Buket Aydın tükürdüğünü yaladı Emir Sarıgül'le barıştı. Sence nedeni aşk mı, para mı? Yoksa intikam mı?Sarıgül, geçen gün teknede Sibel Can'la yakalanmıştı. Buket aydın da asla barışmam. Ondan utanç duyuyorum demişti. Daha ağzına gelen her şeyi saymıştı. Hepsini yuttu. Gitti barıştı.
Buket Aydın "Utanç duyuyorum" dediği Emir Sarıgül ile yeniden birlikte! Sence neden barıştı?
Arkadaşlar insanlar sinirliyken her şey diyebilir her şeyi düşünebilirler hani o an o piskolojide değiliz ve o an onu biz yaşamıyoruz yerli yerinde biz olsaydık belki daha iğrenç daha kötü şekilde açıklamalar yapardık utanç diyorArkadaşlar insanlar sinirliyken her şey diyebilir her şeyi düşünebilirler hani o an o piskolojide değiliz ve o an onu biz yaşamıyoruz yerli yerinde biz olsaydık belki daha iğrenç daha kötü şekilde açıklamalar yapardık utanç diyorum demiş ve siniri geçince barışmış bunda bir şey yok çokta takmayın yani.
Para tabiki de, bak ebru gündeşin haline reza zarrab la evlendi hayırsever işadamıyla! Sonra gördü hayırseveri boşandı. Dicem şu parayla güçle bazı kadınları büyülemek çok kolay. Erkekler bu kokuyu alınca yapışıyorlar. Tabi her ünlü kadının böyle olmadığını biliyoruz. Bu birazda kişilik meselesi. Genelde sonradan görmelerde böyle bir durum var.
Bence mevki ve elbette istikrarı olan para bunun nedeni. Buket bence Emir'i kafasında bitirdi.. Gerçi Buket'in paraya da çok ihtiyacı olduğunu sanmıyorum spikerlikten ama onu da buna dayanarak bitirdi.
Emir Sibel Can olayının demek ki mantıklı bir açıklamasını yaptı...
Sadece para olduğunu düşünmüyorum. Bir kadın sonuçta, duyguları da var... Tanınan bir kişi, alışkanlıkları olur insanların, ancak yürümüyor ise zor... Yeniden duygulara yenik düşer, hele ki bir yaştan sonra insanlar, yeni den bile korkarlar...
Tükürdüğünü yalamak ya da dönmek mi diyelim ne demek isterseniz deyin bu konuda hükümetin üzerinde tanımam o yüzden bu çok çok çok normal bir durum :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sebebin aşk olmadığı kesin, para olsa onun yerine birçok alternatif bulabilirdi. İntikam ya da kıskançlık gibi görünüyor. Sibel Can'dan daha iyi (!) olduğunu ve o yüzden tercih edildiğini de söyler yakında.
@SosyoPsikopat pislik erkek çok asıl sorun neden bu pisliklerin sevildiğini onuda kendi cinsine sor. ben sordum neden pislik olduklarını kızlar bayılıyor dediler
topunuz aynı olduğu için onca zaman geçmiş birini bırakıp başkasıyla tekrar başlayıp yine aynı şeyleri yaşamaktansa onla devam ediyorlar çünkü biz sizin gibi önümüze gelene yavşamıyoruz
@SosyoPsikopat böyle saçma sapan bahane olmaz. topunuz aynı mı diyorsun? o zaman bende sizin topunuzun ne olduğunu söylim. menfaatçi paragöz zengin diye metreslik bile yapan tipi var diye ağzına etse ses çıkarmayan. efendi erkek gördüğpünde uzak duran 2 tokat çakana aşığım diyen tiplersiniz. siz böyle olduguınuz için o erkeklerin topu öyle.
@SosyoPsikopat hee hani işinize gelmeyince amca deiğiniz erkeklermi? yoksa sana 14 yaşında sübyancılık yapan erkek mi? haha belli ikinizinde ne mal olduğu