AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Pek önemli değil, Hande erçil. Bize ne faydası var.
peki senin koltuk altini bizim gormemizin ne faydasi var
Bence temiz, artı görmeye bilirsin.
koydugun icin gordum abicim
Bir daha bakma ablacım.
Çok güzel bir kadın gerçekten de ya oyunculuğunu izlemem de kendisi bayağı güzel
Aynaya bakıyorum da ben daha güzelim :P Gerçi ben müslüman değilim.
Zamanında kilosuyla ilgili yapılan linçler dışında kıymet bilmemezlik yaptığımızı düşünmüyorum
Begenmiyorum siradan geliyor bana
Oyunculuk olarak hic girmiyorum o konuya
Ortadoğulu dememek için Müslüman demek hmm peki :D
Giyimi ve yaşantısıyla gerçekten örnek bir Müslüman.
müslüman olduğunu ne biliyolar dine göre güzel seçmek de aşırı saçma güzellik ırkla olur
Tanri konusunu konusmak isterim
Evet güzel bir kadın ama aynısını oyunculuğu için söyleyemiyeceğim.
Hande erçel Müslüman mı? Şaşırdım, Müslüman olan biri bikinili pozlar verdiğini bilmiyordum?
Yorum güzel
Teşekür ederim
👍rica ederim
Müslüman biri bikinili fotoğraflara bakıyor ama demi, öyle iki yüzlüsünüzki insanı dinden soğutuyosunuz,
TV de sosyal meydanlarda, haberlerde, dergilerde hatta çarşıdaki iç giyim mağazalarının vitrinlerinde bile güzümüze sokar gibi sergiliyorlar. Sen de gelmiş bana dinden soğumak için bahaneler arıyorsun. Seni tebrik ediyor ve alkışlıyorum 👏👏👏
Gizli üye sende güya müslümansın açık saçık pozlara bakıyorsun? Kafanı kırarlar senin beynini boş yapmaya çalıştıracağını mantıklı konuş.
Bütün kemalistleri başımıza topladık yine
Yukarda çok güzel ve mantıklı bir yorum yazmışım, sende mantık yoksa ben bir şey yapamam.
Çok konuşma ikile ahlak bekçiliği adı altında burada kafa ütüleme, Müslümanlıktan bahsediyorsun madem haram kılmadı mı gözlerinizi haramdan sakının diye bakmışsın pozlarına kadının kendini ak çıkarıp poz verene laf ediyorsun. Bir bitmedi sizin gibiler..
Mantık senin kafana fazla zorlama
Şimdi buna sorsan namaz kılıyonmu diye vaktim yok der, sen Allahmısın milletin dinini imanını ölçüyosun,
@felakettin Gizli üyeye mi bana mı dediniz?
Çok şükür namaz kılıyorum ve sizler gibi iki yüzlü değilim. Hem Müslümanın diyip hem de açık giyinen bir modeli savunmuyorum. İkiniz de saçmalıyorsunuz şu an
@SaçaklıBebek hayır sana neden diyeyim, baksana milletin dinine konuşuyor sanki kendi her kuralı dört dörtlük yapıyormuş gibi
canım bebek Benim dinimi nasıl yaşadığımı nerden ve nasıl biliyorsun da bilip bilmeden konuşuyorsun?
Modeli savunmak jfkdk 😂 al işte sonra Türkiye neden gelişmiyor siz gibiler yüzünden gelişmiyor, burada mesele senin Müslümanım diyip bir başka müslümana çamur atman ve sen baktığın halde suçsuzmuş gibi gevelemen. Her neyse kafası boş insalara laf anlatacağıma duvara anlatırım yıldık sizin gibi ahlak bekçilerinden.
Ben sizin yaşamınız hakkında yorum yaptım mı, hayır. Siz neden benim nasıl yaşadığımı bilmeden yorum yapıyorsunuz? Ezebre kamulmayım benimle. Mantıklı ve doğru konuşun ki mantıklı bir tartışma çıksın ortaya. Yoksa ben sizin bu saçmalıklarınıza zaman ayıramam
Sen bu kadının hayatını dinini nasıl yaşadığını nerden biliyorsun?
Boş yaptın iyice hadi o kafanla mutlu yaşa.
Ben ahlak bekçiliğini yapmıyorum sadece büyük fotoğrafa bakıp sizin beynizdeki beyin var mı yok mu onu yaklamya çalıştım ama yokmuş.
Tamam bir sen akıllısın zaten he, neyse zamanıma yazık.
Müslüman adı altında modelleri normalleştirmeye çalışıyorlar. Müslümanlık model yoktur. Bikinili pozlar hiç yoktur! Buda büyle biline
He he.
@SaçaklıBebek it gibi peşinden koşarken bir kızı yatağa atmak için Müslümanlık yok hiç ortada ama lafa gelince peygamber bunlar
Seni Twitter da buraya aradılar? O kızların peşinden koşan yine sensin ve lafa gelince de Allah Allah diyen yine sensin. Kime ne anltıyorsun? Kişin zikri neyse fikri de odur. E sen bunları söylediğine göre sen yapıyorsun. Bu kadar basit
Allah ikinizi de muvaffak etsin yine de. Belki bir gün gerçeği gürürüsünüz. Hayırlı günler 👋
@felakettin artık bilemicem ne halt yediğini ama müslümanım diyor ama gözlerini haramdan bakmaktan sakınmıyor kafa çalışmıyor ancak konuşsun dursun. Birde sanki herkesin müslümanlığı bundan soruluyor gibi modelin müslümanlığını eleştiriyor. Sıktı şu avam ahlâk bekçileri neyse daha fazla söze gerek yok hadi iyi akşamlar.
Bu tür soruları eleştirmek ahlak bekçiliği olurken paylaşanlar ne oluyor peki, dünyanın iyilik meleği mi? Her şeyiniz çıkarcılık resmen. Sırf rahat yalıyayım diye, Allahın kurallarını görmezden geleyim diye biz olumsuz eleştiri yapınca hemen ahlak bekçiliği diye damga vurun. Ya hu ben senin yaşamına mı karıştım, sen içki içerken sana içme mi dedim? Eğer sana karlırsam ahlak bekçiliği yapmış olurum ki benşm büyle bir şeye hakkım yok ve yapmama da ama bazı iki yüzlüler Müslümanlık adı altında bir modeli örnek gösterip önplana çıkarıyorlarsa ben de gürüşümü söylerim. Bu ülkede fikir beyan etme üzgürlüğü var. Nokta.
Oke.
müslüman briide bikinlini kadina balio like atmaz
ay çok eğlenceliydi cok fena yedirtmişler sözlerini sana asdfghjkl
onlar işine geldiği gibi müslüman
Hadi diyelim ben işime gelince Müslüman oluyorum peki sizler nesiniz, iki yüzlü çakma müslümanlar? Hepinizin ne mal olduklarınızı çok iyi biliyorum. Bende bir kusur varsa şahsıma aittir, inancımda değildir. Ama sizler rahat yaşamak yaratıcısı bile inkar edecek duruma bile geliyorsunuz bazen.
Ben niye sizi kale alıp mühattap oluyorum onu da anlamdım. Sizler gibi basit insanlara zamanım yok, ne derseniz deyin. Akıllı olan biri tartışmada kimin haklı olduğunu açıkça anlar. Sinek çiçekten anlamaz ancak çöp ve b*ka konmayı bilir. Pis sinekler sizi
ben sana bişey demedim ki hande erçel vs için dedim
yemin ederim bizim sitede bir kız var Hande Erçel yanında halt etmiş Allah'ım Maşallah ya kız halimle düşüyorum ya resmen sshsh
Biz niye görmedik shshs
hande güzel ama o kadarda değil, meryem uzerli müslüman değilki ya muhammed müslüman değil demiş insan kendi ulan
meryem ateistmiş hem ben öyle biliyom
Turkiyede kizlar tipten kaybediyor
@Rudonix türk olunca illa müslümandami oluyo ya dkfkkfkg
Ben dini konuya katmadan konusuyorum
Meryem Uzerli Müslüman mı? Ayrıca yaşayışımız Müslümanca olmadıktan sonra neyin Müslümanlığından bahsedeceğiz ki 😣
Dunyanin en guzel orta doguda yasayan kadınları demek lazım müslümanoikla ne alakasi var komik olmus haha
Her şey iyi güzel hoşta Müslüman olup olmadığını nerden biliyorlar awk dhdjf
Ortadoguda dogan herkes müslüman olsaydi bu halde olmazdik
evet estetik güzeli benim g0tum bile bundan daha güzel
Bence dünyanın en güzel estetikli müslüman kadınıdiye seçilebilirdi.
Belki içlerimde müslüman olmayan vardır. Doğru olmamış
Hande ti takından görmüş biri olarak söylüyorum kız gerçekten güzel boyu posu endamı var yani hakkını yemeyin gerçeği daha güzel
Turkiyede güzel kadın yok. Hepsi tipten kaybediyorlar
Hande abartılıyor bin kat güzel kızlar var türkiyede handeden tek eksileri hande kadar ünlenmemiş olmak
Çok saçma ve alakasız. Ahlaksız ve estetik güzeli seselwrdi daha dogru
sen cok ahlaklisin demi
@gizemnnn ulan grrrizkali onun bunun altına yat, ornai burani milyonlara aç seyrettir resimler diziler videolar, kestir bictir yaptır şişirttir sonra Müslümanim de. Var mı böyle bir şey.
Ayrıca bynsiz aklina şunu s.,.,., ok.
Eğer gerçekten böylesi bir isimlendirme ile secildiyse emin ol, Hande ercelin inancı müslüman mı değil mi bildikleri bişey muhtemelen yok, sadece Türkiye'den diye ezbere müslüman lafını yapıştırıp İslam'a hakaret etmek için böylesi bir isimlendirme ile seçmişlerdir yüzde yüz.
Ayrıca evet ben onun yanında xennetligim, çünkü tırnağın bile olamaz onun bunun thumu olan bı s. kismis. Sen bile olamazsin
Çok daha güzel kalçaları ve ayakları olan kadınlar gördüm sırf ünlü olduğu için birini birşeye seçmek ne derece doğru acaba
güzel kız yalan yok ben sadece oyunculuğunu beğenmiyorum son zamanlarda güneşin kızlarında gayet güzel oynuyodu
Müslümanlıkla ne alaka ya dünyanın en güzel hristiyanı seçiliyor mu da en güzel Müslümanı seçilmiş. Yemin ederim Türkler kadar boş insanlar yok
Bizm siklarda banklarda hata aaa konfekyionda calsan ondan guzel kizlmz z var bakim var estetik var giyim kjsam var bunlarlaaa guzelll bncee
Hande Erçel çok güzel, çok beğeniyorum kendisini ve dizilerdeki karakterlerini. Ayrıca daha önce 2020'de de birinci seçilmişti bu site tarafından.
Yakın takipteyiz demek 😂😂
yoo ben onu çok seviyorum değerini biliyorum erkekler listesi açıklanmış mı çok merak ettiğim birisi var
Evet güzel kadın ama abartılacak kadar değil dudaklarda dolgu botoks hepsi var ve doğal hali ondan daha güzel olan birsuru ünlü var
Maşallah 7/24 namazlı niyazlı 😂
😂😂
Belki öyledir böyle yazmanız hiç etik değil 😅
Müslüman mı? Hande Erçel'e İslam'ın şartlarını sorsak sayamaz.
Bu müslüman mı sjjdd götü memesi heryeri açık sevişmek erkek kalmamıştır neyi müslümanlan bunun
Müslüman kadın giyim kuşamına benziyor mu o vatandaşın hayat şekli
Estetikle kendini en guzel yapani seçilsin. Hicbiri dogal degil
Müslüman mı? Bu kızla aynı lisede okuyordum ta o zamanlardan baya "şeydi" ne müslümanı
Hahahahah nasıldıı😂
@Selinkaraca98 dedikodu gibi olmasın canım da çıkmadığı erkek kalmamıştı ya başka söylentiler de vardı hatta, ama o zamanlar da güzeldi cidden
Şimdide öyle ki hala erkek değiştirip duruyor 😅 teşekkür ederim 🥰
Müslüman olduklarını nereden biliyorlar? Handeyi tam bilmiyorum ama Meryem müslüman değil diye biliyorum
Kıymetini bilememek ne alaka babamın kızı mı 😄
Meryem Uzerli Müslüman mı lan?
Gerçekten handeyi güzel mi seçtiniz?
Ne saçam bi kategorizasyon
Devrim Özkan'ın getir götürünü yapamazlar.
Aşığım bu kadına ya 🤩
Fahriye Evcen daha guzsl ya
Bence daha güzel kadınlar vardır
Bence de profilindeki fotoğraf çok daha güzel ciddi söylüyorum fake olmasa o da
Güzel kadın Allah var yani
Bana ne bana mı güzel
Kim seçiyor bunu Hande Erçel fanları mı
berguzar korel daha guzel bence
Müslüman olduğu alnından yazıyor galiba
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğu için.. vede çıkıp ateistim buyum demedi
@KaRa-MaSKee Türkiye Devleti müslüman bir ülkedir yasası kaldıralı çok olmuştu oysa ki? Siz geride kalmış olmalısınız
yasamı.. Türkler her daim islam dini mensubuydu.. her zamanda öyle olacaktır.. her yerde camiler var.. batılılar bile farkında ama sen değilsin
bu arada islamiyet ve müslümanlık arasında fark var.. anayasadaki değişiklikler pek önemli değil..
10 Nisan 1928 tarihinde yapılan değişiklikle Anayasa'nın 2 maddesinde yer alan “Türkiye Devleti'nin dini İslam'dır” hükmü çıkarılmıştır.
yabancılar Türkiye nüfusunun %89,5'u Müslüman' oldugunu biliyor tabi şimdi okula giden yeni yetme veletleri saymazsak kendilerini zeki sanıyorlar
Kıymetini bilip ne yapacağız ki? :)
Neler oluyor hayatta
Müslüman olduğunu nereden biliyorsunuz abi :D
Fillgap Müslümanlığı bilmiyor belli ki
Kadın güzel tabi ne olsun
Bu kızı çok seviyorum ya çok güzel
Müslüman kadınları bu mu temsil ediyor 😂😂
Onlar mine Tugayı gormemis galiba
Hayırda yarışalım günahda değil
Abartıldığını düşünüyorum
Napalım kıymetini bilip