https://tr.sputniknews.com/20220527/hakan-ural-z-kusagi-oy-kullanmamali-1056732424.html
Oy kullanmada 18 yaş alt sınırı değil 40 yaş filan üst sınır olmalı kesinlikle. Görüyoruz ki ne varsa X kuşağının kalıplaşmış düşünceleri bizi bitiriyor zaten. Sözüm meclis dışı ama kendi annem babam olsa bile bu ülkeye düşman mı acaba ya diye düşünürüm yalan yok.
Kendisi ne kadar geçim sıkıntısı çekti acaba. Kaç kere pazardan alışveriş yaptı. Ya da asgari ücretle geçinmek zorunda kaldı mı. Sonr kalkıp bir yaş grubuna çok bilmişlik taslamasın. Herkes oyunu kullanmalı. Kullanacak da.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunumuyla kanal D'nin sabah kuşağında yer alan , Neler Oluyor Hayatta, programını her sabah izlerim..
Hakan Ural'a kalsa 2023 seçimlerinde sadece Z kuşağı değil, gelmiş , geçmiş bütün kuşaklar oyları Akp"ye versin diyecek..
Kendisi Akp yandaşcısı.. sürekli olarak programda Akp'yi över..
Belki Z kuşağı oyları Akp ye vermez diye. Z kuşağı oy kullanmasın demiş olabilir.
Hakan Ural da karanlık kuşağı bence 🤣🤣
Kaç kere twetter de linç edildi..
Bu tarz çarpıcı açıklamaları yüzünden Hakan Ural..
Şimdi Z kuşağı linç edicek yine twitter de bu adamı 🤣🤣
Şunu fark ettin mi, bu adamın ya dili ile ilgili bir problem mi var desem ya da Tiki mi var, bilemedim fakat 60 saniyede bir dudaklarını yalıyor.
Ve izlerken aşırı derecede rahatsız ediyor beni..
😂 Her ne Hakan Ural'ın siyasi görüşüne katılmasam da bazı haberlerde yaptığı bazı açıklamaları doğru buluyorum.. açıkçası
Birde kendine münhasır diline plesent olmuş kelimeleri var yayında sürekli olarak kullandığı..
Ama genel manada seviyorum bu programı her sabah izlerim.
Çünkü o yalaka bi yandaş buna uymaya çalışıyor napsın yazık. Gençler Çünkü herşeyin farkında ve en önemlisi aksiyona geçilsin istiyor. E tabi hükumetin işine gelmiyor alışmış bazılarını din ile kandırmaya! Çok yaşayan değil çok gezen öğrenen bilir yani gençler eski yılları yaşamasa da araştırıp öğreniyor. Babası da Müslüm gürsesi dinleyenin kıro olduğunu söylüyordu bunlar ailece rezil.
Çünkü gençlerin aklı ve zekasıyla baş edemeyeceğini o da biliyor. ve tamamen haksız gençlerin önünü hiç kimse kesmemeli geçenlerin akılı ve zekasıyla kimse oynayamaz onlara saygı duymaları lazım fikirlerine önem vermeleri lazım bu ülkenin geleceği onlar gençler bırkasınlarda biraz onlar ne istiyor ne düşünüyor hayata insanlara geleceğe karşı düşünceleri nedir göstersinler.
Z kuşağı bi kere teknoloji içinde büyüdü bunun sayesinde çok kolay şekilde bilgiye ulaşım sağlayabiliyorlar.
Ayrıca geçmişe göre değil mevcut durum ve geleceği düşünülerek oy atılır. Kısacası çok boş yapmış.
Bunlar da ülkenin geçmişini bilip şuanki rezil yönetimi kabul edemeyen yalama tayfa mı? Geçmişi bilseler ne olacaklar bizene geçmişten. Günümüze bakalım. Geçmiş gitmiş banane yani sıkıntı yaşandıysa şuanda da yaşanıyor. Be yapalım aayy geçmişte kötüydüler şu an kötüyüz ama sağcılar biraz daha cebini doldursun sonradan görme olmaya devam etsinler mi diyelim. Asıl ilkokul mezunları ve 50 yaş üstü oy kullanmasın. İsmini aratayım dedim önüme ben akp yalakasıyım adlı haber çıktı. Bencede yalama.
max malum partili zekasi. sizin gibiler oy kullandi da ne oldu sanki gecen 8 tane TEST KITABINA babam 750 tl verdi mk
z kuşağı oy kullanırsa kendisi gibi yaşlanmış beyinlerden kurtuluruz da ondan. işin siyasetle bir alakası yok. z kuşağı taraf tutmak yerine bilinçli olarak gelecek kimsenin ne sağlayacağına bakacak. Bunların da düzenleri bozulacak. sadece ekran karşısında değil pek çok farklı iş yapıyolar ve destek kullanıyolar o destekleri çekilecek
ülke genelinde oy atacak insanlara ayrı bir test felan açmalılar. testte % 75 üzeri puan alanların oyu kabul edilmeli. cahil adam ve körü körüne inanan kişi ne anlar siyasetten. kulaktan dolma bilgiler ile siyaset yapıp durur ancak.
Çok doğru dün bende parkta köpeğimi gezdiriyorm 18 20 yaş çocukla konuştum anca selfi çekiyor Allah korusun deprem felan olsa bir dakika selfi çekmek zorundayım diyecek😂🤣
Saçmalamış. 18 yaşına giren her bireyin oy kullanma hakkı vardır ve kullanır. Z kuşağısı falan yok bunun. Abartmasınlar bu kadar da z kuşağını küçümseme işini.
Haklı. Gelecek nesil bireysellik diye diye her hakkı kendinde bulur oldu. Bunun siyasetle alakası yok. Millet olarak toplum olarak bir bütün olmamız gerektiği hatırlatılmali.
En az lise mezunu olmayanlar, 65+ da oy kullanmasın. Uyar mı?
Bunca yıldır 18 yaş civarı kullanıyordu şimdi mi sorun oldu? Asıl 65 yaş üstü kullanmasın, gençleri böyle böyle soğutuyorlar kendilerinden😂 istememe sebeplerini de hepimiz biliyoruz zaten
Bir insanın kaçan golü görüp şuna pas atsaydı gol olurdu demesi için futbol yorumcusu olmasına gerek var mı. Ülkeyi gorupte eksi ve artısıyla değerlendirmek içinde siyasetçi olmasına gerek yok.
Düşünen beyinlere ters adam. Z kuşağını da kendisi gibi canım ve yalaka sanıyor ama yaniıldığını görmesine fazla bişey kalmadı.
Yaptığı programı seyredenler dolasıyla kendini her konuda bilir kişi tayin ettiği için bu özgüvenli cümle çok normal
Saçmalık insanların seçme hakkına karışacak kadar haddini aşıyor
Şimdi kendinluşağı chp gördü Türkiye’nin eski halini Yani, Z kuşağı da Akp gördü Yani yeni halini. Çocuklar ne gördü ne biliyor da oy kullanacak diyor İşte.
kendi partileri söyledi..
okumuş kesimden oy alamıyoruz diye..
onun yansıması..
Çünkü kendisi Cumhur İttifakı'nı destekiyor. Bence 65 yaş ve üzeri oy kullanmamalı.
En İyi Kız Görüşü