Hande Erçel 2019 yılında, "Dünyanın En Güzel Kadını" seçilmişti. Kendisi birçok estetik operasyonu da geçirmişti. Sizce dünyanın en güzel kadını ünvanını hak ediyor mu?
Hande Erçel "Dünyanın en güzel kadını" seçildi. Sizce doğru seçim mi?
Ben çok beğeniyorum ki estetik olmadan önce de güzeldi. Estetik operasyonu güzelliğe engel değil bence. Kendini değiştirecek derece yapmadıysa ki eski haline de bakınca bu kim demediğimize göre hak eden biri.
Bunları seçenler allah rızası için kim ya heryeri estetik olan insan nasil güzel oluyor ulan sokağa çıksam bundan kat kat güzel ve doğal insanlar var. Sırf oyuncu ve ünlü diye bunu seçmişler zaten bu güzellik yarışmaları falan aptalca
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elbette doğru değil. Yani güzel kadın estetiği falan da bir kenara bırakalım. Estetikten önce daha da güzeldi hatta. Ama Dünyada bir çok güzel kadın var. Mesela Hande erçelden çok daha güzel kızlar var
Bayanların yorumlarını okumaya geldim,çıkacam birazdan :D Hemcinsleri hakkında yorumları nasıl oluyor merak ettim :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kizin tombik bie surati vardi. Yanaklari dolgundu. Yuvarlak hatliydi. Onu yaptirdi sanirim ama ben o halini daha cok beğeniyordum. Tatli geliyordu. Simdi o yanaklar ice gitmis gibi duruyor. Yuz sekli herkesle ayni olmus. Ablasini daha cok begeniyorum bu arada. Sarisin, renkli gözlü onda mudahale yok sanırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben çok beğeniyorum ki estetik olmadan önce de güzeldi. Estetik operasyonu güzelliğe engel değil bence. Kendini değiştirecek derece yapmadıysa ki eski haline de bakınca bu kim demediğimize göre hak eden biri.
Bu mu dünyanın en güzel kadını yazık ya. Valla güzel görmemiş bunlar
Kıskancım demiyorda
Bunları seçenler allah rızası için kim ya heryeri estetik olan insan nasil güzel oluyor ulan sokağa çıksam bundan kat kat güzel ve doğal insanlar var. Sırf oyuncu ve ünlü diye bunu seçmişler zaten bu güzellik yarışmaları falan aptalca
Elbette doğru değil. Yani güzel kadın estetiği falan da bir kenara bırakalım. Estetikten önce daha da güzeldi hatta. Ama Dünyada bir çok güzel kadın var. Mesela Hande erçelden çok daha güzel kızlar var
Bayanların yorumlarını okumaya geldim,çıkacam birazdan :D Hemcinsleri hakkında yorumları nasıl oluyor merak ettim :D
Bu kizin tombik bie surati vardi. Yanaklari dolgundu. Yuvarlak hatliydi. Onu yaptirdi sanirim ama ben o halini daha cok beğeniyordum. Tatli geliyordu. Simdi o yanaklar ice gitmis gibi duruyor. Yuz sekli herkesle ayni olmus. Ablasini daha cok begeniyorum bu arada. Sarisin, renkli gözlü onda mudahale yok sanırım.
İlk filmlerinde ki halini görünce o kadar da doğru bulmuyorum ama duru bir gülüşü var
Dünyanın en güzel kadini seçilecek kadar güzel olduğunu düşünmüyorum
Dünyaya gerek yok bir İzmir 'de ilk 1000'e giremez. Medyanın aşırı şişirmesinin sonuçları.
Kadınin hepsi makyaj ve estetik bi zahmeto seçilsin. ben mı seçileyim fkfkfkfk
😂😂😂 troll falandır o bu mu güzel ay kahkaha arttım. Bir de estetikli hali öyle mi? Efsane valla
Barbara Palvin, Ester Exposito, Jessica Alba felan bu dünyadan değil galiba
Beğeniyorum güzel ve tatlı kız. Ünlülerden seçilmiş yoksa çoookkk güzel kadınlar var
Benim sokakta manavda çalışan bir kız var Hande’ye 1000 başar bu güzellik sıralaması gibi dünya güzellik yarışması ve Eurovision hepsi boş
Olabilir mi 🙄 yok ya handeden güzelleri var ama ünlü olmayınca reklam olmuyorlar...
Kadın dizide neler yaptı bi zahmet seçilsin 😀 emeğine yazık olur
Güzel ama abartıldığı kadar güzel olduğunu düşünmüyorum
Dünya olarak genelleme yapılırsa barbara palvinin yanından geçemez 🤷🏼♀️
Bu kadar tartışılıyorsa güzel kadın demek ki benim için güzel kız
dünyanın mı.. yok anasının nikahı.. seçen kisiler dünyadaki tüm kadınları görmüş de mi hande yi seçmiş.. bye
Bu kadın bana aşırı itici geliyor tip olarak ortalama
Oha dünyanın bundan haberi varmıııı 😳
Yani Dünynın en güzel kadını Akrep burcu olmayacak ta hangi burç olacak?
Estetik yaptirmissa hak etmiyordur ama guzel kadin.
Estetikte yüz nakli yapılmıyor sonuçta kendi yüzü
Kesinlikle değil estetik yapınca çirkin oldu Deren Talu kat kat güzel bu kızdan
Sıradan bir türk kadını işte bu güzelse latin kuzey avrupalı slav kızlar ne o zaman
Sokakta görsem bakmayacağım tipler dünya güzeli oluyor şaçmalık
Hande Erçel çok güzel kadın 🌺
Bence doğru bir seçim olmuş.
Estetikle mi haksızlık
Bu kadın mı en güzel seçiliyor skjdje tipe bak a q
Kim seçiyor bunları yav
Kime gore en. guzel yaa
Değil bence
Daha nice güzel kadınlar var
Hande Erçeli severim ama doğru düzgün rol yapamıyor bile.
Nee bu kizmi guzelmis nxnxnxnnc
Küçük bir dünyaları varsa demek..
Juriler körlerden seçmece herhalde.
Doğal olmayan hiç bir şey bu unvanı hakedemez
Hak etmiyor bence.
Estetik kralicesi
Estetikçisi seçilmiş olmasın.
Alın bunu burdan
Hak ediyor bence
Estetik ameliyatı yok ki. Sadece yanağını aldırdı.
Bende abartılacak bir güzelliği yok
jüride ailesi olmalı
Ama Esra bilgiç daha yaşıyor 🙁
Kusuyorum
Valla doğru seçim
Bence cok güzel hakketmil
Ulan su sitede bile bundan güzel kizlar vardr
Hangi dünyada
Allah bizde çirkin şansı versin
Kim seçmiş
Doğru bir seçim.
Şaka gibi🤣