Her sene Top Beauty World tarafından yapılan 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi açıklandı. Amerika merkezli internet sitesinin yaptığı listeye göre Hande Erçel 'Top Beauty World 2020'nin 'En Güzel 100 Kadını' sıralamasında birinci oldu. İkinci sırada Deepika Padukone üçüncü sırada Barbara Palvin yer aldı.Hande Erçel'in dünya güzellerini geride bıraktığı listede 5 Türk daha yer aldı. Listeye Neslihan Atagül 89, Elçin Sangu 83, Demet Özdemir 75, Fahriye Evcen 45, Tuba Büyüküstün 29. sıradan girdi.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bu şüşkoyu mu seçmişler
ne güne duruyor yav
Bu kadın vasat. kime para yedirdi büyü mü yaptırdı nasıl popüler oldu anlamıyorum.
Mine tugay mı vasat 😂😂😂
Güzel değil demeye korktum vasat dedim. Hem de ne vasat
@cllyp Allah aşkına profile fotoğrafını bir koyar mısın bakayım sen ne ka güzelsin
Seçimi yapan juri üyeleri ileri derece astigmat falan mıymış?
ya da jurinin çoğunluğu Türk ve kızı Türk diye mi 1. seçmişler?
Tamam hoş hatun ama Dünyanın en güzel kadını falan değil.
Barbara palvini nasil gecer ya saka gibi. Barbaranin bir tane bile cirkin ciktigi fotosunu görmedim simdiye kadar. Asiri güzel her seyi fizigide yüzüde gözleride hepsiii
Sanırım bir tek ben güzel bulamadım bu kızı.
Cidden her yeri yapmacık gibi geliyor, güzellikten ziyade.
hande erçele benzeyen birçok kız çıktı yani pek de eşsiz yüz hatları yok bu kadar estetiğe rağmen. daha güzel ve eşsiz olanların var olduğunu düşünüyorum.
Yüz hatları aynıdır nasıl essiz yüz hattı olacak ki orantılı yüzü var
Soğuk bir yüzü ve tipi var, bana en ufak bir şekilde çekici gelmiyor bu kadın
Vardır o işte bir bit yeniği. Bu karı mı dünyanın en güzel kadını? Bence bunu en güzel seçenler, acilen bir göz doktoruna görünsünler.
Gayet güzel kadın
wtff? Bu mu yani? . 😂 Barbaraya yapilan haksizlik gunah olmali bence.. bu nasil goz bozuklugudur.. Estetikli biri zaten hicbi sekilde bunu hakk etmiyor.
Kıskancım demiyorsun da
burada her gün soranlar vardı takıntı manyak fanı çok 1 fan 100 kişi gücünde sürekli sormaktan vazgeçmeyen allah bilir kaç hesap açıp oy attı jhwduhafuhauha :D
Gerçekten güzel bir kız fakat 1. Olması abartı geldi ve yüzünde maalesef ki aşırı estetik var Barabarayı geçmesi mümkün değil
Barbarada da var
Hande Erçel bence hak ediyor, bizdeki kezbansular kadına karşı bir kıskançlık içindeler sadece olan bu.
Kezbanin alası tabak surat Hande. Su siteyi ciddiliye alan salaklarsinizz. Önemli site olsa Hint kadın oyuncular gibi Hollywood'a giderdi Hande çok çirkin ama
@Kumrallaecokyasasin Tamam
Lol onu beğenmediğimizi kim söyledi?
Kezbansu annen de olabilir tabiii. Xd
Ya barbaradan bahsediyoruz. Bu barbaradan güzel mi? Kör müsün a w
yani tamam güzel kadın ama birinci olacak kadar büyük bir güzellik olmadığını düşünüyorum 🤷🏻♀️
Tuğba ve fahriye handeden daha güzeller bence ama sonuçta birincinin bir Türk olmasına sevindim
Hande Erçel abartıldığı kadar çirkin bir kadın değil gayet güzel ve alımlı. fakat Barbara Palvin i bile geçmiş olması beni şaşırttı
Hande güzel kadın ama listede Tuba büyüküstün de vardı o daha güzel handeden tuba seçilse daha mantıklıydı bana göre
Beni aşırı benzetiyorlar bu kadına. Demek ki ben de dünyanın en güzel kadınıyım. Hem de doğalım 😎😄
Seçenlerin kafası güzeldi herhalde. Dünya güzeli olacak derecede değil ne yüzü ne fiziği
Ben beğeniyorum bıktık aynı tip kadınlardan zaten tam benim beğendiğim güzellikte
Arkadaş insanların uğraştığı işlere bak. İşiniz gücünüz derdiniz yok sanki.
Ayn
Bence listedeki Elçin Sangu ve Fahriye Evcen Hande Erçel'den daha güzel kadınlar.
Fahriye belki ama Elçin güzel değil Türk erkekleri güzellikten anlamıyor 😀
@170likkız aynennnn anlamıyolar
@Nazlıçiçek44 Değerli arkadaşlar güzellik subjektif bir kavramdır, kişiden kişiye değişiklik gösterir. Birinin bayıldığı, harika bulduğu bir erkek veya kadını bir başkası çok tüpsiz bulabilir. Bunda eleştirecek birşey yoktur. Zevk meselesidir sadece.
Burda bana laf mı soktun benim yanlış anladım
@Nazlıçiçek44 Arkadaşım laf sokma gibi bir derdim yok. Sadece bir realiteden bahsediyorum.
Tm ok
Sevindim
Liste tam anlamıyla çöptü, kadın listesi de erkek listesi de.
Torpille aldığı bariz belli ilk 50 ye bile giremez normalde
Kıskancım demiyorda
Ben seçmezdim. Güzellik göreceli adlı klişeyi kullanıyorum😁
1. Olmayi hak etmedigini dusunuyorum fakat gurur duydum tabi ki. Tebrik ederiz hande erçeli.
Değil Dünyanın, Türkiye’nin en güzel kadını olduğu bile şüpheli ama güzel kadın Allah var.
Estetiklilerin değerlendirilmemesi lazım bence hangi ülkede olursa olsun
Türk kızlarının güzel seçilmesi gurur verici ve hakikaten de güzeller yani ne var bunda
tamam güzel de okadarda degil listede daha güzelleri vardı
Ben de beğenirim güzel kız aynı zamanda iyi de bir oyuncu.
ohaaa ben şok. bu kadını da beğenirim ama barbara falan varken biraz ayıp olmuş handenin seçilmesi
Dünyanın en güzeli mi tartışılır tabi ama güzel bir kadın ve birinci olması gurur verici 😃
Fazla iddialı bir seçim olmuş. Daha güzelleri vardı.
Bu liste neye göre hazırlanıyor bilmiyorum ama hande erçel gayet güzel bir kız daha güzelleri de vardır illaki ama bu handenin güzel olmadığı anlamına gelmez
Hande erçel dünyanın en güzel kadını unvanını alabilecek bir tip degil bana göre hatta sıradan
Şaka gibi
Barbara varken bu kim ya. Gerçekten bunu güzel bulanı da anlamadım
Güzel
Son derece boş ve gereksiz oynadığı tüm dizilere bakın ne rolü oynadığı zaten açıkça belli bunlardan dolayı seçimi etkili olduğunu düşünüyorum
Güzellik ve dış görünüş göreceli bir kavramdır bu yüzden keşke bu tarz seçimler değilde nobel ödülü alan insanlar her yıl gündem olsa ama insanları eğlendiren mevzularda malesef ki genelde bunlar
Aynen kimse guzelligini secemez. Bir meziyet degil.
nE hande ercel barbaradan güzel miymis? Bella Hadid peki? Yok artık jdjcjdjxj
Hande şeytanla anlasma yapsa bu kadar olmaz tanriyla anlasmis olmali 😂😂
Güzel kadın kıskanma
Hak edenlere yazık olmuş güzel kadın ama kat kat daha güzelleri var
Örnek Molly Stewart
Hande gayet güzel kadin, kudurmasin hu kadar yabancı bku yiyen kezoslar
Bu kadar*
avrupada yaşıyorum ve buraya göre çok tatlı esmer bir kadın ve herkes çekici bulur gayet güzel kadın hak ediyor
Güzel kadın zaten ama bizim erkekler sarışın mavi gözlü gördüğünde ayağını yalar güzellikten anlamıyorlar
Bu sadece bizim erkeklere özgü değil.
Güzel kadın ama Dünya'da daha güzel kadınlar var nasıl bir sistemle seçilmiş merak ettim açıkçası
çok guzel seçim olmuş Hande Erçel Deepika Padukone ikiside çok guzeller ortak yonleride gamzeleri ben çokkkk seviyorum😍
Alayı estetikli, estetikli haliniz bari güzel olsunlan bu listeyi yapanda 8iq insan evladi
Estetikse ne fark eder sonuçta estetikte yüz nakli yapılmıyor
Bencede dünyanın en güzel kadını kusur yok bi kere allah özene bözene yaratmis
Guzel degil tatli bi kadin. Yarismalara farkli kadinlar katilmiyor tabi ondan oluyor
güzel ama ilk yüze bile girmez o kadar da değil
Girer orantılı bir yüzü var
Ben çok adil olunduğunu düşünmüyorum
Güzellik prensesı gibi
Demiii
Cidden şaşırtıcı ya, saçma olmuş bayağı hem de.
Güzel kadın
Dunyada ondan kat guzel binlerce hatun var
Güzel ama en güzel değil be
pü vizyonsuz insanlar
Hatun Allah için güzel kardeşim
Kim hazırlıyor bu enleri yav
Yalan asıl benim en güzeli hıh.
Gözleri bozuk diye linç etmeyelim heyeti
Kıskancım demiyorda
Almiim
Almiim
Tanımadığım için bileme m