elimde elidorunki var bitmek üzere saçlarım boynuma geliyor ve kıvırcık dalgalı arası ne hangisini alacağıma emin olamadım

elimde elidorunki var bitmek üzere saçlarım boynuma geliyor ve kıvırcık dalgalı arası ne hangisini alacağıma emin olamadım

Merhaba,
İkisi de iyi markalar ikisini de kullandım. Ancak saçın hangisine alıştıysa ondan devam etmen çok daha mantıklı olacaktır. Yoksa kepeklenme problemi yaşayabilirsin şampuan değişikliğine reaksiyon olarak.
Selam,
Kıvırcık saçlıların sürekli yaşadığı problemlerden bir tanesidir; gün içerisinde bukleler kendini salar ve çekiciliğini kaybeder. Bunun için bukle belirginleştirici ürünlere yönelmekte fayda var.

Bu soruya cevabım tabii ki de Elidor :) Birçok marka denemiş biri olarak Elidor'un kalıcılığını hiçbiri veremedi. Üstelik saçlarımı hiç ağırlaştırmıyor, benim için en önemli özelliklerden biri de buydu.

Elidor 7/24 belirgin bukleler saç bakım kremi kıvırcık saçların daha belirgin olmasını sağlıyor. Bununla birlikte gün içinde saçlarınızın daha canlı görünmesine destek oluyor, saç modeliniz gün boyu kalıcı oluyor :)

Elidor Bukle Belirginleştirici kremin kullanımı da oldukça basit. Yeterli miktarda kremi avucunuza alın ve diplere gelmeyecek şekilde saçlarınıza uygulayın. Sonrasında saçlarınızı istediğiniz gibi tarayıp şekillendirin.
Selam gadası 🙃
Normalden kullanmış olduğun ürünü yine kullanman iyi olur. En azından saçların ona alışmış olduğunu düşünürsek, farklı markayı deneme riskine girmemek en güzeli olur.
Cevap
4Cevap
Brn bu konuda elidorunkini daha cok begeniyorum.
Elidor yesil renkli olan
Elidor
Elidor
peki neden çünkü kimisine sorsam pantene diyor kimisine sorsam Elidor arada nasıl bir fark var
Elidor
Elidor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?