''İyiliğe Ninniler'' projesinin lansmanında Can ve Öykü'nün bebeği odak konusu olunca Sertap sözlerini kesip; ''Projeyle ilgili soru soracaksanız sorun yoksa sorun yoksa sormayın'' dedi. Çok büyük terbiyesizlik ya.
Sertap Erener; Can Bonomo ve Öykü Karayel'in sözünü kesti. Ünlüler hep böyle ilgi meraklısı mı?
Olayi bilmiyorum ama yazdıklarından yola çıkarak ilgi çekmek için yapmamış olma ihtimali yüksek hatta belki can ve öykü nün istemediği ama reddedemedigi sorulara son vermiş Ayrica dediği de yanlış değil bi proje için toplanmisken ilgiyi projeden baska yere çeken muhabiri uyarmış yolda karşılaşmış olsalar istediğini sorsun ama proje için toplanmisken konuyu değiştirip özel hayata dair sorular sormak ayıptır Ama yinede Sertap in niyetini bilemem belki dediğin gibi ilgi çekmek için yapmıştır
İlgi meraklılığıyla bunun bir alakası yok. İzlediğin yer soru sorma yeriyse orasını bilemem hiç izlemedim. Ama biri konuşurken sözünü kesen insanları hiç sevmiyorum ya gıcık oluyorum onlara. Hayır bir dur belki önemli bir şey söylicek lafını bitirsin ondan sonra konuş ya. Ağzını bağlamıyorlar ki. Yani hoş bir durum değil "Lütfen artık kendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkasına yapmayın 🙏"
piyasadan silinmiş ve popülerliği kalmamış birinin , yeni nesil ünlüler arasında kendini ezik hissedip kendini ön plana sunma çabası.. üzücü... düzgün projeler yapıp popülariteni kaybetmeseydin o zaman.. sen ki soprano gırtlağınla adele gibi bir sanatçı olabilecekken , o gırtlağı saçma sapan şarkılarla harcadın.. şimdi bu neyin kibiri sertabcığım? ilgi odağı değilsin işte artık.. kendin ettin kendin buldun kabul et ve yanındaki insanların sözünü kesme saygısızlığında bulunma...
Boş yapmış resmen. Ben izledim, gayet normal projeden yola çıkarak reklam filmini sordular sonrada bebek nasıl gibisinden soru geldi. Ortada anormal bir durum yoktu. Çok büyük bir terbiyesizlik yaptı. Onun dediğini Öykü ve Can söyleyebilir ama o öyle lafa atlayıp başkasının sözünü kesemez.
Arkadaşlar Sertab abla sağlık sorunları ile boğuştu, hatta hâlâ devam ediyor olabilir, evliliğinde de problem yaşadı. Muhtemelen bebek sahibi olamayacak zaten onun için böyle araya girmiş olabilir dert etmeyin bu durumu.
Kadın haklı 56 yaşındaki kadına siz bebek bekler misiniz diye soruyor muhabir sonra diğer çifte geçiyor kadın kaldı öyle ortada tepkisi o çifte değildi zaten muhabirlereydi ve sertab erener gelmiş geçmiş en kaliteli insanlardan birisidir ve gururumuzdur eurovision türkiye’de birinciliği getiren ilk ve tek kişidir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence kadının yaptığı saygısızlık falan değil. Zaten videoda Can ve Öykü nün de sorulan soruları çok aşırı istekli yanıtladıklarını görmüyorum. Sertap Erener çok değerli bir sanatçı ve düşünsenize birlikte aynı projeye dahil olmuşsunuz ama muhabirler gelmiş proje dışında sorular soruyor üstelik siz kenarda bir hiç gibi bekliyorsunuz.
Projeyle ilgili bir toplantıda sorular projeden ziyade kişilere özel geliyorsa Sertab'ın yaptğı doğrudur. Diğer arkadaşlar bebekleri hakkında konuşmak istiyorlarsa ayrı bir toplantı düzenleyebilirler.
Kız tip olarak kendisine benziyor, evli mutlu çocuklu. O da kudurmuş, yaşlı ve yalnız, kurumuş bir kadın olarak. 15 senelik sevgilisi ondan ayrılır ayrılmaz başkasıyla evlenip çocuk yaptı.
sertab haklı tabiki proje lansmanın da özel hayat mı anlatacaklar? iş için çağrılmışlar oraya bebek soruyorlar saçma sapan magazincilerin suçu sertab ilgi meraklısı falan değil
Off bu aşırı önemli haberi nasıl kaçırırım keşke ilk benim haberim olsaydı, çok üzüldüm Cancığıma ❤️❤️❤️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Normalde böyle bi kadın değil. Kalabalıktan hoşlanmayan bi kadın ama gerçekten ayıp etmiş. Sonuçta konudan çok bağımsız seyler sormuyorlar vs kamera karşısında da olsan sorulacak bu sorular.
Orispuuu çocuğu sryma kwltagi senin namusunu şerefini * bacım çocuğu sevgilimden uzak durcajsin namussuz jaltak o belanı * senin milletin sevgilisini boşaltan orpspuuu çocuğu fshise seks objesi kartlasmis evde kalmış surtuk
Sertab erener haklı cesurca da söylemiş. Ayrıca dikkat çekmeye ihtiyacı mı var güldürmeyin! Türkiyenin en iyi sanatçılarından üstelik güçlü cesur harika bir kadın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Pek umrumda değil 3 ü de. Ama kaba ve saygısızlık her yerde gözüme çarpıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sertap hanımın yaptığı ayıp. ama senin ona ilgi meraklısı demen de ayıp.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bişi dicem bu 3 u niye bu kdr benzerler birbirlerine
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Konuyu bilmiyorum ama bebekleri proje konusu ile alakasız ise Sertap Erener haklı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bence iyi yapmış. iyi ki bir çocukları oldu iyice artislendiler.