Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken görüntülenen Demet Özdemir: "Aramız bozulmadı" dedi. Sizce barışacaklar mı?

Geçtiğimiz sene 28 Ağustos'ta evlenen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti 8 Mayıs'ta 5 aylık evliliklerini bitirerek boşandılar.

Boşanmalarının ardından, arkadaşlıklarını devam ettirme kararı aldılar. Özdemir ise dün Koç'un evinden çıkarken görüntülendi.

Muhabirlerin "Oğuzhan Koç da evde onunla da konuştunuz galiba?" demesi üzerine gülerek karşılık veren oyuncu, "Anlatacağımı düşünmüyorsunuz herhalde. Hiçbir zaman aramız bozulmadı" şeklinde konuştu. Peki sizce bunlar barışma sinyalleri mi, ne düşünüyorsunuz?

Oğuzhan Koçun evinden çıkarken görüntülenen Demet Özdemir: Aramız bozulmadı dedi. Sizce barışacaklar mı?
Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken görüntülenen Demet Özdemir: "Aramız bozulmadı" dedi. Sizce barışacaklar mı?
Cevapla