Merhabalar.. Oğuzhan Koç ve yeni ayrıldığı Yağmur TanrısevsinMagazin olaylarına pek ilgi duyan biri değilim ama bugün konuşulan bir konu gerçekten bomba gibi magazin gündemine düştü. Benim bu haberi soru olarak sormamın nedeni ise magazinsel boyutu değil, aslında herkesin başına gelebilecek bir durum olmasıydı..
Konu şu; Oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç yine kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Tanrısevsin ile uzun bir birliktelik yaşıyor. Ancak yakın bir zaman önce ayrılıyor..
Eski sevgili Yağmur Tanrısevsin'in de yakın kız arkadaşı olan Demet Özdemir'le Oğuzhan Koç yeni bir ilişkiye yelken açınca olanlar oluyor..
Zira bu ilişki bu fotoğrafla resmileşiyor. Yeni aşkın ilk fotoğrafıHani akıllara gerçekten bir söylenti mi, yoksa Demet ile yağmur yakın arkadaş mı diye soru işaretleri gelse de fotoğraflarla bu doğrulanıyor..İki iyi arkadaş olan Yağmur Tanrısevsin ve Demet ÖzdemirBu bile insanı iğreti etmeye yeterken Oğuzhan Koç'un birde üstelik Yağmur'dan önceki nişanlanma arifesine kadar gelen ilişkisi Zeynep koçak ile de Demet Özdemir'in arkadaş olduğu ortaya çıkıyor. Zeynep Koçak & Demet ÖzdemirBaşta da belirttiğim gibi benim ilgimi çeken, olayın magazin tarafı değil.. Çünkü bu sanat camiasında değil herkesin başına gelebilecek bir durum..
Şahsen benim için asla kabul edilebilinir bir durum olmamakla beraber etik ve ahlaki değil.. Ne Oğuzhan Koç, ne de Demet Özdemir için hoş olmayan bir durum. Tepkiler de zaten bu yönde..
Bir Twitter yorumunda "Allah düşmanıma bile Demet Özdemir arkadaşlığı vermesin.." diyordu
Oldukça ağır bir yorum gerçekten..
Peki sen arkadaşının eski sevgilisiyle ilişki yaşar mısın? ya da eski sevgilinin yakın arkadaşıyla ilişki yaşar mısın?
Yakın arkadaşımın eski sevgilisi ile benim işim olmaz yakın bir arkadaşım daha ortada ayrılık yokken sevdiğim insan dediğim kişi ile yanlış bir durum içerisinde girdi bunu affetmeyi maalesef ki seçmiş bulundum göz ardı ettim bana yaptığı ikinci farklı hatadan sonra ayrılık oldu Tabii ki yakın arkadaşım dediğim kişi ile görüşmüyorum
Magazinli-hele ki Oguzhan li basligi gorunce hic bakmamistim (simdi de bakmiyorum gerci, direkt yaziyorum), ta ki azonce kahvaltida tv de gorene kadar.
Yahu bu adamdan zaten ilk gunden beri hoslanmam, kah mizacindan, kah gereksiz sarki (!) lari-kulak tirmalayan sesinden, yani karakteri belki eyidir hostir ama tanismadigim adamin karakteri de beni cok baglamaz.
E bu profildeki birinin de boyle guzel insanlarla arka arkaya iliski yasayabiliyo olmasi biz yalnizlara hakkaten koyuyo ya. Yani arka arkayasi yetmiyo hatta arkadasiymis falan dinleyemeyecek raddeye getirtebiliyo karsisindakini. Adaletin bu mu Eros..
Senin soruna gelince, biten iliskiye sadik kalmamak dost kazigi ya da saygisizlik-bir tur kismen sadaksizliktir bakinca. Ama "gonul ferman dinlemiyor" diye sarkisini bile yapmislar. Vardir bi bildikleri diyenlerin 🤔
dünya yıkılacak arkadaslarımdan birinin eski iliskisi ile yakınlasmam asla asla asla eski sevgilimin cevresinden bir hatun ile selamlasmam bile :) yalnız oguzhanda en guzele dogru ivmeyi arttirmis :))))
Bende seninle aynı fikirdeyim. Devir böyle diyenlere de inanmıyorum. Bana eski kafalı diyorlar. Desinler. Ahlaksız olmaktansa eski kafalı olmak yeğdir diye duşunmekteyim Ozan'cım. 😊 Yorumun için teşekkürler..💜🌷
Yahu oluyor böyle şeyler hayatta.. hele ünlüler camiasında çok daha sık oluyor. Normal hayatta da çok. Benim arkadaşım eski sevgilisinin kardeşi ile evlenmişti bile... ben de yaşadım böyle ilişki. Yaşamadan önce tüüüüü dediğin şeyler gün gelir başına gelir. Kıyamet kopmadı, kimse ölmedi... sadece gönüller bir oldu 😄 ne yapalım şimdi ölelim mi? Öldürelim mi? Yani var ya hayatta her şey mümkün be..
Çoğu insan saygı duymuyor zaten. Ama tecrübe edince eleştirmemeyi öğreniyorsun, öğrenmekten daha çok idrakına varıyorsun. İnsanoğlunun başına her şeyin gelebileceğini anlıyorsun. Bunu tecrübe etmeden de idrak etmek mümkündür belki ama bir musibet bin nasihatten daha tesirlidir dedikleri doğrudur
Attan inip eşşeğe binmiş örneğine verilecek en güzel foti bu olabilir ya. Hayır bi de oğuzhan sanki fanıyla foti çeker gibi töbesteyşıın jshdjsj bizımla değilsin demeett dostuna pıçak salladınn
Bu ünlülerde bir tuhaf ya, adam/kadin Mi kalmadi dicem neyse ya bana ne. Ben eylendim hevesimi aldim oyuncagimdan arkadsim simde biraz da sen oyna der Gibi.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Oğuzhan Koç eski sevgilisinin kız arkadaşı Demet Özdemir ile sevgili oldu, ortalık karıştı. Biten ilişkiye sadık kalabilir misin?