Mustafa Ceceli ve Selin imer dün evlendi fakat Mustafa'nın selini istemeye gitmesinin üstünden bir hafta bile geçmeden alel acele nikah masasına oturdular bu acelenin sebebi neydi? Selin imer'in hamile olma ihtimali mi? Yoksa fotoğrafları ifşalanıp ilişkileri ortaya çıktı diye kendilerini temize cikarma ihtimali mi?
Mustafa Ceceli ve Selin İmer neden yangından mal kaçırır gibi evlendiler?
Banane, benim başka derdim yokmuş gibi o onu bırakıp ona gitmiş onun davasına mı düşücem, kime ne arkadaş günahı benim boynuma mı yoksa burada eleştiri yapanların boynuna mı. Bazılarının anneleri ya da babaları eşlerini aldatıyor ama kimse onlara laf söylemiyor neden çünkü duyulmuyor kimse tarafından bilinmiyor gizleniyor. Bu adamı sevmiyorum ama çıkıpta yargılayacak kadar günahsız değiliz. Karısını bıraktı ya da bırakmadı evlendi ya da evlenmedi bana mı düştü tasası size mi düştü teranesi arkadaş kendi hayatınıza özen gösterin sıktır edin milletin saçma sapan yaşantısını. Herkes kendi bacağından asılcak. Mustafa cecelinin yaptığını size sormayacaklar.
Ceceli'nin sanatçı kimliği zedelendi. Evleneceği yoktu belki de. "Siz hiçbir şey bilmiyorsunuz." gibi saçma açıklamalar yaptıktan sonra kendini temize çıkarmak için evlendi gibime geldi... Cecelistler bile saldırdı yani siz düşün o kariyer nasıl kurtulurdu? Umarım bu çözüm olmadığında eski eşine çamur atmaz...
insanların özel hayatı beni ilgilendirmez topluma mal olmuş insanların biraz daha örnek insan olması gerekirken bazen böyle kötü örneklerde olabiliyor sanatıyla gündeme gelse daha güzel olurdu para insanı değiştiriyor demek ki :)
Muhtemelen anlaşıldığı gibi hamile ya da aileler arasında çıkan sorunları bastırmak icin kıyılan bir nikahta olabilir sonuç yda neden ne olursa olsun yaptıkları bir karaktersizlik timsali
İkisinide sevmiyorum. Mustafa cecelinin kendi hayatı ama adam o kadar düzgün bir kişilik ortaya koymuştu ki ne kadar bastirilmis duyguları varmış. Elinde patladı valla
O herkesi kınayan dindarlar haftalardır dedikodu, gıybet yapıyor. sanki sizin yaptığınız günah, ikiyüzlülük değil. Bizene adamın özel hayatından, belkide gerçekten aşıktır. Ben müziğine bakarım.
sevince.. sevince.. durma durma koş ardından.. zaman yoktur git aşkı iste ondan... sevince tüm insanlar bir başka.. sevmek bil ki dogmaktır yeni baştan.. diyo erkin koray :)
daha önceden de ilişkilerinin (ceceli evliyken) olduğunun kanıtı bence..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dedikoduyu ne çok seviyorsunuz arkadaş ya. Sanki kimse boşanmıyormuş gibi, sanki herkes mutsuz olsada evlilik surdürmek zorundaymış gibi. sanki tek aldatan ceceliymiş gibi. Büyük konuşmayın başınıza gelir.
Valla kusura bakmada bu zamana kadar kendini çok duzgun birisi hacı hoca olarak gösteripte evliligini Selin için bitirip eşini ve çocuğunu yüz üstü bırakıp giden birisi olduğu için kızıyoruz olduğu gibi gosterseydi kendini rol yapmasaydi belki bu kadar tepki almicakti bilemiyorum ama ne olursa olsun ve kim olursa olsun bu hareketlerle kendi karaktersizligini gösterir
Aldatmak kötü tamam da erkeklerin %50 si yapıyor. Boşandığı eski eşinide magdur etmedi dünyanın tazminatı ve milyonluk ev bırakmış. Bu kadınıda magdur etmedi , adını lekelemedi evlendi. Ne adileri var yoksa, iki kişiyide magdur eden.
Evliyken yapacağı kadar zina yaptı zaten 😀 haciymis başkası için eşini ve çocuklarını bırakıp gidenden hacı mi olurmuş o kadinla o çocukların ahi yeter ona öteki tarafta
En İyi Cevaplar