Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşulan 4 aylık evli çift Hadise ile Mehmet Dinçerler boşanıyor. Sizce artık evlilikler neden yürümüyor?

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşulan 4 aylık evli çift Hadise ile Mehmet Dinçerler boşanıyor. Sizce artık evlilikler neden yürümüyor?

Aa ben anlaşmalı sanmıştım. Yani hadise bosanmak isterken mehmet istemiyor. Hadisenin bosanma nedeni ne acaba. Son konserinde ozgurlugumuzu kisitlayanlara sıfır tolerans falan demisti. Kocası sorun mu çıkarıyordu acaba.
Ben ilk basta anlasmali sanip birbirleriyle işleri bitti, evlilik bitti diye dusunmustum. Mehmet fotolari falan silmis çünkü. Anlasmali sandim. Mehmetin borclari var diyorlardi. Hadise ödedi, yeni dukkanini da açtı evlilik bitti diye dusunmustum.
Ne yazik ki gunumuzde erkekler kadinlarla para, guzellik icin evlenir oldu. Baska bir seye bakmiyorlar. Bu durumlarda da yıpranan her zamanki gibi kadin oluyor
Resmi olarak 4 ay sürdü. Bence 2 aylik falan evlilikleri. Murdayla konserde sarılmalar falan. Taa o zamandan aralar bozuktu bence. Yoksa hadise kimi zaman dikkat ediyordu bu durumlara. Evlendikten sonra danslarina falan da dikkat etmeye başlamıştı. Kiyafetlerine de oyle. Kaanda tamamen kapali giyiniyordu mesela. Yani dikkat ediyordu. Aralari o zaman bozuk olmasa murdayla oyle dans etmezdi. Ta o zamandan bozukmus.
Yani hadiseyi de anlamış degilim. Kariyerin var, paran var, dil biliyorsun neden memleketin erkekleri? Benim en sıkıntısız, en şeffaf yalan dolan aldatma olmayan iliskim avrupali biriyle olan iliskimdi. Yabancilar aldatmiyor kadina cektirmiyor demiyorum ama iyisi gercekten iyi oluyor. Zihniyeti, verdigi degerin farklılığını iliklerinize kadar hissediyorsunuz.
Bizim erkeklerin iyisi bile ne yazik ki anne, aile sozunden disari cikamiyor, dengeyi saglayamiyor. Benim bir tanidigim var. Hacettepe tip mezunu Şu an arastirma görevlisi. Tipi falanda iyi cocugun dil de biliyor. Ama bu ulkenin zihniyeti, kadina olan bakis açısı, ana kuzulugu kafasinda ayni.
Bizimkiler ne kadar okumus olurlarsa olsunlar buyumuyorlar ben bunu gordum bunu söylerim. Turk erkekleriyle evlilik hayati paylasma olmuyor. Hayati kadinin uzerine yikma ve sorunlu evlilik oluyor. Koca bebek gibi ömür boyu kadin erkegi tasimak zorunda, arkasini toplamak zorunda kaliyor. Sorumluluk bilinci bizim erkeklerde ne yazik ki cogunlukla.
Kadini ilk öyle begenirken, oyle severken evlendikten sonra kapatma, karisma, kiskancliklar basliyor. Sen oyle kabul etmedin mi en basta? Ne bu doneklik simdi? Gidip baska kizla, senin sozunu dinleyen, kapali giyinen kizla olsaydin o zaman. Ne bu degistirme çabası?
Yani ben cok insan tanidim, cok erkekte tanıdım istemeden, iş geregi falan. En okumuşu, kendini geliştirmişi de sıkıntılı bu ülkede. Yani bunlarla evlenip bosanmak bile böyle zor oluyor cogu zaman. Kolay kurtulamiyorsun da. Kimileri de caniyla ödüyor ne yazik ki.
Yani hadise orta guzellikle ama aurasi olan, kariyeri olan yillardir oldugu konumdan hic düşmedi bu başarı gerçekten, dil biliyorsun, dunyayi gezmişsin. Belli ki bu ulkeden olmuyor.
Sinan akcilla da olmadi, kaanla da, mehmetle de. Baska milletten denese daha iyi olur sanki. Bir de kendine denk adamlar secmiyor diye düşünüyorum. Sen nerdesin sectigin adamlar nerde.
Mehmet bile ailesi belli olan bir adamdi, hadise boyle bir aileye aykırı bir gelindi yaşam tarzi, giyinis olarak. Hadiseyi akilli bulurdum ama aşk hayatinda bu olmuyor galiba.
Git yabanciyla ol, yok turk olsun diyorsan daha kendini kaldirabilecek erkekler seç yani. Bu ulkede var midir hadise gibi bir kadini kaldirabilecek erkek bilmiyorum ama vardir belki.
Hayır evlilik aşkı öldürmez sadece evliliği beceremeyen insanlar kendilerinde aşkı öldürür
Hadiseye de gelince zaten mehmet dinçerler ve ailesi muhafazakar bir aileydi hadise başta bunu bilerek evlendi galiba ama yapamadı tabi ve zaten yapılabilecek, idare edilebilecek bir şey de değildi. Yani evlenmesi hataydı, mehmet dinçerler de fazla egolu biri diyorlar tipinden bile ego akıyor adamın. Onun için bence ayrılma kararı alması iyi olmuş ailesine nereye kadar katlanacaktı ki sanki yaşam tarzı onun ailesine uymuyordu
Aşkı öldüren evlilik değil daha doğrusu evlilik sadece helalinle aynı evi paylaşabilmek ve birlikteliğinizi insanlara duyurduğunuz bir defterden ibaret. Aşkı öldüren şey bazen doyumsuzluk bazen o insanı gerçekten tanıyamama ya da bir çok şey umarım güzel insanlara denk gelinir
Evlilik aşkı bitirmez, aşkı bitiren şey çiftlerin uyumsuzluğudur, Hadise ve kocası evliliklerini kendi mahremiyet alanlarında yaşamadılar sanki sosyal mecralardaki hayranlarıyla evlenmişler gibiydi, ayrıca duyduğuma göre kocası bir bebek istemiş Hadiseden o da işini bahane göstererek kabul etmemiş, hayır daha neyi bekliyorsun, sen yirmilerinde değilsin ki kariyerini düşünesin zaten yıldızının en parlak dönemini geride bırakmışsın ver adama bir çocukta mutlu olsun değil mi?
Cevap
25Cevap
Alakası yok hadise tek adamla yetinemiyor
Selam gadası 🙃
Evlilik aşkı öldürmüyor. Aksine daha güçlü hale getiriyor. Ama bu ünlülerin evlilik aşk hayatı reklama dayalı olduğu için bu tür şeyler normaldir.
Evlilik olmayan bir şeyi öldürmez
Zaten bi sorun oldugu belliydı 4 ayda bı düğün yapamadı kıza en dogru kararı verdi zaten sürekli kızı kısıtlıyordu sevdıgını ınsan oldugu gibi herşeyiyle kabul eder
ben sanmıyorum ünlülerde normall bu çogu çorap degiştirir gibi eş degiştiriyo bizim gibi sırdan insanlarda var mı hiç görüyo musunuz 3 kez veya 4 kez evlenip boşanan
Evlilikle Sevgililik Arasındaki En Buyuk Fark Aynı Evin İcinde Aynı Hayatı Paylaşmaktır Ama Herkes Sevgiliyken Şöyle Yaparız diyebilir Ama Bazı İnsanlar Evliliği Cinsel Obje Olarak Görür Onlarda Kaldıramaz Ama Evlilik Aşkı Öldürmez
Yani hiç denemeden hemen boşanıyorlar demekki gerçekten sevmiyorlarmış birbirlerini, Hadise'yi seviyorum ama sanki Reza olayını kapamak için yapmış gibi bu evliliği.
Evlendiklerini bilmiyordum. Boşanacaklarını okuyunca şaşırdım. Hadise gibi kadın boşanılır mı ya. Mehmet de Mehmet yani.
Beni ilgilendirmiyor. Ünlülerin hayatı bizim gibi değil. Olduğu gibi görünenler evlenirse evlilik devam eder.
Bazen aşkın fazla doz almak evliliği öldürebiliyor. Aşk fazla çatışma demek çoğunlukla , evlilik uyum olmadan zor.
Özgür olamıyor bunlar evlenince ondan rahatlığa alışmışlar para var nasılsa neden başkasının kahrını çeksin haklılar.
Aşkı evlilik değil de, uyumsuzluk öldürür bence zamanla.
Hadise Kaan'ı ortada bırakmanın cezasını çekiyor bence
Daha önce bir evlilik yaptım, soğudum her şeyden bence de Evlilik aşkı öldürüyor,
Bende Mehmet e mutluluklar diliyorum, çünkü cok yakışıklı 😎😎
Çok çabuk sıkılıyorlar bunlar da birbirlelerinden. Alışmışlar sürekli farklı tat aramaya.
Ünlülerin içinde bir tek bunları yakıştırıyordum. Neyse hayırlısı olsun.
Acaba gündem olup kendi reklamını yapmak için mi evlenip ayrılıyorlar?
Hep nazar boncuğu emojisi kullanmadılar diye oldu tüm bunlar
Çok uzun sürdü evlilikleri keşke evlendikleri gün bitseydi :d
Farklı hayatlara sahip insanlar aşk zannettikleri anlık duygularla karar alırsa sonu mutluluk olmaz
Aşkı öldüren evlilik değil, insanlar. Artık herkes tahammülsüz. Bir de her duyguyu aşk sanıyorlar.
Her evlilik öldürür bir şey yok ama bunlarınki çıkara dayalı olmuş. Bence fikir ayrılığı bozdu biraz da kullanıldı taraflar
Aç köpek takilari geri istemis. Hadise versinde akrabasinin borcunu kapatsin eniste 😄
Evlenmeleri hataydı zaten. Hadise o adama 3 beden büyük
Evlilikle alakası yok bunlar evliliğe gereken saygıyı göstermiyor sahnede adama gtünü bacağını elletiyor hep mini giyiniyor
Evlilik aşkı öldürmez anlayışsızlık saygısızlık öldürür
Evlilik askı öldürse bile 4 ayda mı öldürür yanlış secim eşleşme olmus sanırım
erkekler adam değil, kadınlar da kadın değil
hadise herkesi boşuyor ya
Öldürmez
Böyle olacağı belliydi zaten
Evlilik çoğu insanda aşkı öldürür
Dört ay çok bile onlara
Ortada aşk var mıydı? Onu konuşmak lazım önce.
Bize ne hadiseden, boş verin.
Hangi ara evlendiler hangi ara boşanıyorlar
Zaten istenmeyen gelindi şaşırmadım
Hadise bana kalacak.
Sevgi yoksa her aşk ölür
ne ara evlendi ne ara boşanıyor
Oyun bitmiş 😅
Boş.
Enıste memnun edemedı sanırım
Tek eşlilik zor
İkiside hevesini aldı demekki
Demekki öyle