Uzun süredir birlikte olan Cristiano Ronaldo ve Geargino Rodriguez evlenme kararı aldı. İngiliz basınında yer alan habere göre Cristiano Ronaldo ' nun Geargino ' ya evlilik teklifi için 700 bin Euro değerinde bir tektaş yüzük aldığı belirtildi.
Çiftin çocukları var :)
Cristiano Ronaldo, 2 çocuğunun annesi Georgina ile evleniyor! Tanıştıktan ne kadar süre sonra evlenilmeli?
Adam sağlamcı, şu herife her şeyden öte, hayatını yönetme başarısı için hayran olması lazım dünyanın.
Ezeli rakibi Barcelona'dan ayrılamadım ailem mahvoldu ühü ühü diye mızmızlanırken bu herifin gayet çoluğuyla çocuğuyla hiçbir sorun görmeden hayatı maksimum verimle ve sıfır toksisiteyle yaşaması büyük başarı.
Irına Seyhülislamova ile bozuştuktan sonra hiç öyle yüksek profilli sevgili falan aramadı kendine işine gücüne baktı taş gibi bir tane latin buldu, çocuğu falan da yaptı, artık yasal olarak başına çorap öremeyeceği bir evreye girilince de evleniyor çakal!
O kadar reklamı çıkıyor müslümanlara da yardım ediyor falan diye, tabi eder onu için reklam bu, ayrıca Allah kâfire de İslam'a hizmet ettirir. Ha bunları ne için söyledim. boyle de biryani var diye iyi zannetmeyin, kadınla yattı kalktı yıllarca ve çocuklar yaptı, şimdi nikahlan, kendiinancinda bile günah
Bence taniyabildigin kadar tanimalisin oyle evlenmek gerekir tabiki bir insanla ayni eve girmeden onu tam olarak tanimazsin ama biz ortalama 3-5 yil diyelim. Zaten hemen tanisip evlenenleri anlamiyorum akillarinda bir sorun var galiba. Aslinda evlenmeden beraber yasamak iyi bir sey ama bize ters geliyor cunku o insanla ayni evde yasiyorsun ve onu taniyorsun ona gore karar verirsin evlenirsin ya da evlenmezsin cok mantikli aslinda insan dusununce cunku dul lakabini yapistirmazlar o zaman.
İnaçtan yadırgayan var fakat ben evlilik gibi bir imza sorumluluğu olmadan bağlayıcılık olmadan bu kadar seven ayrılmayan insanlara saygı duyuyorum. Bir tercih meselesi. Ben yapamam belki yetişme şeklime aileme uymaz fakat birini böyle sevebilmek çok başka olsa gerek bir ömür mutlu olurlar inşallah... kimiyle bir gün bir ömür olur kimiyle bir ömür hiç...
Coguna ters ve sacma gelsede maddi durumları yerinde evlilik ise cok farkli bir olay baktı ki anlaşıyor çocukta yapti aile oluncada anlasiliyo nikahi basti bizde herseyden önce evlilik oluyor taniyamamisimlarla sona eriyor.
allahım ya bu adamın davranışına anlam veremiyorum lan kızdan 3 çocuğu var evlenmeyiş düşünüyomusunuz demişler evlenmeye hazır değilim demiş... enteresan gerçi istediğini yapar müslim olmadığı için kendi kararı bişe diyemeyiz... eyi evlenmeyi düşünebilmiş demekki bir yastıkta kocamışlardır ozmn tanrı çocuklarını ve gene olacak çocuklarını analı babalı büyütün:D
Evlilik hayatı ve kişinin yaşam şeklini de ilgilendirdiği özgürlük alanını da içine aldığı için, yabancılarda evlenme işi. boyle çocuktan sonraya kalıyor genelde..
süre falan vermemem ama evleneceğin kişiyle bir süre beraber yaşamadığın sürece o evliliğin çok sağlıklı ilerleyeceğini düşünmüyorum boşanmaların da önünü keser belki
bence insanlar birbirini kısa sürede tanıyamıyor 2 yıldan aşağısı olmaz diye düşünüyorum hele bu zamanda baya güven sorunları var onların aşılması zaman alıyor
Hah işte bu güzel haber. Bizim yere göğe sığmayan ronaldo muz gayri mesru cocuk sahibi mi olmus? Hiç yakışmadı ama. Halbuki çok yardımsever ve ahlaklı biri idi.
Ronaldo bu biraz erken olmamis mi sence de yaa? Daha bir kac yili vardi.. seneye de bosanma haberleri soru olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tanışma manışma hikaye parayı basan istediği genç kıza istediğini yaptırır bu devirde ister karısı yapar ister metresi ister geyşası... Artık kadınların herşeyi çözüldü hiçbir gizemleri kalmadı. Ne kadar para o kadar aşk gerisi hikaye...
1 yıl yeterli gibi. tabiki neticede ilka evlilik olacak diye biraraya gelinmemeli. Eğer güzel bir birliktelik olursa zaten evlilik kendiliğinden gelir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Biz 20 yıldır beraberiz, Oğlumuz 18 oldu bu yıl Nikah yapacağız Evlenmeye karar verdik