Ufuk Özkan:
"Boşansak da hala görüşüyoruz. Sadece evleri ayırdık." açıklaması yaptı. Boşandığınız eşinizle görüşür müydünüz? Bu bir medeniyet göstergesi mi?

Ufuk Özkan:
"Boşansak da hala görüşüyoruz. Sadece evleri ayırdık." açıklaması yaptı. Boşandığınız eşinizle görüşür müydünüz? Bu bir medeniyet göstergesi mi?
önüne gelen insana ''günaydın'', ''merhaba'', ''iyi günler'' demek ve o önüne gelen insandan gayet güzel, gayet içten bir karşılık almak. metroda, otobüste sanki sessizlik yemini edilmiş gibi; sakin, sessiz bir ortamda seyahat etmek, telefonda bar bar bağra bağra saçma sapan muhabbetini tüm vagona dinleten birine katlanmak zorunda olmamak. heryere bisikletle gitmek. bisiklete bindiğin için can güvenliğinden endişe etmemek. gecenin saat ikisinde (rakamla 2) barda kendi halinde takılan ve hiçkimsenin rahatsız etmediği, rahatsız etmeyi aklından bile geçirmediği yalnız bir kadın görmek bunlar medeniyet göstergesidir...
katılıyorum yazdıklarınızaa
Çocuk varsa elbette görüşülür. Ama çocuğun olmadığı ve boşandıktan sonra bile "arkadas olarak görüşüyoruz" açıklamaları bana samimiyetten uzak ve anlamsız geliyor.
çocuk varsa tabii mecburi ama onun dışında bana da samimi gelmiyor, madem iyi anlaşıyodun neden boşandın.
Cevap
10Cevap
Çocuk yoksaa görüşmemm ki çocuk varsadaaa çocuğu bahane ederek sürekli görüşmezdim sevmiyorum böyle şeeyleri madem iyi anlaşıyordun neden bosandın " bende izledim bu haberi..
Bitmiş duygularin gostergesi. Eskilerden kimse aşik olduğu adamin kadinin arkadasi olup yeni evliligini ilişkisini dinlemek istemez.
evet hala duyguları olsa kıskançlıktan arkadaş kalamazlardı
yani bu gayet normal insani bi durum olmalı medeniyeti okadar indirgememek lazım
Abi madem anlaşabiliyodunuz niye ayrıldınız aödöwöşwlfdwçeşfölele medeniyetle zerre alakası yok bu arada her gördüğünüz şeye etiket gibi medeniyeti yapıştırmayın
cidden doğru yani madem anlaşıyodun niye boşandın
Çocuk varsa tamam görüşüp konusurum ama çocuk yoksa görüşüp konuşmaya gerekte yok bence
yok bak arkadas kalalim seni nasil boynuzlayacagim izle demek istemis bence
asdalskdjlkajds sırf başkalarıyla görüşmek için boşanılmış gibi
dusunseniz esinden ayriliyor sun sonra onla arkadas olarak kaliyorsun peki neden veya neden evlendin ozaman arkadas olarak devem etseydin bunlarin hepsi manyak sorular kisacasi
katılıyorumm size
kasinlikle oyle birseyde birak gorusmeyi ayni sehirde bile durmam ne o beni nede ben onu ne yaptigini bikeyim diye sonusta ne olursa olsun bir yasanmislik bir gecmis var annenle babanla yapamadik larini esin veya kocan dedigin insanla yapiyorsun oyuzden bu konu bana asiri ters kaliyor
duyguları bitmiş demek ki bunların
duygusuz camis bunlar
saçmalık. çağdaşlık falan filan diye saçma sapan yaşam tarzı.
bence de. yarın bir gün hayatlarına başkaları girse ne olcak
Ahlâkî bir aykırılık yoksa bunu başaranlar insanlığın değerini bilenler.
anlaşıyorlarsa neden boşanmışlar.. şimdi başkalarıyla görüşecekler arada kıskançlık oluşmaz mı..
Ben karşıyım görüşmeye
Boşanmadanda evleri ayırabilirdiniz
Ben kapattığım sayfayı açmam. Sonuç olarak Mehmet Akif'in dediği gibi,
"Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar."
Çocuk yoksa görüşmek istemem varsa mecburen
çocuk önemli etken
cocuguma da alirim medeniyet hepsi onlarin olsun turk halki medeniyeti kacirmislar ellerinden hollada tarzi bir yasam burada olsa onlarasa medeniyet denir bizd be ters geldi ise o yolda ilerleyen herkes bu tarz olaylara medeniyet etiketi vurdu ozaman tamam bosandigim esime diyeyim bu aksam sevgilimle sizde kalacagim olur mu bunun neresinde medeniyet var bu dupe duz bak kizim senin eskini baska birisi yeni olarak kullaniyor demek biraz on goruslu olun hepinizi davet ediyorum arkadaslar
olabilir cocuk varsa ama cocuklar gormek isterse evimde degil ortak bir yerde ve kalabalik olan ozellikle alir gider ve gun sonunda ayni yere getirir birakir gider dogru olan bu zaten
Çocuk varsa mecbur görüşeceksin.
çocuk için görüşmek samimi olmayı gerektirmiyor ama bunlar samimi kalmış
Oyle olmuyor o işler. Boşanma zsten cocukları kahrediyor perişan ediyor bir de anne ve babalarının birbirlerine düşman ya da yabancı olması igice bitiriyor zavallıları.
Kimisi medeniyet kimisi de ayrılamamak
Olabilir ama çocuk varsa
herkes yoluna hesabı olması lazım
bence de yani yarın bi gün başkalarıyla görüşseler sıkıntı
Biz de boşandık ama görüşüyoruz hâlâ.
ne mutlu size
Cinsellik bile yaşıyoruz
:/ sizin durum biraz değişikmiş abi
Unutamadık birbirimizi
evlenin yeniden abi
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?