Eşiniz sizi hemcinsiyle aldatsa boşanır mısınız? Mustafa Ceceli, Sinem Gedik-İntizar ilişkisini açık eden fotoğrafları, videoları velayet davasına kanıt olarak sunmuş! #Bendeakrebim #AllahımSenBixiŞaşırtmaAmin
Mustafa Ceceli “Evliliğim, eski eşimin İntizar’la olan ilişkisi yüzünden bitti” dedi. Gerçek olabilir mi?
Doğrumu haber, değilmi bilmiyorum ama nedense İntizar da hep bir cinsiyet karmaşası vardı. Ne kadın gibi, ne erkek. Sırf bu yüzden doğru olabilir diye düşünüyorum. Mustafa Ceceli niye söylemiş diyenler ise gözden kaçırmış olabilir. Çünkü velayet için mahkemeye delil olarak sunmuş. Ama ünlü olduğu için magazin muhabirleri irdeleyip bulmuşlar. Allah yardımcıları olsun..🙏
Birbirlerini kotulemekten başka bisey kalmadi artik Mustafa aldatmis mi napmis eski karisi birakir birakmaz 1 ay olmadan evlenmesi cok kötü sonra eski karim beni intizarla aldatti mi diyorsunuz ikiniz hatalisiniz
bu satten sonra bu tür bir açıklama yapması çok gereksiz vede ayıp olmuş. geröekden öyle bile olsa aradan geçen zamanı göz önüne aldığımda, ne gereği vardı şimdi bunu açıklamanın diye düşünüyorum. zevzeklikden başka bir şey değil. kişi kalitesini belli ediyor bu tür açıklamalara yelteennlere cidden hiç iyi gözle bakamıyorum.
O kadar gereksiz bir açıklama ki ileride çocukları büyüyüp bu haberleri gördüğü zaman ne düşünecek evlendin boşandın bitti gitti işte nasıl bu kadar düşüncesiz olunabilir anlamıyorum
İlla ki o çocuk büyüyecek belki annesine belki babasına cephe alacak bu yüzden çocuk kendi arkadaş ortamında belki psikolojik olarak baskı görecek senin annen böyleymiş vs vs üzücü bir durum bu insanlar bir de normalde topluma örnek olması istenen insanlardır
Çok iğrenç bir durum cidden ama koca ülkenin Mustafa Ceceli'den helallik alması gerek. Baya günahını aldılar adamın yazık. Böyle bir durumun içinde olmak gerçekten çok zor olmalı Ceceli için Allah sabır versin. Buradan ne çıkarıyoruz ;
Olayların iç yüzünü asla bilemeyiz o yüzden pişman olacağınız şeylerden sakının.
İnsanlar “para” için daha ne kadar alçalacak merak ediyorum. Böyle birşey olsa dahi Mustafa Ceceli bunu gizlemesi lazımdı en azından çocuğu için. Demek ki neymiş para her şeyden daha önemliymiş.
Herkes nasıl Mustafa Ceceli'nin üzerine gidiyordu o dönemde.. Nedense hiç yakıştıramadım ve konduramamıştım adama ki çoğu kişinin benim gibi düşündüğünü biliyorum. Açıkçası habere sevindim desem yalan olmaz. Bu zamana kadar bütün eleştirileri kabul edip eski eşini bu konuda kötülemeyip sahip çıkmış olması da ayrı bir adamlık göstergesi. 👍
Diyelim ki doğru neden bu haber bir senedir yok veya ceceli hemen nasıl boşanır boşanmaz evlenebiliyo kanmayın bu salk adamin sözlerine baktı hayran kaybediyo hemen suçu kadina atıyo bence
Zamparalıklarıyla imajı zedelendi, halkın kendisine olan güveni sarsıldı e bir de gündemden de düşünce yeni bir iddia attı ortaya tabii. Sanmıyorum doğru olduğunu.
Canlı yayında soru başlığını okuyorum okuyorum anlamıyorum, eski eşi intizar etmiş (beddua) ondan evliliği bitmiş ay biri bana kahve yapppssıııığğğğnnnnn
Asıl dikkatimi çeken şey, Kadının mustafa ceceli ile evlendikten sonra lezbiyen olması 😂 kadın tazminat bile hakediyor. Adam nasıl bir etki yaratmışsa kadın tercihlerini değiştirmiş 😂
En İyi Cevaplar