Üzerinde onlarca fırça darbesi ve boya var.. Sonuçta güzel mi güzel. Ama bana göre güzelliği doğal haliyle kıyaslamak gerek. Bana göre de Charlize Theron
Ama normalde de dudakları gözleri burnu yüzü çok Düzgün ve güzel herkes bazı fotolarda kötü çıkabilir kamerayı kadının suratına sokarlarsa tabi kötü çıkar
@KirmiiziOjemm Koyduğunuz fotoğrafta deli gibi oynama var. Evet, dudakları güzel ama burun estetiği geçirmiş gibi duruyor yani doğal güzelliği var diyemem. Ayrıca detayları fark edebilmek için kameranın yakınlığı gayet iyi.
bende profesyonel makyaj elinden geçsem sonra da bu bakışlarımı biri ayarlasa shoplansam falan.. bende dünyanın en güzeli gibi gelebilirim gözüne.. yani demem o ki bence sade olan güzelliklerin gerçekliğine inanın..
:) kadın kendine o kadar güveniyor ki bu fotoyu çekip atabiliyor sosyal medyaya. Makyajsız aynı zamanda saatlerce spor yaptığı hali. Spordan sonra çekilmiş bir fotoğraf sen çeksen senin yüzüne hiç bakılmaz:) kadının yüz hatları kusursuz bir kere. Burnu dudakları bakışları gözleri yeter.
Bence bu yorumu yapan kusura bakmada ne karı kızdan anlıyorsun ne fotoğraftan öyle bir fotoğraf atmışsın ki o açıdan çekilen fotoğrafı kim çekse iğrenç çıkar ayrıca hemen spor anında baksana kadının yüzü bile kıpkırmızı olmuş spordan. Böyle bir fotoğrafla eleştirebilirsin sadece zaten Adriana'yı. Ve kaldı ki yıllardır bu kadın gündemde yaşı ilerlemesine rağmen öyle bir eleştiriyorsun ki tahtından edip kendin geçecekmiş gibi :D
@blue194o ben de görüş bildiren arkadaşa bunu anlatmaya çalışıyorum spordan hemen Sonra ben böyle foto çeksem öcü gibi çıkarım herhalde ya da görüş bildiren arkadaş böyle foto çekse o da öcü gibi çıkar :) bu kadar yakın ve yorgun bir şekilde çekilen fotoyu buraya atıp eleştirmek kolay ama kadın dünyada kendini kanıtlamış dünyanın en iyi süper modelleri arasına girmiş isteyen istediğini desin :)
Kardesim sen valla cinssin kadını eleştirmek için saçma sapan fotoğraflar gönderiyorsun ya resmen eleştirmek için kötü fotoğrafını arıyorsun kadın saçlarını yaptırıyor ne halde al buna bak diyorsun :D
ben saçını değil yüzünü gösteriyorum.. çünkü sizin o taparcasına övdüğünüz fotolar zaten gerçek değil.. al işte gerçek niye bu tepki.. siz güzel görmemişiniz kendinizi avutuyorsunuz.. milyonların fikrine kapılıp kendine özgü fikri olmayan koyun sürüsü zihniyetiniz var işte.. kabak gibi gerçeği ortaya koyuyorum sorun ne.. güzellik gerçek güzellikte doğallıktan geçmezmi.. al sana doğal..
Kıskançsın fesatsın kusura bakma:D güzellik konusunu bile koyunluğa sürü psikolojisine başladığına göre sende ufak tefek problemler var bence sen psikoloğa görün :) ayrıca bu kadının en bakımsız hali bile senin en bakımlı halinden iyidir eminim
peki tamam hakılısın pek adil olmadı haklısın evet gerçekten güzel bir kadın :) ama bence artık dış güzelşik çok önemli değil karakteri güzel olmassa bişi yaramıor
ben öyle düşünmüyorum o bize bakmazki pas bile vermez ama senin le bir ihtimal var ama onunla yok ne demiş veysel ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca :D
:D :D :D ben o kadar güzel kız tanıdımki hepsi ne oldum delisiydi :D hem dışı hem içi güzel bulmak çok zor bulursan milli piyango çok azlar sayıca her kadın güzeldir kadını çirkin yapan huyudur. :D
Shop diye diye kafayı yemişsiniz ya. Git survivor programına katılmıştı ordaki videoyu izle. Ona da shop yapacak değiller kadının yüzü gözü burnu dudağı kusursuz yani
En İyi Cevaplar