Glamour İngiltere dergisine göre Hande Erçel 2021 yılının en güzel kadını seçilmiş. Ben estetiksiz halini de beğeniyordum ama dünyadaki en güzel kadın mıdır bilemedim. 😬 Sizce hak etmiş mi?
Dünyanın En Güzel Kadını Hande Erçel seçildi! Sizce hak ediyor mu?
Bence gayet güzel bir kadın dünya güzeli mi orası tartışılır neticede güzellik göreceli bir kavram lakin sonuç olarak bizim ülkemizi temsil eden bir kadın gurur duymanız gerekirken neden bu kadar karalıyorsunuz? Dünya güzeli olmak için ille yabancı mı olmak gerekiyor? Bence siz yabancı yalakalığınızı bırakın ve iyi şeylerin yalnızca yabancılara özgü olmadığını anlayın.
Onca estetikle her kes "dünyanın en güzel kadını seçilir. Bence bu haksızlık başkalarına yapılmamalı. Para ile güzel olunuyor maalesef... Hiç parası olmadan da doğal güzel olan onca kadın var dünyada. Parası olmadığı için onları kimse göremiyor.
Dünyanın tüm kadınları göz önüne alınarak yapılmadığı ve yapılamayacağı için dünyanın diyerek değerlendirilmesi doğru olmaz. 2021in tanınan en güzel kadını olabilir pekala, zira güzel kadın vesselam.
Bu dünya da dünyanın en güzel kadını yok çünkü güzellik göreceli herkese göre değişen bir durum 100 kişiye mükemmel görünen bir kadın 200 kişiye çok çirkin geliyor
Merhabalar. Güzel ama en güzel değil. Scarlett Johansson, Margot Robbie, Kristen Stewart gibi dünyaca ünlü güzel kadınlar varken Hande Erçel neden en güzel seçiliyor her seferinde bir türlü anlamadım. Doğal desen doğal da değil ilginç.
Yok daha neler Knk Rusya’ya ya da Almanya’ya bir git istersen yoldan geçen kızları bir gör (ama oranın yerlileri olcak gurbetçi Türkler olmucak) hande onların getir götürünü yapar şahsi fikrim çok çok güzel kızlar var orada hele İtalyada ne kızlar var bilmiyom kim seçmişse Handeyi dünya güzeli artık
Kezbanlık başka bir şey güzellik başka bir şey tanınan kişiler arasında en güzeli şu an Hande Erçel. Tanınmayanları da tanımadığımız için handeden güzel değiller tanımıyoruz çünkü😂😂
@Ecesuu6 Bana Hande gram kadar güzel gelmiyor bence Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kadını Amber Heard 2016 da bilim tarafından Dünyanın en güzel kadını seçilmişti zaten handenin seçildiği yer Türk İngiliz karışımı dergi biliyorum
Tek meziyeti güzel olması zaten ama dünya güzeli olacak kadar asla değil. Estetik akıyor zaten suratından, doğal ve çok daha güzel binlerce kadın varken. Komik.
Hande Erçel çok güzel bir kadın ama dünyanın en güzel kadını demek yanlış olur. Ünlü olmayan, tanınmayan, sıradan hayatlar yaşayan ne güzeller vardır kim bilir. Böyle bir seçim yapılması cok saçma
İlk defa bir Türk bu derece yükseliyor neden desteklemek yerine hep başka yabancıları örnek vererek bak onlar daha güzel diyorsunuz Hande de çok güzel bir kız
Hayır kim ünlü ise o seçilir ahh kim bilir hangi ilçenin bir köyünde dünyanın en güzel kızı süt sağıyordur bu sadece televizyondaki güzel gerçek güzel görmediniz siz😅👏😂
Güzel kadın ama en güzel mi bilemedim ya... Gigi hadid, kendall jenner falan varken hatta Türkiyede de daha güzel kadınlar varken... birqz imaj çalışması gibi geldi bana
İngiltere'yi dünya olarak varsaymadığım için bir derginin seçiminin de doğruluğunun tartışılır olduğu kanaatindeyim. Yani bence abartı bir güzelliği yok, dünyada estetiksiz daha iyileri binlerce var.
Güzel kadın mı? Kesinlikle evet. Dünya'nın en güzel kadını mı? Kesinlikle hayır. Bir yarışma oldu ve oradakiler arasında dünyanın en güzel kadını mı? Olabilir diğer yarışmacılarıda görmek lazım. Ama dediğim gibi çok güzel
Her giydiğini ve taktığı takıyı taşıyan biri, estetik olmayan ünlü kalmadı zaten bence hak ediyor, fizik ve yüz güzelliğine sahip hafif bir Türkan şoray benzetmesi var gözlerinde, seçildiyse ne güzel adımızı yazdırıyor.
Güzel kadın ama dünya güzeli kesinlikle değil. Allah aşkına Gigi Hadid, Kendall Jenner varken bu mu olacak dünya güzeli? Türkiye güzeli belki ama Türkiye'de de gene daha güzel kadınlar var.
Tabi ki hak etmiyor. Tuba Büyüküstün, Beren Saat , Birce Akalay, Afra Saraçoğlu , margot robiee, Theron, Scarlett gibi kadınlar varken nasıl seçilmiş ki
Güzel de abartılacak kadar değil bence. Ki dünyanın en güzel kadını olabilme ihtimaline karşın ondan daha güzel olan ünlüler var.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kadın kadar abartılan biri yok özellikle bu ülkede çok sıradan daha dünya için daha sıradan onca güzel kadın varken bir de itici abartılmış oyunculuk yeteneği de yok bana göre ergenler hep abartıyor
Margot robbie nin getirini götürünü yapar, nasıl en güzel kadın seçilmiş. Ondan daha güzel bir ton kadın var, sokakta bile çok daha güzel kadınlar görüyorum.
ne uluslararası bi güzelimiz nede uluslar arası bi yakısıklımız var. instadaa öyle modeller varki aklın durur hande anca kasaba güzeli olur onların yanında
Su ınstaya ne meraklısınız her soyunana guzel diyorsunuz ama evet bu da guzel değil sunu demelym onemlı olan kapalı olup bıle tahrik edici olabılendır ztn her soyunan dikkat cker marifet gostermeden olandır