Hande Erçel 2019 yılında, "Dünyanın En Güzel Kadını" seçilmişti. Kendisi birçok estetik operasyonu da geçirmişti. Sizce dünyanın en güzel kadını ünvanını hak ediyor mu?
Oturayımdayiyin | Güzellik & Bakım konusunda 174 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ben çok beğeniyorum ki estetik olmadan önce de güzeldi. Estetik operasyonu güzelliğe engel değil bence. Kendini değiştirecek derece yapmadıysa ki eski haline de bakınca bu kim demediğimize göre hak eden biri.
1|0
0|0
Acid_Queen | Güzellik & Bakım konusunda 590 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bu mu dünyanın en güzel kadını yazık ya. Valla güzel görmemiş bunlar
3|1
0|1
Gizli Üye
1 ay
Bu kizin tombik bie surati vardi. Yanaklari dolgundu. Yuvarlak hatliydi. Onu yaptirdi sanirim ama ben o halini daha cok beğeniyordum. Tatli geliyordu. Simdi o yanaklar ice gitmis gibi duruyor. Yuz sekli herkesle ayni olmus. Ablasini daha cok begeniyorum bu arada. Sarisin, renkli gözlü onda mudahale yok sanırım.
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Elbette doğru değil. Yani güzel kadın estetiği falan da bir kenara bırakalım. Estetikten önce daha da güzeldi hatta. Ama Dünyada bir çok güzel kadın var. Mesela Hande erçelden çok daha güzel kızlar var
Bunları seçenler allah rızası için kim ya heryeri estetik olan insan nasil güzel oluyor ulan sokağa çıksam bundan kat kat güzel ve doğal insanlar var. Sırf oyuncu ve ünlü diye bunu seçmişler zaten bu güzellik yarışmaları falan aptalca
1|0
0|0
reversengineer | Güzellik & Bakım konusunda 65 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Bayanların yorumlarını okumaya geldim,çıkacam birazdan :D Hemcinsleri hakkında yorumları nasıl oluyor merak ettim :D
1|0
0|0
GS_Aras | Güzellik & Bakım konusunda 271 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Dünyaya gerek yok bir İzmir 'de ilk 1000'e giremez. Medyanın aşırı şişirmesinin sonuçları.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
4120Daha nice güzel kadınlar var