Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok takıntılı bir düşünce, insanları dini inançlarına göre ayırıp sonra da o inanca ait insanlar arasından seçim yapmak...
Müslümanlar neden bu kadar takıntılı?
Mesela ben hiç hayatımdan "en güzel 10 Hristiyan kadını" ya da Musevi, Atesit, Şintoist vs... duymadım.
Dünyanın en gereksiz şeyi olmuş.
Ayrıca kadının Müslüman olduğunu nereden biliyoruz?50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yanlis secim yapmis guzelligi degil estetigi secmisler sonrada yapilara insanlarin gozune hos guzeken ama bir suru estetiksiz guzel var mesela beren saat, tuba buyukustun. Bu listeyim kim yapiyosa eksik yazmis en guzel estetikli kadin yazmalari gerekir
10 Yorumla
+1 yılDaha güzel ünlüler hatta ünlü olmayan bir çok hemcinsim varken onun seçilmesi aşırı komik olmuş. Abartı makyaja rağmen ülkenin en güzellerinden biri olacağını asla düşünmüyorum daha güzel bir sürü hemcinsim var.
00 Yorumla
+1 yılİyi bir seçim. Hiç değilse kadının yaptığı estetiğin bir dozu var ve estetik gerçekten de onu daha güzel göstermiş. Ha tavırları hala soğuk geliyor. Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler güzel kadın şimdi :Dd
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
44Cevap
Tuba Büyüküstün
Neslihan Atagül
Leyla Lidya Tugutlu
Melike İpek Yalova
Zeynep Koltuk
Zeynep Çamcı40 Yorumla
+1 yılfahriye evcen müslüman mı bakalım? kendisine sorulmuş mu? kafalarına göre iş yapıyolar. popüler siteye bakın.
60 Yorumla
+1 yılSüslüman kadın olmasın? Zira müslüman kadınlar en güzel top 10a girmek için yarışmak yerine en hayırlı 10 kadın listesine girmek için yarışır.
63 Yorumla- +1 yıl
Yarışmamış zaten kendileri seçmiş. Abi siz iyi misiniz? Tek müslüman siz misiniz. Siz müslüman erkekler hayır adına ne yaptınız acaba? Boş yapma
- +1 yıl
@Thesongbird afkurma!
+1 yılGüzeldir sıkıntı yok da, bundan kat kat daha güzelleri var yav.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel kadın yalan değil fakat estetik var ben estetik olsam biraz da boyum olsa ben de girerim yani 🤪
310 Yorumla- +1 yıl
Senin malzeme kalitesiz,. estetik yaramaz 🥳
Cevap sahibi+1 yılNeye göre bunu diyorsun 😀
- +1 yıl
İçsezilerim 🐸
Görmek istiyorum seni
Cevap sahibi+1 yılGönül gözün kapalı senin 😀
- +1 yıl
Buyur başbaşa kahve içelim
Cevap sahibi+1 yılTek başıma içerim
- +1 yıl
Öff klasik Türk Tipi Leylası
Cevap sahibi+1 yılBen elalemin armutuyla niye kahve iciyim
- +1 yıl
Yav seninle başbaşa kalalım bir
- +1 yıl
Katılıyorum her şey estetik :P
+1 yılİyi hoş da bu kadınların Müslüman olduğuna nasıl kanaat getirmişler? Türkiye de yaşıyor, müslüman aileden doğdu diye (varsayım) müslüman olup olmadığını bilemeyiz ki. Ne alaka yani? Ne kadar aptalça işler.
10 Yorumla
+1 yılSerenay Sarıkaya, Ayşenur Balcı ve Hadise olabilirdi listede. Üçü de çok güzel.
10 Yorumla
+1 yılMüslüman yoğunluğu olan ülkeleri düşünürsek şaşırtıcı değil
10 Yorumla
+1 yılFahriye Evcen yeterli 😄😄 çok güzel masAllah ya belki Bensu Soral'da olabilirdi
12 Yorumla- +1 yıl
Şaşırdın iyice, Bensunun nesi güzel
- +1 yıl
@Karrizmatik çok tatlı bence 😂
Saçma dünyadaki tüm müslüman kızları gördüler ve sonra bunlardan ilk 10'unu seçtiler ve onlarda gariptir ki ünlüler :D tanınmış ünlü Müslüman güzeli desen neyse :D
20 Yorumla
+1 yılMüslüman kadın ne demek oluyor?
Kadın kadındır. Din, iman üzerinden sınıflandırılamaz. Güya kadın hakları savunucususunuz ama kadınlar manav tezgahında sergilenir gibi kategorilere sokulurken sesiniz çıkmıyor.10 Yorumla
+1 yılAcayip güzelleşti kendisi ama az estetikli güzeller dururken estetikli seçilmesi olmamış ama elin hintlisi ne bilsin estetikli olduğunu buda ayrı bir durum
26 Yorumla- +1 yıl
Leyla Lydıa, Zeynep Çamçı, Hande Soral, Yasemin Allen bunlardan biri olabilir mesela
- +1 yıl
Hepsinden Fahriye daha güzel
- +1 yıl
@Pınardiyebiri çarpılıcan çarpılıcan ağzın gözün yamulacak😄 kadar estetiğe mezardaki nenemde güzel olur hatta miss europe seçilir😅yukarda ismi geçen şahıslardan güzel olması için sıfır estetik olması lazım fahriye evcenin önceki sonraki hallerine bir göz at derim😉
- +1 yıl
Ben sonuca bakarım
- +1 yıl
@Pınardiyebiri bence sonuç bile yukarıdakilerin yanında çöp
- +1 yıl
Abartma
Gizli Üye(30-35)+1 yılFahriye Evcen mi müslüman, Sözde müslüman desek daha doğru 😅 Daha Müslüman görünümlü bir kadın olmalıydı çıplaklar değil.
26 Yorumla- +1 yıl
😀
- +1 yıl
İnançla giyim tarzının ayrı olduğunu ne zaman anlarsınız acaba önemli olan kalbinizin güzel olması kapalı olup kalbi kötü olan insan var mesela kapalı açıklık meselesi değil.
- +1 yıl
@elifyılmazz03 polemik yaratma.
Cevap sahibi+1 yıl@elifyılmazz03 Onu bende biliyorum, ama bu Beren saat, Fahriye Evcen, Hadise gibi kadınların hangi dinde olduklarını bilemeyiz. Hangisinin bu zamana kadar dini bir paylaşım yaptığını gördün? Ramazanla ilgili falan. Duyar kasicam diye ölüyorsunuz yaa 😅Burda kırıcı bir şey söylemedim gerçeği söyledim. Belki dinleri farklı? Noel vs her şeyi kutluyorlar belki Hristiyanlar ne belli?
- +1 yıl
Bende dahil olayım öncelikle ben ne kapalılar gördüm Twitter'da kaynıyor ifsalari açıklarda gördüm en iyisi herkesin inancı kendine Allah'a yönelmeli insan açık kapalı farketmez, çok insan tanıdım Allah doğru yoldan ayırmasın gösteriş yapmayalım dini
Cevap sahibi+1 yıl@Yağızdemir1 Ya kardeşim ben onu demiyorum, çıplak kezolarr hemen dis yağmuruna tutmuşş. Müslüman olduğu ne belli? Müslümanlikla alakası olmayan kadının seçilmesi saçma kim ne derse desin
+1 yılUmrumda degil aslinda bu tarz seyler. Kadini da tanimiyorum, ancak bana göre asiri standart bir kadin. Öyle abartili veya cok farkli göze batan
Bir güzelligi kesinlikle yok.. gayet normal
Tatli bakimli duruyo o kadar00 Yorumla
+1 yılDünyada o kadar güzel kadınlar var ki.. haksızlık yapılıyor. İlla tanınmış kişi olmak zorundamı? O yüzden bu sonuçlar saçmalıkk
30 YorumlaBurcu Biricik adlı dizi oyuncusu olabilirdi. Ben çok beğeniyorum kendisini. Gayet güzel. O listede olmayı hak ediyor bence.
20 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bir karar olmuş.😒
Bülent ERSOY gibi bir hanımefendi ve Müslim kişilik dururken şu tatlımsı Kadın neden yani neden amaç ne kardeşim. 🤔01 Yorumla
+1 yıldüzeltme "dünyanın en güzel estetikli" 10 müslüman kadını.
60 Yorumla
+1 yılAslıhan Güner, Hilal Altınbilek, Beren Saat, Hazal Filiz Küçükköse ve daha birsürü güzel kadın girebilirdi bu kadının yerine. Nedense hic beğenemiyorum Fahriye Evcen'i.
00 Yorumlahande erçel ve afra saraçoğlu bu kadından daha güzel
53 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
@Blodymarryy aynen
- +1 yıl
Hande mi mıymıntı
Ben niye beğenemiyorum bu kadını anlamadım gitti. Çok yapay geliyor güzelliği bana.
34 Yorumla- +1 yıl
Doğallık her zaman güzellik mi? Yapaysa yapay sonuçta ortaya çıkan ŞEY güzel. Güzellik yarışması değil bu doğallığın hiç bir önemi yok.
- +1 yıl
@khalesikhalesi3 Benim algıma göre bu kadın güzel değil. Yine bu yorum benim olduğuna göre konu tartışmaya kapalı.
+1 yılO nasıl bir seçim öyle, inanca göre liste yapmak zaten anca gerici bir zihniyetin işi olabilirdi..
30 YorumlaListede büyük haksızlığa uğramış isim Tuğba Büyüküstün ve Cansu Dere diye düşünüyorum. İki oyuncu oldukça güzel ve çok da başarılar.
10 YorumlaHak eden girmiş Neslihan Atagül girseydi kendimi intihar ederdim
24 Yorumla- +1 yıl
😃
- +1 yıl
20sinde değil çok bişey bekleme 😃
Git intihar et sen sjsjsjs
inançlarda mı güzellik unsuru arasına girecek jgshdghjasgdjh :D
20 Yorumla
+1 yılyemin ediyorum bir teyze kızım var o kdr güzel ki anlatamam bu ne ki
20 YorumlaDine göre ayırmak mı sanki çok doğru bir şey gibi yazık
20 YorumlaFahriye hakketmiş bence o yeri. Yalnız listedeki diğer kadınlar çok hoş değil fahriye evcen ve bir iki tanesi dışında.
00 Yorumla
+1 yılFahriye de güzel kadın ama daha güzellerimiz var onlar neden girememişse🤔
Bence bu kişiler ün yaptıkları için seçtiler🤷♀️00 YorumlaAllah için Fahriye'nin Yaprak Dökümü'ndeki hallerinin nesi güzel? Botoksla motoksla babam bile güzelleşir.
00 Yorumla
+1 yılFahriye Evcen gayet doğru bi seçim olmuş. Estetikli olsa bile kadının güzel olduğu gerçeğini değiştiremez.
00 YorumlaBizden kim girebilir başka bilmem de madem müsluman kadın listesi yapmışlar ben lübnanlı kadınları çok beğeniyorum inanilmaz güzeller.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin algınıza ben... böyle müslümanmı olur? Açık saçık müslüman olmaz kardeşim Allahın kitabına uygun yaşayan müslümandır. Bari müslüman demeyin ne derseniz deyin!
25 Yorumla- +1 yıl
Asıl senin gibi müslüman olmaz sanane elalemden yav evladı işine bak
- +1 yıl
Senin ksye attığın şeye bak laylaylom doğurduğu gözünüze basınıza sahip çıkın siz dr
Cevap sahibi+1 yıl@AzraRamona canım ben kimsenin giyimine karışmam ama en güzel yok en seksi “müslüman” denmesine karşıyım islamı böyle şeylere bulaştırmaya hakkınız yok
Cevap sahibi+1 yıl@asede111 yargılarım sanane len müslümanlık bunlara kaldıysa yargılamak bana kaldı düdük
+1 yılee fahriye girmeseydi de ben mi girseydim dünya kadına hayran
00 Yorumla
+1 yılHande Erçel , Hazal Kaya, Neslihan Atagül ve dahası vardı iki kişi daha olabilirdi bence..
00 Yorumla
+1 yılHilal Altınbilek ve Azra Akın'da olmalıydı bence o listede
00 YorumlaOnu bunu bilmem se rawan birinci secilmis hakkiyla digerlerini sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılMüslüman olduğu ne malum? Dinlerin inanç değil de ırk gibi doğuştan geldiğinin psikolojik kanıtı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHindistanda müslüman kadınlar güzeldir algısı var, belki de bu yüzden böyle bir liste hazırladılar.
Fahriye evcen güzel ama 10 kişilik listeye girmeli mi bilmiyorum00 YorumlaAnne Maria) =Duy beni tatlım din değiltirmeye hazırım.
00 Yorumla
+1 yılFahriye Evcen güzel mi? Çok var girmesi gereken say say bitmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine bakmadan baskalarinin muslumanligini yargilayan
Kalbini acip kim dinli kim dinsiz bakabilme ozelligine sahip oldugunu zanneden
CAHİLLER !
BİRAZ İLİM SAHİBİ OLUN CAHİLLER.00 Yorumla
+1 yılNeden Müslümanlık ya da güzellik üzerinden değerlendiriliyor ben anlam veremiyorum. Ülkesine ne fayda sağlamışa bakmıyoruz ama güzellik olunca 😒
11 YorumlaBence fahriye oradaki listede daha ustlerde olmalıydı
01 Yorumla- +1 yıl
Kaçıncı olmuş
- Magazin konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılPek bir şey ifade etmedi. Güzel kadın ama dünyanın en iyisi de değil.
00 Yorumla
+1 yılKeşke bence olarak hazırlasaydın ilk 10 u görmüş olurduk
00 YorumlaMagazin konusunda 881 cevap paylaştı. doğru bir seçim olmuş.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzüyle gram oynanmamış kadınlar seçilmeli. Fahriyede estetik güzeli
20 Yorumla
+1 yılyüzündeki makyajı silsinler ondan sonra tekrar bir kontrol etsinler
22 Yorumla- +1 yıl
Onu silseler ne olacak ki altında kalıcı makyaj var
- +1 yıl
@Birgaripzenginpala yuh ilk defa duyuyorum bunu o zaman yerine başkalarını koysunlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılPınar dikici girmeliydi, ayrıca müslüman adı geçen kadınların açık saçık olması çok üzücü estetik güzeli olmaları da cabası
00 Yorumladizi oyuncusu olrak hiçbi bayan güzelk degil hepsi botokslu
10 Yorumla
+1 yılTuba Büyüküstün
Hilal Altınbilek30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGigi hadid benim favorim. renkli gözlü renkli saçlı tam akdeniz kadını. ve sanırım müslüman :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıly başlıycam ya Kocaman patates suratıyla hangi güzellik ölçütüne uyuyo acaba
00 YorumlaFahriye Evcen tabi ki çok hoş fakat böyle bir listeye girecek birinin estetiksiz olması lazım bana göre. bu da ünlüler icinde var mıdır emin değilim. boyle biri henüz tanınmamış biridir belki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO da estetik güzeli. Doğal bir güzel seçseler şaşarım
00 Yorumla
+1 yılMüslüman şartı tuhaf
80 Yorumla
+1 yılmusluman olduklarını nerden biliyorlar büyük ihtimalle lisetede hep kapalı kadınlar var gigi hadid de muslumanim diyor ama heryerini acip alkol alıyor
10 Yorumla
+1 yılBu kadar estetik ile girmesi normal
50 Yorumla
+1 yıldoğru seçim yapmışlar..
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!