Selamlar herkese..Bartu Küçükçağlayan ve eşi & Can Bonomo ve eşiOlayı tesadüfen internette sörf yaparken gördüm ve önce 'vaaayy' desem bile anlamaya çalıştım..
Şöyle ki; Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi temsil etmesiyle daha geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Can Bonomo oyuncu Öykü Karayel ile evlendi ve mutlular anladığımız kadarıyla..Olayın ilgi çeken kısmı ise Öykü Karayel ile evlenmeden önce sevgili olan yine kendisi de oyuncu olan Bartu Küçükçağlayan ile Can Bonomo'nun arkadaş olmaları. Üstelik iki eski arkadaşın eşleriyle beraber tatil yapmaları.İşte bu tatil fotoğrafları ortaya çıkıp ta gündem olunca Can Bonomo bir açıklama yapmış. Sanırım o açıklama olayda kadar ilgi çekici..
Şunu belirteyim Can Bonomo'yu, samimiyetini çok seven biriyim. İçten söylemiş. Demek ki dünya görüşü böyleymiş dedim ama; :(
Olaylar olaylar..
Bir de siz izleyin ne demiş Can..
Bir ay önce Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti, Bartu Küçükçağlayan ve Merve Özgüle çiftiyle birlikte tatil yapmıştı. Bonomo’ya, eşi Karayel’in 7 yıl önce Küçükçağlayan’la sevgili olmasından dolayı gündem olan tatil soruldu: “Bartu benim çok yakın arkadaşım ve biz 2020 yılındayız!” pic.twitter.com/wjMGqDQxY5— Kadraj Magazin (@kadrajmagazin) September 1, 2020
"2020 yılındayız. Bartu benim çok yakın bir arkadaşım. Çok samimiyiz. Öykü ise canım, eşim benim. Bu hayattaki en sevdiğim insan.”Her konuda mutlaka, bence harika düşünceleri olan KizlarSoruyor üyeleri bu konuda ne der.. Sormak istedim.
Sadece her açıdan düşünüp yorum yazmanızı rica ediyorum.
Olmaz ama.. Olursa altından bir çapanoğlu çıkar mı mesela?
ya da insanın içinde kötülük olmasın. bunda bir şey yok diyenlerden misin?
Bana göre modernlik değil. Gereksiz. Karşılaşırlar birbirlerine selam verebilirler. Ama bütün yaşanmışlıkları da unutup tatil yapmakta neyin nesi? Ne gereği var? Herkes kendi partneriyle tatil yapmalı.🌺
Evet genişliktir. Ama hemen kendimize şunu sormamız gerekmez mi? "Genişlik kötü bir şey midir?"
Genişlik ferahlıktır, genişlik huzurdur diye düşünecek olursak gerçekten genişlik kötü bir şey olabilir mi?
Yoksa daralmaya, darlanmaya, strese, sıkışıp nefessiz kalmaya o kadar kanıksamış haldeyiz ki, içimizi ferahlatacak huzur vaadeden ortamlardan tedirgin mi oluyoruz?
Bu ülkede medya olaya bu şekilde yorum katıp (başkası demiş gibi) başlık atarsa varın gerisi ne düşünür neler der neler...
Takvim'den alıntı...
Sosyal medyada linç kültürünü konuşuyorduk bir arkadaş ile, halkı bırakın alın size direkt medyanın linç amaçlı kişiyi işaret etmesine büyük örnek... @senveben82
düşüncesi bile kötü yarın bir gün eş değiştirme haberleri çıkarsa şaşırmam nerede kaldı ikili ilişkilerde saygı anlamış değilim. sn @funda_a hanım çok böyle haber çıkarsa şaşırmayın
magazin dunyasınin insanları yonlendirip gundem olusturup sonra bu gundemi canli tutmak adina yapmayacagi hic bir sey olamaz ne bu sanatcilari nede konuyu hic bilmiyorum aaa uuuu ooo diyemem ama onlarin hayati ve tatili mutluysalar sorun yok
İsterlerse Swinger yapsınlar vallahi umurum dışı, aklı başında kariyer sahibi insanlar. Haaa mideleri kaldırıyorsa ve çapları genişse yapsınlar ne diyim, iyi tatiller olsun...
Bizi pek ilgilendirmez. Vitrindeki camianın, aşkları da bana pek inandırıcı gelmiyor. Bir diğer husus bu olay çok kabul edilebilir değil. Şahsen beni ciddi rahatsız ederdi...
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Can Bonomo, eşi Öykü Karayel'in eski sevgilisi ve onun şimdiki eşiyle tatile çıktı. Sence bu durum genişlik mi? Modernlik mi?