8 ay önce evlenmişlerdi. Uzun süredir boşanma kararı iddia ediliyordu ama bugün ortak açıklama yapmışlar.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 8 ay önce evlenmişlerdi. Uzun süredir boşanma kararı iddia ediliyordu ama bugün ortak açıklama yapmışlar.

Ikisine bakıldığı zaman bu evliliğin uzun sürmeyeceği az çok belliydi bir tek şunu anlamıyorum Evlilik önemli bir durum bunu çocuk oyuncağına çevirip bir anda evlilik kararı alıp üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra yapamıyoruz edemiyoruz anlaşamıyoruz deyip çabucak boşanma kararı almayı anlayamıyorum
Hayır umurumda bile değil çünkü kim kiminle evleniyor ya da ne karıştırıyor bunları takip edecek kadar işsiz değilim. ama zaten önemli olan güvendiğiniz karakteri olan biri ile evlenmektir. işte para veya dış görünüş siz huzur getirmediğinin kanıtıdır. bu yüzden de evlenmeden önce her zaman için doğru kişiyi bulduğunuzdan emin olmalısınız yoksa üzülen taraf her zaman için siz olabilirsiniz.
Flört şekil değiştirdi..
Toplumun temelini derinden etkileyen evlilik gibi kutsal bir müesseseyi de kirletmeye başladılar..
Sevgiliden ayrılır gibi eşinden ayrılmaya başlandı.. Ayaklar altına alıyorlar..
Ramazan Ramazan belâ okumak istemiyorum ama Allah bunları bildiği gibi yapsın..
Bizler evliliği çiğnetmeyeceğiz..
Ünlü evlilikleri bile bile lades. %5'lik kısmı hariç tamamı 2 yıl içinde boşanma garantili. Üzerine bi de mal paylaşımı, nafaka kavgaları yapıyorlar. Ben ünlü olsam kesinlikle ünlü biriyle evlenmem, zaten ünlüyüm halktan seveceğim güzel kültürlü bana uygun birini bulurum, sessiz sakin bir evlilik hayatı geçiririm mis gibi.
Cevap
45Cevap
Hepsi reklam için evlenip boşanıyor gadası
ben anlamıyorum ya nasıl evlilik sürdürülmüyor
para var şan var şöhret var aşk ve sevgi var ki evleniyorlar
ama gel gör ki geçinemiyoruz diyorlar
biz maddiyat açısından evlenemiyoruz o yüzden geçinemiyoruz
ama parayla da olmuyor parasız da olmuyor anlaşılan
Merve Boluğur 'un 3 ay evliliğinden sonra rekor bunların 😂8 ay nedir ALLAh aşkına ya 8 ayda ne anladilarda hemen böyle bir karar aldılar bu ünlüler için evlilik çocuk oyuncağı resmen yazık sevgi, sadakattan yoksunlar resmen şu an sadece Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 'i tebrik etmek lazım 6 seneyi tamamlandıklari için
Evet işte asıl mesele bu; evlenmek değil, evlendikten sonra ortaya çıkan gizli saklı kişilik özellikleri. Aynı çatının altında birbirini yiyen iki çift.
şşşş bacım soğanın tanesi olmuş 8 lira etin kilosu 300 lria sen oğuzhan boşanmasından dem vuruyorsun daaa haklısın senin olduğun yerde bunlardan sana ne dimi soğan patates geçim sıkıntısı, sen şimdi bir de gelir iktidar lehine oy kullanıp benim halkımın geleceğini de köreltirsin
Yakışmak yetmiyor bazen.. gönlüne yakışmıyorsa bir insan fizik olarak ne kadar yakışsanda faydası yok... ünlülerde sürekli karşılaşılan bir durum genellikle dedikodular paparaziler ilişkilerini bitiriyor ünlüleri...
Yakışıp yakışmadıklarını bilebilmem için onlarla zaman geçirip karakterlerini tanımam lazım. Fotoğraflarda güzel çıkan her çifte yakışıyor demek ssdece güzel çıkıyorlar anlamını taşır. Yakışmak başka bir olay
Böyle binbir gösteriş, binbir sahte aşk gösterisiyle evlenen insanlar boşanınca içimdeki fesatlık gıdıklanıyor, bi zevkleniyorum. Ayıp ama valla böyle hissediyorum.
Hayır hiç yakışmıyorlardı. Demet Özdemir'in yanına maço görünümlü, sert bir erkek yakışır. Oğuzhan'ın yanına ise çıtı pıtı, minyon bir kız yakışır.
Şaşırmadım yakışmıyorlardı ve zıt karekter gibi ve oğuzhanın evlılık insanı olmadıgını cok gösterdi aslında zamanında ama neyse bi arkadasa bakıp cıkma evliliği normal artk ünlülerin evliliği
Hiç mi hiç umrumda değil isterlerse tekrar evlenip tekrar bosansinlar şu ünlü lakabını almış kişilerin hayatlarını araştıran insanlara da çok gıcık oluyorum bu kadar işsiz olmak çok saçma
Genel olarak ünlülerin ilişkilerini samimi bulmuyorum. Gündem olmak için yapıyorlar. Evlendikleri zaman maksimum 1 yıl sürüyor evlilikleri genellikle. Havadan sudan sebeplerle ayrılıyorlar😂
Ünlüler evlilik yürütemezler rahat yaşamaya alışmışlar evlendikten sonra eski hayatları olmuyor öyle basit drğil bu işler
O değil de daha yeni iddiaları reddetmemiş miydi bu kadın neyse zaten olmazdı ve yakışıyor da değiller. Beni ilgilendirmez
Amaaaan yaaaa çok yakışıyolardı hüüüff hüühühühühühühü çok üzüldüm napcam şimdi bu haber sonrası ölürüm kederden
Hayır yakıştırmıyordum. Ayrıca düğün hazırlıkları masrafları bilmem ne evlilik süresinden uzun sürdü sanırım. Yazık gerçekten.
bu oğuzhan zamanında ciddi ilişkisi olan zeynep’in ahını almadıysa bende nir şey bilmiyorum
Belkide reklam evliliğiydi magazin okadar ünlü düğün vs. ya da birisi birileriyle samimi oldu kıskançlık olunca kavga ettiler ya da okadar kişi var çevrelerinde biri dolduruşa getirdi. her şey olabilir
evlilik bir çiftin bribirine ykaış yakışmaması ile alakalı olacak kadar sığ bir kurum değil
Şaşırtıcı bir durum değildi hatta uzun bile sürmüş denilebilir.
Şu dizilerde adamlarla öpüşüp sevisen kiz değil mi o
Çocuk oyuncağı mı ya böyle haberler görünce üzülüyor insan
Kadınlar ya boşanıyor ya da aldatıyor diye düşünüyorum evlilikten soğudum
bruh evlilik öyle basitlenmiş ki madem boşancaksınız evlenmeyin
Ne bilelim yakisiyolsr mi yakismiyolar mi tek derdimiz demetle oguzhanin evliliği zaten
Ee yalanlamamışlar mıydı? Zaten yakışmıyorlar mk ne alaka bu ikisi ben anlamamıştım
üzüldüm gerçekten..
her boşanan çifte üzüldüğüm gibi..
Annem demişti bu kız durmaz onla diye shehej doğru bilmiş 😂😂😂
Wjjwkwkak bunlarında 1 sene sürmedi ünlülerin çoğunun para için evleniyor zaten 🤣
Çok üzüldüm gerçekten Allah kahretsin
Baştan beridir yakışmıyorlardi hem top hem huy bence demete can yaman gibi birisi lazım Oğuzhana da kısa boylu bi kız daha minyon
Ya bunlar icin evlilik diye bir şey yok egelencesine evleniyirlar gündem olmak iicn yani
çok da fifi, ister boşansın ister amuda kalksın hiç umurumda değller
bu arada yakışmıyolar, kız çok daha hoş bir kız bence
Oyuncuyla evleniyorsan başkalarıyla öpüşmesini yiyişmesini göze alarak evleneceksin. Sonradan böyle sıkıntı oluyor işte
Ünlülerin evlilikleri evcilik oyunu zaten şaşırmadım
Valla hiç yakışmıyorlardı.
Baştan belliydi zaten.
👍👍👍
Neden öyle oldu ya :(
Hiç yakışmıyorlardı 😏
Yazık o kadar düğün masrafına
Yaaa oğuzhaaaaaannnnn... yaaaaa çok üzüldümmmm😔
yoo hiç de yakışmıyolardı
Evlenme daha iyi 8 ay ne
Ünlülerin çoğu böyle, şaşırmadım
Çok uzun süre evli kalmamışlar mı ya? 😅
Hangi ara dere evlendiler 😀
Mın üzerinden inmiyorlar para nelere Kadir
Hiç yakışmıyorlar bu arada
çok umrumdaydı
ben 5 ay diyodum 8 ay yine iyi dayanmışlar
İkisini de sevmiyorum valla umrumds değil
aa aşka inancım kalmadı (mal kız taklidi)
Evliliği oyuncak haline getirdiler. Çok yazık.
Hayırlısı olsun
Ne ara evlendiler de boşanıyorlar
Ciddimisin bunlar bosaniyomu
Hayır, yakışmıyorlardı.
Yakışmıyorlardı zaten amaan
Ben hiç yakıştıramamıştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?