Can Bonomo, eşi Öykü Karayel'in eski sevgilisi ve onun şimdiki eşiyle tatile çıktı. Sence bu durum genişlik mi? Modernlik mi?

Selamlar herkese..
Bartu Küçükçağlayan ve eşi & Can Bonomo ve eşi
Bartu Küçükçağlayan ve eşi & Can Bonomo ve eşi
Olayı tesadüfen internette sörf yaparken gördüm ve önce 'vaaayy' desem bile anlamaya çalıştım..

Şöyle ki;
Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi temsil etmesiyle daha geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Can Bonomo oyuncu Öykü Karayel ile evlendi ve mutlular anladığımız kadarıyla..
Can Bonomo, eşi Öykü Karayelin eski sevgilisi ve onun şimdiki eşiyle tatile çıktı. Sence bu durum genişlik mi? Modernlik mi?
Olayın ilgi çeken kısmı ise Öykü Karayel ile evlenmeden önce sevgili olan yine kendisi de oyuncu olan Bartu Küçükçağlayan ile Can Bonomo'nun arkadaş olmaları. Üstelik iki eski
arkadaşın eşleriyle beraber tatil yapmaları.
Can Bonomo, eşi Öykü Karayelin eski sevgilisi ve onun şimdiki eşiyle tatile çıktı. Sence bu durum genişlik mi? Modernlik mi?
İşte bu tatil fotoğrafları ortaya çıkıp ta gündem olunca Can Bonomo bir açıklama yapmış. Sanırım o açıklama olayda kadar ilgi çekici..

Şunu belirteyim Can Bonomo'yu, samimiyetini çok seven biriyim. İçten söylemiş. Demek ki dünya görüşü böyleymiş dedim ama; :(

Olaylar olaylar..

Bir de siz izleyin ne demiş Can..

"2020 yılındayız. Bartu benim çok yakın bir arkadaşım. Çok samimiyiz. Öykü ise canım, eşim benim. Bu hayattaki en sevdiğim insan.”Her konuda mutlaka, bence harika düşünceleri olan KizlarSoruyor üyeleri bu konuda ne der.. Sormak istedim.

Sadece her açıdan düşünüp yorum yazmanızı rica ediyorum.

Olmaz ama.. Olursa altından bir çapanoğlu çıkar mı mesela?

ya da insanın içinde kötülük olmasın. bunda bir şey yok diyenlerden misin?

#funda
Can Bonomo, eşi Öykü Karayel'in eski sevgilisi ve onun şimdiki eşiyle tatile çıktı. Sence bu durum genişlik mi? Modernlik mi?