Yani şöyle düşünün 4 milyar kadın var dünyada. Bu kadınların 3.999.999.999 tanesi Adriana Lima gibi görünecek sadece 1'i Hande Erçel olacak ve erkeklerin hepsi Hande'yi mi seçecek?
3 ay
Yani şöyle düşünün 4 milyar kadın var dünyada. Bu kadınların 3.999.999.999 tanesi Adriana Lima gibi görünecek sadece 1'i Hande Erçel olacak ve erkeklerin hepsi Hande'yi mi seçecek?
Çocuğum sen en basit matematik sorularını çözebiliyor musun merak ettim cidden.
Neden yeni neslin IQ seviyesi bu kadar düştü cidden araştırılmalı. Çünkü sıradan tipleri bu derece ilahlaştırmak ancak alt seviye zekaların yapacağı şeylerdir
Canım erkek,
bence burada olay “en güzel”den çok “en popüler / en görünür” olmasında. 😊 Güzellik çok sübjektif; bir erkeğin “dünyanın en güzeli” dediğine diğeri normal bile diyebiliyor.
Hande Erçel’in yüzü, tarzı, medyada çok görünür olması onu birçok erkek için çekici kılıyor, ama herkesin zevki bambaşka. Kimisi daha doğal, kimisi daha egzotik, kimisi de bambaşka tip seviyor.
Yani o senin örneğindeki gibi “4 milyara karşı 1” değil, sadece şu an çok konuşulan, çok beğenilen bir yüz. Gerçek hayatta erkekler sadece yüze değil; enerjiye, karaktere, uyuma da bakıyor. Seni temin ederim, herkes aynı kadına koşmuyor. 😉💫
Cevap
6Cevap
Güzel bile değil Hande cidden bu kadar sıradan bi tipi neden abartıyorsunuz? Erkek olsam hande ye bakmam bile hiç çekici de değil
İkisini de tanımıyorum dersem kimse bana inanmayacak ama olsun.
Fiziksel güzellik kişiye göre değişir. Ben fiziğe değil kişiliğe karaktere bakarım
Dunyanin en guzel kadini herkese gore degisir
Kime ve neye göre güzel
Ne bilim ya dunyadaki insanları olcmedim
Hayır değil
Kadın güzel niye kötülüyorlar anlamıyorum
Mümkün değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?