Dünyaca ünlü FillGap sitesi tarafından açıklanan dünyanın en güzel müslüman kadınları listesinde Hande Erçel 1. sırada yer aldı. Fahriye Evcen 2. oldu, Meryem Uzerli ise 7. ldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dünyaca ünlü FillGap sitesi tarafından açıklanan dünyanın en güzel müslüman kadınları listesinde Hande Erçel 1. sırada yer aldı. Fahriye Evcen 2. oldu, Meryem Uzerli ise 7. ldu
Bu tür seçimler önemsiz bence. Bunu seçmek için tüm Müslüman kadınları görmüş olmaları lazım ki böyle bir seçim yapabilsinler mantıken göremeyecekleri için direk popüler ünlü olanları yazmışlar.
Kadın estetikli belli zaten doğallık yok. Şahsen dışarı çarşıya çıksam bundan kat kat güzel bir çok kız görüyorum. Sırf ünlü diye abartılmamalı. Kadının güzelliği var ama öyle ahım şahım değil hani ortalama segmenti o da. Woow dedirtecek kadar güzel değil bana göre. Herkesin güzellik algısı farklıdır elbette.
Öncelikle müslüman mı bilemiyorum bu konuda net bir açıklamasını duymadım belki de farklı bir dine mensup ya da inanmıyor bilemiyorum ama müslümansa dahi illa ki çok daha güzel kadınlar vardır. Tabii göz önunde olan olarak belki ama Fahriye Evcen mesela bence daha güzel.
Güzel kız ama benim hoşlandığım tarzda bir kız tipi değil aşırı baby face biraz sinsi olması gerekirdi😅😅
Güzellik sadece yüzle mi oluyor vücut kriteri yok mu vücut kriteri olsaydı zaten aleyna tilki gülşen bengü veya ece seckinden birisi olabilirdi mesela
Baby face kızlar benim d ehoşuma gitmez pek bir az sinsi ve seksi bakışları olması lazım ki ben Handenin baby face olduğunu düşünmüyorum
Abicim Hilal Altınbilek varken bu kim? Ya kim niye şişirdi bu Hande yi anlamıyorum ki çok bilindik model dışarıda 10 katı güzelleri var ben kesinlikle bu yapılan yarışma seçimlerinin fiziki güzelliğe dayalı olduğunu düşünmüyorum farklı durumlar var çünkü çok çok saçma Meryem Uzerli de anlarım hadi fahriye de abartmadan onu da anlarım ama Hande yi aklım kesmiyor
Meryemi Türk saymak yanlış olur.. Hilal ise doğru zaten göçmenlerden çıkar en güzeller genelde de.
Cevap
114Cevap
Güzel değil.
Arkadaşlar söyle bir iki yoruma baktım da sinirlenmek yerine yazmayı tercih ettim... Ben Hande Erçeli özel olarak bilmem özel olarak sevmem ve takip etmem yani benim bu söylediklerim onu savunmak için değil size uyarı yapmak için,
Konu tam olarak nedir ne değildir Dünyanın en güzel musluman kadınını nerde ve neye göre seçmişler onu da bilmem ama sizin yaptığınız şey çok ayıp yani yaptığınız yorumlar ve düşünceleriniz... Bir kadının musluman olması için kapalı olması gerekmez veyahut kötü şeyler yapıyor olması da o insanın müslüman olduğu gerçeğini değiştirmez o tamam yanlış yolda olabilir belki ama herkesim işlediği günahı kendisi çeker hani bizde bit söz var ya eskiden beri Her koyun Kendi bacağından asılır.. onu bu şekilde kötü yorumlamak veya hakkımda kötü konuşmak ise sizin yaptığımız günahlardan birisi o kişinin gıybetini yapmış olursunuz gıybet yapan musluman kardeşinin etini yemiş gibidir diye hatırlıyorum
Helal olsun sana
Eyvallah kardeşim
Güzel kadın haketmiş...🌸
Ne çok edep, ahlak bekçisi varmış bu sitede 😂 iki yüzlü gibi gizli görüş atıyorlar ya iyi gülüyorum hani bilmesem ne halt olduklarını biraz ciddiye alacağım. Maskeleriniz düşse yüzünüze çarık diker yine devam edersiniz.
Müslüman mı? Bari Müslümanlığın Adını Şunun Gibi Ahlaksıza Kullanmasanız Be Müslüman Dediğin Edepli Ahlaklı Olur Müslüman Dediğin Allah'ın Emir Ve Yasaklarını Dinler Ama Hande Erçel Laiklik Özgürlük Diye Diye Göstermediği Yeri Kalmadı Şimdi Tamam Müslüman mi değil mi Bunu Bilemeyiz Elbette ki Ama Bu yaptığı Müslümanlık da Uygun Değil Doğru Müslüman Kendini Obje etmez
Ne kadar bağnazsınız laik ve özgür müslüman olamazmı
Müslüman Olamaz Demedim Sadece doğru Müslüman Olarak Yaşamıyor Diyorum Müslümanin Sorumluluklari Vardır Ahlak Edep Emir ve yasaklara uyma Ama Hande Erçeli Görüyorum ki Göğüs dekoltesi nerde aşırı açılma var onlar mevcut Müslümansa bile doğru yaşamıyor ayrıca hatırlatirim İslam'ın olduğu yerde Laiklik Çok önemli değil
Kime göre neye göre senmisin en müslüman kibir iyi bir şey değildir müslümanlıkta birilerini bu şekilde yargılamak ve insanları bölmekte doğru bir şey değil bunlarda yok müslümanlıkta sende müslüman değilsin o zaman kusura bakma
@TurkuazGezegen Ne Demek Kime Göre İslama göre Allahu Teala ya Göre Var mı? İtirazın Kur'an'ı Kerim Hakkında Bilgiye Sahip olsan Böyle Saçma Yanıt Vermezsin Allah Açık Giyinmeyi Yasak Kılıyor Kadınlara Kapanması Farz Ediliyor Tabiki de Erkeklerin de Bakmaması Emir Ediliyor Yabancı bi kadına bakmak göz koymak Haramdır Eşin Olmayan Kişilere Bak Birde Utanmadan İftira Atıyor sun Sen Müslüman değilsin de ne demek Elhamdülillah Müslümanım Müslüman olmasam Neden Haramlardan Bahsedeyim bi düşün Müslüman Olmasam Ne güzel yapıyor iyice açsın derdim orasını burasını tövbe tövbe ya Ben Hande Erçele Müslüman Değil Demedim Müslüman Gibi Davranmıyor dedim Bu yaptığı ile dinden illa ki çıkmaz ama Haram İşlemiş olur Allah'a karşı gelmekle
İşte Sizin Gibiler Yüzünden Toplum İyice Bozuluyor İslamdan Uzaklaşıyor Özgürlük Laiklik Elbette Olmalı Ama Ölçüsünde Olmalı Şimdi bi insan özgürüm Diye Aşırı da açılamaz Diyelim açıldı O zaman Haram İşlemiş kendini teşhir etmiş olur Birazcık düşün öyle yanıt ver lütfen kafandan uydurarak konuşma
Bağnaz demiş, amaç ne ortalık malı laik müslüman kadınlar filosu mu oluşturmak 🤣 hadi insan beraber olduğu ile herşeyi yaşamak isteyebilirde, ortalık malı olmak teşhirci olmak kucaktan kucağa gezmek başka bir durum
Bakın ilerizekalılar ben hande erçel fanı ya da hayranı değilim onun yaptıklarınıda savunmuyorum banane popon açmış başını açmış benim götümümü açtı benim karşı olduğum şey sürekli herkese müslümanlık dersi vermeye çalışan kendisini tam bir müslüman olma kibirinde bulunan müslümanlıkla tanım olarak hiçbir alakası olmayan özgürlük laiklik kelimelerinin anlamını blmeden sorgulamadan annenizde babanızdan öğrendiğiniz kadarını buraya döken sizin gibi konuşan kişiler kibir iyi bir şey değil herkes kendisinden sorumlu kendi inancınıza bakın ya ona buna mana bulmakta günahtır hadi bakalım dahada bişey açıklamıycam size çnkü muhtemelen bu anlattıklarımdanda bir şey çıkarmayacaksınız neyse sizlerede hayırlı günler...
@TurkuazGezegen Şimdi Bir şey diycem Ağır Olacak Cümlem zorla Kendini Zorluyor sun Benim Kibirli olduğumu Düşünüyorsan O Senin Zekan da özür anlama sorunu olduğu anlamına gelir Ben Kimseye ister inan veya İnanma Kibirden Nefret Ederim Bak Aklı Gelişmeyen Arkadaşım Ben Laiklik Tamamen Yasaklansın Demiyorum Laiklik tabiki de Olmalı İnsan özgür varlıktır Ama Aşırısi Olmamalı Çünkü Aşırısi Zararlı ayrıca Kimseye Müslümanlık Dersi Verdiğim yok doğrular zoruna gidince Böyle gelir tabi Doğru olanı söylüyorum Ayrıca Şunu da hatırlatırım Bi müslüman nin diğer Müslüman kardeşinin hatasını Söylemesi iyilikle güzellikle Farzdır O zaman kimse kimseye hiçbir şey demesin ne hali varsa görsüne bıraksın olur mu bu hiç Bak Tekrar Söylüyorum Laiklik Olmalı Ama Ölçüsünde Olmalı
Valla sadece dış görünüş olsada aslında oyunculukta sıfır milletin çoğu sırf güzeliği için takip ediyor televizyonda sırf çok takip edeni ve çoğu insan tarafından bilinmiş olması yüzden seçiliyor
Ayrıca Müslüman olsada Müslüman olarak davranacak kimse sadece adı Müslüman olarak etrafta gezinmeyecek
Hande Erçel fazla abartılıyor.
Oyunculuk desen Yok güzellik desen bence o da yok
2016_2017 yılları güzeldi farklı bir havası vardı orasını burasını gerdirerek onu da yok etti.
Hande Erçel artık güzel değil herşeyi yapma...
Bu sıralamayı yapan FillGap isimli oluşumun hesabına baktım 19 bin takipçisi var. Yani ciddiye alınması gereken bir sıralama değil. He dünyaca ünlü milyonlarca takipçisi olan ismini illa ki duyduğumuz moda dergileri, siteleri seçer o zaman tamam derim.
Sıradan bir Türk kızı. Yani güzel. Neredeyse hepinizin maşallahı olduğu için iftihar edelim ama unutmamak gerek bu yarışmalara ne afetler var katılmıyor bu kız ne ki küçük dilinizi yutarsınız Türkiye'de güzel çok. Içi güzel olan neredeyse yok ama o başka konu.
Hande bence aşşşşşşırı aşırı güzel bir kadın. Lakin aşırı yapmacık röplerde falan kusasım geliyo sürekli “dikkat et” deyişi olsun, hep aynı yalancı pollyanna ses tonuyla kibar olmaya zorlayışı vs gereksiz kasıntı maalesef
😅😅
İyi de bize ne! Gece gündüz çalıştıkları halde İnsanların açlıktan nefesi kokuyor. Hiçbir şey üretmeyen kişiler bizim hayatlarımızı taklit edip zengin oluyorlar.. Bir de üzerine en güzel - En iyi oyuncu! Seçiliyorlar... Rezelat!
kiymeti kimse bilmiyor ülkede insanlar kadina düsman onca estetikli var kadin az estetik var eski halide gayat güzeldi yüz nakli gecirmid gibi konsuyorlar ne kiskancsiniz ülkenisin kadini kötülüyorsunuz kadin onca estetikli yabanci kadinlara göre cok ama cok güzel kudurmayin
Müslüman' dan çok avrupa kültürü içine sıkışmış ezik biri görüyorum Düşünce Müslümanı olabilir. 😂 Ama Müslümana benzer tek bir alamet göremiyorum üzerinde
Kıymetini bileyim nasıl bileyim peki wşklşkwşk?
Bu bana ne kazandıracak ki kıymetini bileyim bu durumun acabaaaa.
Aynen alnı secdeden kalkmıyor. Neye göre kime gore seciliyor. Unlu olmayipta bundan daha guzel nice kizlarimiz var. Bos insanlarin primini yapmayı bırakın ya.
Hande gayet güzel bir kadın evet daha güzelleri de var ama bu güzel olduğu gerçeğini değiştirmez. kadının gözleri burnu dudakları çok güzel. ayrıca güzellik o kadar göreceli ve öznel ki
Bu kadın ünlü olmasa bir okul arkadaşınız olsa birçoğunuz hatuna bak dersiniz ama ünlü olunca güzelliği daha sıradan geliyor göze. yoksa kadın gayet güzel.
bir tane eski dergi editörü kafasına göre böyle bir seçim yapmış. eleştirecek bir yanı yok bir haber değeri ya da geçerliliği de yok. zaten soran arkadaşta yorum gelsin diye sormuş sanırım
Arka sokaklarda oynayan daha sonra kapanıp Afrikadaki ihtiyaç sahiplerine yardım eden bir hanım efendi ablamız vardı gözlerim onu aradı ismini unuttum dizideki adı Zeynep idi.
Evet hem o mis turkey güzeli de seçilmişti
Gamze Özçelik
Seçen kim acaba :) bence seçilmesinden çok seçenler kim bir delinin kuyuya taş atmasına değer mi ona bakmak lazım. Hergün herkes birşeyler seçiliyor. Bence pr çalışması bir haber.
Yoo çok güzel kız ya çirkin diyen kördür zevkler tartışılmaz ama buna çirkin diyen de ne bileyim... Ama eskiden daha güzeldi bir az kilolu ve elmacık ameliyyatından önceki halleri
Şekil şükül değiştirmeden seçilseler çevrede ne güzel genç kızlarımız var bunların yaptırdığı bakımı onlara yapıp aynı tarz stylinglerle donatsak kainat güzeli seçilirler..;)
Alnı secdeden kalkmıyor diye dalga geçmeleri çok acı nerden biliyorlar? Handeyi beğenmiyorum sempatik bulmuyorum ama yorumdakiler yargılayanlar daha itici.
Evet güzel yalan yok ama doğal güzel değil. şu an güzellik algısına anlam veremiyorum gerçekten. Güzel olarak görülen tüm kızlar birbirinin kopyası.
Bazlama suratlıydı lan bu eskiden, bi twitter fenomeni öyle dalga geçti diye estetik oldu. Eziğin teki
Hande erçel estetiksiz haliyle çok daha orjinal ve güzeldi. O zaman bile 1. Seçilirdi. Bence hak ediyor yani. Güzele güzel demek lazım.
sende çok güzelsin
İş Müslümanlık konusuna gelirse kapalı olup bundan daha güzel olanlar var üstelik doğal neye göre kime göre kim seçiyor bu kadını.
Müslümanlıkla uzaktan yakından alakası olmayan bie insanı bu katagoriye koymak neyin kafası acaba
Müslüman güzel kadın seçmek için önce Müslümanlığın şartlarına uyulması gerekiyor. Müslüman olduğunu nereden biliyorlar?
dünyanın en güzel müslüman kadını ne saçma bir kategori
Ben olsaydım derhal çıkardım bu listeden birtakim otoritelerce dünyanın en güzel kadini olmak kötüyse bile en kötüsü onun din olmasidir
Hande reçel 1. seçilmesi icin yarışmaya kaç para verdi acaba Çok kötüsün hande seni hiç beğenmiyorum 😂
Bu mu güzel? Estetik güzeli
Araplar seçmiş ciddiliye alınır mı 😂Araplara hitap ediyor zaten Avrupai değil, müslüman olduğunu sanmam
Rus olup müslüman olan kadınlarda var içlerinde victoria secret mankenleri gibi çok kadın var onları görmemişler heralde
Garip bir şekilde Hande çok güzel geliyor ya, aslında normal bi tipi var ama nasıl diyeyim aurası güçlü.
Güzellik göreceli kavramdır ben beğenmiyorum benim için güzel Yasemin Allen Nesrin Cevadzade
Bu oylamayı yapanlar müslüman mı diye şüphe duyarım
Bence değil güzel falan tamam normal güzellikte ama çok güzel değil
ne kadar abartılıyor bu Hande ya makyajsız normal sıradan güzellikte bir kadın işte gerçek hayatta tanıdığım hepsinden de güzel olan arkadaşlarım da var benim
Surekli onume cikiyor ya yorum yapayim o zaman :
Hande Ercel iyidir hostur ama bana ne
Hayır dünyanın en güzel müslüman kadını İrem Dericidir
Müslüman kadını diyince de bir tuhaf oluyor Hande Erçel sanki sjsbshsbsbsbssbsbsb
Hande güzel ama öyle abartılacak kadar güzelliği yok
Müslüman olduğunu nerden biliyorlarmış? Sormuşlar mı?
Tamam Bende Müslüman erkeklerin en yakışıklısıyım 🤣
Lütfen şunları seçerken estetik olmasına dikkat edin
Hande de Fahriye de güzel kadınlar 1 ve 2. liği hak ediyorlar
Dünyanın en güzel Müslüman kadınları listesi mi? İlk defa duydum.
Hande erçelin oyunculugunu hiç beğenmiyorum tabi bu benim dusuncem
Oyunculukla ilgili bir şey yazmamışlar ki zaten 😅.
Kadınların güzelliğinin dinsel ayrıma tabi tutulması ne derece doğrudur acaba?
Saçma bir karar abartiyosunuz ne bu hande merakı abi popülerlik hayranlığı gözünüzü kapatmış
Bu kadının çok fazla Arap hayranı var. Ben de anlamış değilim.
Estetikli hiç bir kadın benim içim güzel değildir.
Kesinlikle yalan... Dünyanın gerek müslim gerek gayrı müslim en guzel/tek güzel kadını benim sevdiğim... Saçının tek teli edemez geri kalan kadınların toplam güzelliği...
bu mu en güzeli yani , medyatik olmamış o kadar güzel var ki..
Müslüman?🤣 sor bakalım kelimei şahadet getirmişmi hiç😂🤣
@gubyb günah benim takma okadar, ayrıca cennete bile gidecek olsak hafif bronz iyidir😃
Bundan daha güzel doğal kızlar var iken Hande baya abartılıyor
Müslüman olduğunu nereden biliyorlar? Sormuşlar mı?
Bu kadın güzel değilki. Esmer kadınlara bayılıyorum ama bu kadın değil.
Estetikle botoks dolguyla babaannem bile fıstık gbi olur
Bu kadınlar Müslüman mıymış? Yeni bir yaşıma daha girdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?