Feyza Aktan eşi Özcan Deniz’in Aslı Enver’e aşırı hayran olmasına katlanamadı ve boşandı. Sevgilinin ya da eşinin başkasına duyduğu aşırı beğeni ilişkini bitirir mi?#BendeakrebimÖzcan Deniz’in bu Aslı Enver hayranlığı yüzünden; Feyza Aktan, ona benzemek için perçem bile kestirdi.Hatta Feyza Aktan nikahında, Aslı Enver’in dizide giydiği kıyafetin aynısını giydi.
Özcan Deniz 47 yaşında, eşi Feyza Aktan 27 yaşında, Aslı Enver 35 yaşında. Özcan Deniz, kendinden 20 yaş küçük kadınla evlenmişsin, kadın senin saçma hayranlığın yüzünden kendini Aslı Enver'e benzetmeye çalışmış ki gerçekten onur kırıcı, sen hala bu huyundan vazgeçmemişsin. Ne kadar iğrenç lan, zaten sevmezdim şimdi iyice tiksindim.
hayranlık ayrı şey eşini onla kıyaslamak ayrı şey herşeyin aşırısı problem olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saçlarını da Aslı Enver gibi yapıyordu. Aslında ona benzemeye çalışarak asıl yanlışı kadın yapmış. Sadece bu yüzden ayrılık olmaz, başka şeyler de vardır muhakkak. Sadece bu sebepten ayrılmazdım şahsen.
Bu arada Aslı Enver ile Özcan Deniz çok yakışır bence 🌺
Kadındada hata var eşi aslıya hayran diye ona benzemeye çalışması saçma. Bırak seni olduğun gibi sevsin ve öyle kabul etsin etmiyorsa yine yol verirsin.
Tabiki bitirir birine olan hayranlık karşında ki insanında aynısı olmasını istemen sana hayran olduğun insan gibi davranmasını beklemen. Bence birine hayranlık ilişkiyi zedeliyor.
Kesinlikle bitirir ya. Feyza Aktan'a üzüldüm. Sırf eşinin ilgisini çekmek için neler yapmış. Demek ki oyuncular ister istemez partnerlerinden etkileniyor 🌺
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok saçma gelip geçici bir heves yüzünden bitirmisler
En İyi Cevaplar