Katıldığı programda bu konula ilgili şu sözleri söylüyor Ural:
"Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence."
Hakan Ural, "Z kuşağı oy kullanmamalı. Ülkeyle ilgili hiçbir şey bilmiyorlar ama oy atıyorlar." dedi! Ne düşünüyorsunuz?
Asıl Z kuşağı ülkeyi değiştirecek. Ülke ile olan sorunları da sıkıntıları da en çok biz biliyoruz. Şu yaşımız da para sıkıntısı çekiyoruz be! Bir öğrenci yemek yemeye çıktığın da 50 TL den aşağı hiçbir şey yiyemiyor. Bence yıllardır ülkenin başında olan ve yönetemeyen kişi de var sorun.
instada bu demeci görünce acaba kim sitede soracak demiştim :) hakan ural ve desteklediği partiyi herkes biliyor.. kendi bakanlarının dediği gibi, okumuş kesim bize oy vermiyor korkusu yaşıyorlar.. z kuşağının 70 yaşındaki birisinden çok daha fazla gündemi takip ettiğini biliyorum.. ve doğal olarak boş bir söylem olarak gördüm..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türkiye de bir kesime Atatürk bir kesime Allah küçük sinek gibi mide bulandırıcıda olsa apo terorisitini de zaten oy alıyorsun ya da mecliste oluyorsun o yüzden hangi kuşağın oy kullanıp kullanmamasının farkı yok.. demokrasiyi seçim zamanı oy kullanmak zanneden bir topluma bu bile fazla aslında...
Bir Z kuşağı olarak söylüyorum bence biraz haklı. Eski siyasetçileri tanımıyorum ülkenin geçmişte neler yaşadığını, ne derece etkilendiklerini bilmiyorum. Hatta oy kullanana kadar siyasetle ilgim alakam bile yoktu. Siyaseti sevmiyorum.
çok güzel soru sormuşsun canım Hakan Ural Akp li olduğu için Z Kuşağı erdoğan ve akp yi sevmediği için z kuşağının oyları çok olduğu için ve seçimi kaybetme korkusu olduğu için z kuşağının üstüne yürüyor. Asıl 50 yaş ve üstü oy kullanmamalı gençler yeni yüzler istiyor baykuşlar istemiyor canım ♥
Haklı bir elestiri olabilir z kusagi siyasete uzak demek dogru ya da yanlis tartisilir ama elestiri olarak kabul ederim... fakat oy kullanma konusunda insanlari ayiran herkes aynı hatayi yapıyor. Cobanin oyu ile benim oyum ayni mi demek de boyle hatali. Z kuşağı kotu ise kendiliginden mi kotu senin gibi abileri oldugu icin kotu derler adama
peki :) hakan ural tum bunların farkindaymis da mucadeleyi siyaseti :) yasamis gormus :) 22 yildir oy attigi partinin bu ulkeyi hic dusmedigi bu duruma dusurmesine ne yorum yapiyor esas o merak ediliyor
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir Türk gençliği işini bilir
Z kuşağında doğru bi yönden sütü bozuk Serseriler çok var ama hepsi böyledir demek de Çok yanlış İftiraya girer düzgün adam olanlar da var tabiki ama serseri çoğunluğu daha yüksek maalesef
aslında tum siyaset kanunu değişmeli yaşlar daha buyuk olmalı hem oy hem bakan hem milletvekili gibi cunku artık 30 dan once hayata dair donanım cok az oluyor algıya acık oluyor millet
50 60 yaşındaki dayılar çok olgun sanki, hala camileri ahıra çevirdiler, yok tüp kuyruğu yok gaz kuyruğuü ilaç alamüyük, hastanede sıra beklüyük falan...
Hakan sana buradan bir uçarım, ebeni tersten görürsün
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
X ve Y kuşağının seçtiği kişileri görüyoruz! Ekonomi uçmuş uzaya gidiyoruz. 3 gün calisip araba alıyoruz. Uzaya metrobüs yapıcaz! Bencede Z kuşağı böyle sefil bir ülkede oy kullanıp zahmet etmemeli!
Ben biliyorum o günleri. Önemli olan yaşananlar değil, yaşananları iyi algılayıp, doğru sonuçlara varıp, kara olanı ak olarak görme gafletine düşmemektir.
Kendisi çok mu biliyormuş herkesin seçme ve seçilme hakkı var Herkesin bir aklı var düşüncesi var buna sen karışamazsın kim kime isterse oy verir ya da vermez
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Hakan Ural, "Z kuşağı oy kullanmamalı. Ülkeyle ilgili hiçbir şey bilmiyorlar ama oy atıyorlar." dedi! Ne düşünüyorsunuz?