Z kuşağının adını bile bilmediği Hakan bey bu kuşak oy kullanmamalı diyerek ortaya bir şey atmış :) Gerekçesi de; "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence." buymuş. Sizce haklı mı?
"Z kuşağı oy kullanmamalı" diyen Hakan Ural haklı mı?
Haklı. Z kuşağını kısaca şöyle tanımlayabiliriz: internette gördüğü her şeye inanan ve doğru mu yanlış mı olduğunu sorgulamayan, çok çabuk gaza gelen, ailesi tarafından şımarık ve açgözlü yetiştirilmiş, ekserisinin zeka geriliği olması, sosyal medya ve oyunlar vs. ile beyinlerini süngere çevirmeleri, mukayese yeteneklerinin olmamaları, maalesef halen daha düzeltilemeyen eğitim sisteminde tarihine düşman olan ve dini değerlere hakaret edenlere sevgi besleyen olarak yetişen, hazıra konmayı seven çalışmayı sevmeyen, hayat tecrübesi edinmemiş aksine beynini masallarla ve realiteden uzak hayallerle yıkamış vs. gibi giden ve 100 lerce sayfa edecek kadar sebeplerden dolayı Z kuşağının oy kullanmasının bence de pek geçerli bir sebebi yok. Bu yazıma kıçıyla gülenler, milli savunma bakanlığına, oy verdikleriniz hdp li adamları yerleştirince, iha siha bilmem ne aklınıza gelebilecek her türlü gelişmemiz için olan adımların faaliyetleri durdurulunca; o zaman 15 Temmuz da yaptığınız gibi avrupa'ya aldığınız uçak biletlerini kıvırmak lazım.
Asıl hakan bey oy kullanmamalı onun gibi durumu iyi olup her sabah tv de su sanatçı şunu yaptı bunu yaptı ne diyorsunuz gibi konuşarak insanların beynini yıkayan boş şeylerle dolduran bundan para kazanan asıl şımarık büyüyüp hiç bir şey bilmediği halde bilitorum diyen bu tarz kişiler oy kullanmamalı telefonu var zengin diyen oyun konsolu bilgisayarı varsa çok zengin insanlar deyip o kişinin ne yaşadını bilmeden konuşan kendisi ailesi amerikada yaşayan bu insanlar asıl bir şey bilmiyor onlar oy vermemeli aslın da
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir bu ülkenin gençleri devleti, Cumhuriyeti emanet edecek kadar akıllı ve zekidir z kuşağını Kendi çocukları ile karıştırmasın
Ağzı olan konuşuyor e milletin ağzı torba değil ki büzesin. Biz Z kuşağı her şeyin bilincindeyiz, bu ülkeyi bu hale getirenler kime oy verdiğini çok iyi biliyor biz daha oy bile kullanmadık
Hakan bey ülkenin gündemi çok daha başka şeyler olmasi gerkirken Melis sezenin memesini gündem eden sezen aksunun dediğini günlerce haberlere yansıtan sistemin sorumluları asıl oy vermemeli. Eniği başına para alan mülteci soysuzlari oy vermemeli. Benim kafa patlatıp girdiğim bölümde bedavadan yabancı uyruklu okutanlar oy vermemeli. Her şeye tek tıkla ulaşabilen interneti çok iyi kullanan bir nesil değil. Emin olun ilgisi olanimiz geçmişteki bütün olaylara siyaset mantığına tek tıkla ulaşabilir. Siz bize değil bu saydıklarıma diyin onu. Ben açlık sefalet pahalılık adaletsizlik diz boyuyken Melis sezenin memesi diyen bir Z kuşağı görmedim.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
farketmez bir kesime Atatürk bir kesime Allah küçük bir kesimde olsa apo teröristi de oy alıyor zaten... z kuşağıda olsa x kuşağıda olsa y kuşağıda olsa farketmiyor en kötü meslite kendine grup kurabiliyor...örgütsüz bir toplum Türkiye..2 dönem milletvekili olup 40 bin tl emekli maaşı alıp çekiliyorlar... sende 4250 tlye iş bul..100 yıldır düzen böyle Türkiye de... o yüzden boşuna sosyal medyada birbirlerine küfür ediyorlar... hangi partiye oy atarsan iktidar edersen et düzen aynı düzen.. sadece sermayederler.. yandaşlar medya ve zenginler değişiyor herkes kendi kesimini zengin edip gidiyor...
Hepsini kendisinden daha iyi araştırıp biliyoruz, görüyoruz Hakan bey rahat olsun. Bu düşüncedeki insanların tez zamanda gebermesi dileklerimle. Hakan bey herbokolog olduğu için kamera karşısında atıp tutarken sorun yok. Gençler bir şey bilmiyor oy vermesin. Sen ne biliyorsun dengesiz herif diye sorarlar adama. ... Kıt beyinlisi.
Ya bi s. gitsin. 15 16 yaşındaki çocuk ekonomiden dem vuruyor şikayet ediyor. Yurt dışında yaşıtlarım ülke ülke gezerken ben çalışıyorum bir bisiklet alabilmek için diyor. Sen kimsin ki Z kuşağı oy kullanmasın diyorsun. Bu hükümeti devirecek olan Z kuşağıdır.
bence haklı adam gayet mantıklı konuşmuş izah etmiş zaten memlekette araştıran bir kitle yok herkes kulaktan kulağa oynar gibi ee birde eskiyi bilmeden ne anlatılırsa onu yorumluyorlar doğru yanlış bence olması gereken iyi araştırmak geçmişi doğru yorumlamak gerek
Ülkeye karşı sorumluluğunu eksiksiz yerine getirmemiş olanlar oy kullanmamalı misal vergi borcu olanlar, ödenmemiş cezası olanlar, A S K E R K A Ç A Ğ I olanlar gibi. Zorunlu eğitimini tamamlamış olmak da (ilk 8 yıl) oy kullanma hakkına sahip olmanın şartı olmalı. 7. sınıftan terk profesör sabah kuşağı gevezelerinin oy atması çok üzücü ve ürkütücü.
Konu z kuşağı filan değil alt ve üst sınır olmalı. 55 üstü de kullanmamalı 25 altı da. Artık bunamaya başlamış biri oy kullanmasin 55 dedim ama 60 üstü kesin oy hakkı olmamalı... Hayır 25 değil 23 de olabilir ama 18 çok erken bir yaş...
Z kuşağı kadar başınıza taş düşsün. Z kuşağı bu hale gelmesine sebepsiniz. Kalkıp eğitim konusunu tartışacaklarına bir de yargılama var. Hiç haz almadığım biri zaten.
Kısmen haklı. 20 yaş altı ve 60 yaş üzeri kullanmasın. İkisi de sağlıklı düşünemiyor. Biri tecrübesizliğinden, diğeri yaşlılığından. Aradaki nesil kullansın.
ülkeden haberi olmayan dayılar oy kullanıyor, ülkeyi gündemi anlık takip eden z kuşağı kullanmasın aynen sfsdfsd doları halen amerika yükseltiyor, chp yükseltiyor sanıyor dayılar.
Sonuna kadar doğru söylemiş haklı Z kuşağı dediğin Zottirik kuşağı oluyor zaten bu Zottirik kuşağı ne biliyor ne kadar bozuk bir kuşak olduğu ortada zaten
Asıl x kuşağına yasaklanmalı kanka damga vuruyorlae pusululara. Kuşağımında pek kalır yanı yok ama farkındalık seviyesi yine yüksek ve yaş nedeniyle kısmı olarak katılabilidik.
Bu yalaka arkadaş z kuşağının kime oy verecegini bildigi için icine sindiremiyor neymiş z kusagi tarihini bilmiyormus bunu ilk once ulkeyi yonetenlere soyle egitim sisteminin ticarete döndüğü sacma sapan eğitim veren bakanlik sorunu bunlarda arasin z kuşağında değil Z kuşağı tarihini bilmesede gelecek endişesin farkinda
Kendi yaş grubu çok bildiği için ülke olarak sürünüyoruz. Z kuşağı yönetse şimdiki halden iyi oluruz bu kesin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendi zamanında y kuşağı idi x kuşağı ona hayırdır dedimi tabiki hayır burası özğür ülke diyorsanız herkes oyunu kullanacak yok öyle yama y kuşağı olarak z kuşağını destekliyorum bizim görmedimizi göreceklerdir eminim
adam kim güçlü ise onun safında yer alıyor, bukalemun gibi. Ve ona sorarım sabah kuşaklarını yapan kim varsa hepsi ömür boyu hapse girsin çünkü toplumun akıl sağlıyla oynuyorlar saçma sapan konuşup emek vermeden paraları götürüyorlar.
Boş bir adamın boş lafları.. Ben ne diyorum; TINNNN! Boş tenekeden çok ses çıkarmış..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Parti kurucam oy verin ismi Z kuşağı partisi Vaatlerim: sınırsız müzik konser , sıfır mülteci , hayvan ve insan hakları ile ilgili ciddi kanunlar nasıl ama 😁
Gerekçe olarak sunduğu şeyleri bilmelerine gerek bile yok ki. Günlerimiz normal geçmiyor ki her gün yeni bir zama uyanıyoruz. Bunu gören Z kuşağı oy verdiğinde yanlış yere gideceğini düşündüğü için oy kullanmamalı demiştir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok haklı kaç tanesi tarihini biliyo tarihi bilmeden doğru oy kullanamazsin hiçbiri hicbirsey bilmiyo
Z kuşağı dediğinin ülkenin her halini yaşayarak görmüş olması gerçeği 😂yeter şu Z muhabbeti baydı. Begenseniz de beğenmezseniz de kucumsediginiz kuşak geleceği oluşturacak. Ve bu kuşağı siz yetiştirdiniz 😁🤓
Akp baktı gidişat kötü. Gençlerden oy yok. Panik havaları başladı şimdiden.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sibel can ı kaptırınca kafayı yedi. Z kuşağı yok M kuşağı böyle bir kibirli haller.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O kim oluyor... dediğim olaydır, herkes özgür birer birey yasal hakların verdiği özgürlüğü dahi kullanmayı engellemeye çalışıyorlar resmen sırf kurulu tezgahları bozulmasın diye