Soruma Hoşgeldiniz su kuşlarım:) Hepimizin yakında tanıdığı bir isim oldu kendisi. Gerek dansları ile gerekse yaşadığı ilişkiler ile yine gündemimize düştü. Evet evet Demet Özdemir'den bahsediyorum. Ekranlarımıza en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile geldi kendisi. Gelelim aşk hayatına. Aşk hayatı boyunca birbirinden yakışıklı ünlü ile birlikte olan Demet Özdemir' in yeni sevgilisi olay oldu. Evet evet size o ismi açıklıyorum Kerem Bursin. Demet Özdemir 'in eski sevgilileri de dikkat çekti. Lider Şahin , Yusuf Çim , Furkan Palalı, Efe Duru, Oğuzhan Özyakup, Seçkin Özdemir, Can Yaman gibi isimler olduğu da dikkatten kaçmadı. Demet' in takipçileri olayın üstüne ' Demet bir ara ver ' derken Kerem' in takipçileri ' Serenay kaybetti' dedi. Umarım uzun süreli bir ilişki olur. Siz ilişki de çapkınmısınız?
Demet Özdemir durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Siz ilişkide nasılsınız?
Umarım uzun süreli bir ilişki mi olur ahajdjslşalsşs demet zaten her dizi çektiğiyle sevgili oldugu için, bu seferkiyle sevgili olmamış ona bir şaşırdım zaten. Sadece eğlenmelik bir ilişkiye nasıl başlıyorlar anlamıyorum. Güven yok ki ortada nedin ilişkisi yani
Kerem Bursin'i hala Serenay ile çok yakıştırıyorum. Keşke ayrılmasalardı. Evet Demet gerçekten turnayı gözünden vurmuş Can Yaman'dan sonra Kerem mucize gibi bir şey olmuş onun için. Mutlu olsunlar bari ne diyelim
İkisini de gram beğenmem ama niyeyse baya yakıştırdım bu çifti. :D Ben ilişkide terminatörüm vallası. İlgi istesen göstermem, kavga ederim hep. Ne bileyim değişik bir modelim bence asdf
Bu kızı hiç sevmiyorum hele en son bir şampuan reklamı çekmiş gözleri şaş gibi bakıyor ekrana 😂😂sevgilisinin gözünden ona bakamadığımdan dolayı hiç sevmiyor hiç hoş bulmuyorum bu kızı oğlana yazık olmuş
Ikisinin resmini görünce Dizi film yapacaklar zannettim sevgili haberleri mi çıkmış ben pek inanmadım da inşallah değillerdir Çünkü hiç uykum yok bu arada Demet Senin hızına kim yetişebilir ki sevgililersede kimin s**kinde 😂
Bu adam karizma ya 😂 Yerinde olsam Demet Özdemir’den daha güzellerini bulurdum. Çapkınlık konusuna gelirsek evet çapkınım. Ama birini sevince çapkınlığım kalmıyor
Normalde sevmem bu magazin konularını kim kiminle ne yapmış ama madem sordun cevapliyim turnayı gözünden felan vurmam ben sevdiğim adamı alırım olur biter :)
Ben ne zaman "durdu durdu turnayı gözünden vurdu" dedirteceğim :( Kerem Bürsin ile ilişkisinin uzun süreceğini düşünmüyorum. Açıkçası pek yakıştıramadım 😶
Bu kadın şaka gibi bir şey. Sürekli sevgili değiştiriyor. Yürütemiyor da hiçbirini sjdj Kerem Bursin'den sonrasını da merak ediyorum. Piyasada adam kalmadı.
Bu Demet Ozdemirin de sevgili olmadigi bir ben kaldim he her cicekten bal aldi mubarek dhsmnf çiçeğin altını çizerim tüm manitaları çiçek gibiydi fhkznf
Abi anlamadıgım konu ne biliyor musunuz? Evlenmeden önce vajinal seks yapıldığında cennete girebiliyor muyuz yoksa giremiyormuyuz Bildigim tek nokta evlenmeden once ya da evlendikten sonra anal seks yapıldıginda cennette giremiyorsun ama samimi bir sekilde bir daha yapmamak sartiyla tovbe edersen kabul oluyormus
Hiç duymadım ama güzel olmuş gibi görünüyor, Serenay Sarıkayadansa Demetle daha uyumlular bence ama ben Hande Doğandemiri daha çok yakıştırıyorum Kerem Bursine. Ne diyelim. Mutluluklar
Demet varsa uzun sürmesi imkansız. Kadında Bipolar gibi bir sorun var adeta.. Garip bişi.. Sürekli duyguları anlamsız değişim içinde. Kerem net insandır. Öyle olmasa Serenay gibi ne yaptığını bilen biriyle uzun sürdüremezdi.