Evliliklerde çiftler denk olmayınca evlilik de yürümüyor.
düzgün bir insan olsa zaten aşkla sever kolay ayrılmaz bunlarınki çıkar ilişkisi
Hadise Ebru'nun kocasi ile kahkaha atmış siz gulmek diyonuz
Benim gülmedi banane ondan onda en azından para gırlaaaa
Ulan Hadise, kaç kere dedim , onu alma beni al beni al 😂😂😂🤣
Bu kadın evlenilecek kadın değil ki
Kimin aşktan yüzü güldü be?
Çok üzüldüm hemen rakı alıp bunu kutlamam lazım
ona en az 10 zenci koca lazım
Hadise eline almış boşanma davasını
Hadise boşta beni alsın 😂😂
Evet ya yüzü niye gülmüyor ki, kıyamam ona 🥲
Yenisini bulur nasil olsa üzülmemek gerek
Gülmeyecek gibi görünüyor