Hakan Ural: "Z kuşağı oy kullanmamalı. Ülkede siyasetle bir alakan yok. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu?" dedi.
İnsanlar Z kuşağına neden bu kadar yükleniyor? 20 yaşında çocuklardan ne bekliyorlar cidden anlamadım. #kafamıngüzelligi
Hakan Ural: "Z kuşağı oy kullanmamalı" dedi. İnsanlar Z kuşağına neden bu kadar yükleniyor?
z kusagı felan yok aslında ama niye öyle demiş bi düsünmek lazım simdiki nesil egitim sistemi berbat ettiler diyo eski egitim sisteminin iyi oldugunu sölüyolar bizler eski sistemde okuduk adamlar bize zekalarını konusturmaya caslıyolar bide bu aldıkları egitim sistemi kötüyse madem niye avrupaya gidiyolar avrupa vasıfsız beslermi beslemez hem surıyelılere sövüyolar hemde bu ülkeden gidecem diyip mülteci durumuna düsmeyi bisey sanıyolar üstelik avurpada hayat standardı asgari ücretli cok iyi gecindigini sanıyolar türkiyedeki tl ile karsılastırıyolar avruoadan gelenleri cok zengin sanıyolar daha anlatcak oakdar cok sey varki yolda tutukları genclerle ropartaj yapıyolar millette sanıyoki harbi işssiz gücsüz nesil yetisiyo halbukı gitseler stajer ögrencileri görseler teknofestteki bilim ögrencilerini görseler pırıl pırıl medyada ipsiz sapsız karı kız pesinde calısmaktan bi haber okul okurken devletin ona bakcagını sanan ya da bakmasını gerektigini mecburmuş gibi söleyen kitle var biz kafelerde cay icemiyoruz diye isyan eden genclik var neymiş kantinden tost cay paramız yok diye isyan edenler var biz lisede beslenme götürmezdik günümüzü ac gecirirdik ünversitede parttime iş yapar okul okurduk anketörlük yapardık öyle devlet para felanda vermezdi geri ödemeli bile olsa razıydım vermesine ama nerde vermezdi simdi devlet para veriyo onuda faizsiz kredi oalrak düsün faiz bile almıyo ben okul bitirince borclu oluyorum diye isyan ediyo vayki ne vay
oy kullanacak herkesi sınava sokup %75 üzeri başarı elde edenlere oy kullandırmak gerekiyor.önüne gelen herkes oy kullanmamalı. adamın dünyadan haberi yok, resime bakarak oy atıyor. yürümeye hali kalmamış, belki 1 ay sonra ölecek oy atıyor. bizdeki demokrasi dünyanın hiç bir yerinde yok
Z kuşağının şımarık olduğunu düşündükleri için fakat bu doğru da olsa yine de zekalarını hafife almamak gerek diye düşünüyorum. Z kuşağının bir kısmı evet şımarık. Ama şımarıklık başka, zeka ve potansiyel başka konular. O yüzden her alanda z kuşağına yüklenilmesini doğru bulmuyorum.
Bir çok Y ve daha çok X kuşağından olgun düşünce yapısı, mantıklı olmaları, ayrıca kişisel ve duygusal zekası gelişmiş olmalarından dolayı işlerine böylesinin gelmediğini, bu yüzden de z kuşağını adamdan saymıyormuş gibi davrandıklarını düşünüyorum.
"Senelerdir moruklar veriyor ve bu haldeyiz" diyeceğim sonra "saygısız" diyecekler 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yükleniyorlar çünkü bazı kişiler ve bazı gruplar Z kuşağını özel gibi göstererek kendi çıkarları için çok kolay şekilde kullanıyorlar ve bizim halk da sefaletten bıktığı için bunu göremiyor