Magazin Ebru Şahin ve Cedi Osman ikilisi neden bu kadar abartılıyor? burcugül255 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ebru şahin normal bir kız dışarda bundan sokakta aynısı ve daha güzelleri var cedide yakışıklı değil sadece tatlı bi yüzü var ama yapıyor herkes bunlara abartilyormu sizcede? Ebru Şahin ve Cedi Osman ikilisi neden bu kadar abartılıyor? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Joselynn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ebru Şahin'i bilemem ama Cedi'yi görünce eriyorum resmen. Çok karizmatik geliyor bana. 0 2 Yorumla burcugül255 +1 yıl Hiç karizmatik değil ya 2 metre boyu var kumaş pantolonla gomlekte hiç yakismamis gerçekten 😂 Joselynn +1 yıl Bu yoruma katılamıyorum maalesef sjsnsjsjsjdjdkd
vitamaeternam Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 1 kisi abartınca herkes abartıyo sürü psikolojisi işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ünlüler diye öyle abartiliyor zaten disarida dedigin gibi bundan beş daha guzel kizlar var 1 1 Yorumla burcugül255 +1 yıl Valla okadar çok seviyolarki bunları kıskanıyorum 😂 Yorumla
sasukeeee11 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Cedinin eski bir kız arkadaşı vardı. Cedi ünlü olunca bıraktı onu :d o gün bugündür sevmem boş biri 0 2 Yorumla burcugül255 +1 yıl Deniz demi 9 yıldır sevgililerimis ama cedi ozamanda unluymus Yorumla sasukeeee11 +1 yıl Şimdisi kadar değildi Yorumla
Tost-Mühendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çünkü güzeller, güzeller her zaman abartılır 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,2b cevap paylaştı. Çok sempatikler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ebru Şahin'i bilemem ama Cedi'yi görünce eriyorum resmen. Çok karizmatik geliyor bana.
Hiç karizmatik değil ya 2 metre boyu var kumaş pantolonla gomlekte hiç yakismamis gerçekten 😂
Bu yoruma katılamıyorum maalesef sjsnsjsjsjdjdkd
1 kisi abartınca herkes abartıyo sürü psikolojisi işte
ünlüler diye öyle abartiliyor zaten disarida dedigin gibi bundan beş daha guzel kizlar var
Valla okadar çok seviyolarki bunları kıskanıyorum 😂
Cedinin eski bir kız arkadaşı vardı. Cedi ünlü olunca bıraktı onu :d o gün bugündür sevmem boş biri
Deniz demi 9 yıldır sevgililerimis ama cedi ozamanda unluymus
Şimdisi kadar değildi
Çünkü güzeller, güzeller her zaman abartılır
Bu ikisinin yaptıkları ile neden ilgileniyon :D
Çok sempatikler
ilgilenmiyorum