Oğuzhan Koç eski sevgilisinin kız arkadaşı Demet Özdemir ile sevgili oldu, ortalık karıştı. Biten ilişkiye sadık kalabilir misin?

Merhabalar..
Oğuzhan Koç ve yeni ayrıldığı Yağmur Tanrısevsin
Oğuzhan Koç ve yeni ayrıldığı Yağmur Tanrısevsin
Magazin olaylarına pek ilgi duyan biri değilim ama bugün konuşulan bir konu gerçekten bomba gibi magazin gündemine düştü. Benim bu haberi soru olarak sormamın nedeni ise magazinsel boyutu değil, aslında herkesin başına gelebilecek bir durum olmasıydı..

Konu şu;
Oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç yine kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Tanrısevsin ile uzun bir birliktelik yaşıyor. Ancak yakın bir zaman önce ayrılıyor..

Eski sevgili Yağmur Tanrısevsin'in de yakın kız arkadaşı olan Demet Özdemir'le Oğuzhan Koç yeni bir ilişkiye yelken açınca olanlar oluyor..

Zira bu ilişki bu fotoğrafla resmileşiyor.
Yeni aşkın ilk fotoğrafı
Yeni aşkın ilk fotoğrafı
Hani akıllara gerçekten bir söylenti mi, yoksa Demet ile yağmur yakın arkadaş mı diye soru işaretleri gelse de fotoğraflarla bu doğrulanıyor..
İki iyi arkadaş olan Yağmur Tanrısevsin ve Demet Özdemir
İki iyi arkadaş olan Yağmur Tanrısevsin ve Demet Özdemir
Bu bile insanı iğreti etmeye yeterken Oğuzhan Koç'un birde üstelik Yağmur'dan önceki nişanlanma arifesine kadar gelen ilişkisi Zeynep koçak ile de Demet Özdemir'in arkadaş olduğu ortaya çıkıyor.
Zeynep Koçak & Demet Özdemir
Zeynep Koçak & Demet Özdemir
Başta da belirttiğim gibi benim ilgimi çeken, olayın magazin tarafı değil.. Çünkü bu sanat camiasında değil herkesin başına gelebilecek bir durum..

Şahsen benim için asla kabul edilebilinir bir durum olmamakla beraber etik ve ahlaki değil..
Ne Oğuzhan Koç, ne de Demet Özdemir için hoş olmayan bir durum. Tepkiler de zaten bu yönde..

Bir Twitter yorumunda "Allah düşmanıma bile Demet Özdemir arkadaşlığı vermesin.." diyordu

Oldukça ağır bir yorum gerçekten..

Peki sen arkadaşının eski sevgilisiyle ilişki yaşar mısın?
ya da eski sevgilinin yakın arkadaşıyla ilişki yaşar mısın?

Asıl sorum;

Biten bir ilişkiye sadık kalabilir misin?

#funda
Oğuzhan Koç eski sevgilisinin kız arkadaşı Demet Özdemir ile sevgili oldu, ortalık karıştı. Biten ilişkiye sadık kalabilir misin?