Can Bonomo uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Öykü Karayel'le evlilik yolunda ilerliyor. Can Bonomo ve Venedik’te geçirdikleri yılbaşı tatilinde evlenme teklifinde bulunduğu Öykü Karayel, önceki akşam aile arasında düzenlenen törenle nişanlandı. Çift haziranda evleniyor.
Sizce Can Bonomo-Öykü Karayel evliliği sonsuz olur mu?
nasıl yani :D daha önce de mi seçmiştim :D şayet seçmişsem harbi den tesadüf değildir ve gerçekten seçmişsem demek ki farketmeden yorumlarını beğeniyorumdur :D ama öncekini hatırlamıyorum :D umarım hatırlatırsın da muallak dan kurtarırsın ama yüksek ihtimal başkasıyla karıştırıyorsun dur ki ben üyelerin altına 2 ay da bir ya yorum yaparım ya da yapmam. oda hangi üyeye denk gelirse ikisi de sana denk gelmiş olamaz :D :p
mesajlarım kapalı ve yaklaşık 1 buçuk seneden fazladır kimseyle özelden konuşmuyorum :D 1 arkadaşla ara sıra konuşurduk oda sen değilsin çok garip ve kesinlikle karıştırıyorsun :D kim olduğunu yazmak istersen mesajlarımı bu gece 12 ye kadar açık bırakacağım ki kim olduğunu söylemeni çok isterim. 12 den sonra tekrar kapatacağım. umarım kapamadan kim olduğunu yazarsın ki karıştırdığını umuyorum :D her halükar da minnettarım :>) iyi günler
neye göre? kime göre yargılıyosun böyle sacmalık mı olur daha bu hesabı niye açtığımı bile bilmiyosun yargısız infaz senin bu yaptığın ya sanki çok önemli konuda sana yalan söylemişim gibi davranma. yinede sen bilirsin
En İyi Cevaplar